Merhabalar.. Hayatım boyunca çalışmanın başarmak üzerinde ne kadar etkili olduğunu bilerek ve buna göre hareket ederek yaşamaya gayret ettim ben.. Gerek iş hayatımda gerek ev ortamında aktif bir insan oldum.. Maddiyata dayalı hayallerin kesinlikle insanın çalışması ile doğrudan bağlantılı olduğuna inanıyorum.. Fakat biz insanların bazı hayalleri çok uçsuz bucaksızdır.. Kafamızda canlandırdığımız insanların gerçekte var olamaması gibi düşünebiliriz bunu.. Yani bazı karakterler ve bazı hayaller kafamızda canlandırdığımız gibi olmayınca otomatikman hayal kırıklığı yaşayabiliyoruz.. Bana kalırsa yıkılan hayallerin yerine yenisini inşa etmek daha elzem.. Enkazı toparlamak imkansız olabilir.. Yeniden inşa etmekse daha sağlamdır meşakkatli olmasına rağmen.. Keyifli geceler..
Çok zaman alır. Kalbinden çıksa, aklından çıkmıyor.. aklından çıksa, kalbinden çıkmıyor. O hayalleri kurduran insan arkasında bıraktığı hasarın farkında olmadan devam edebiliyor fakat hayalleri yıkılan bir zaman yerinde sayıyor maalesef. Vazgeçmek kolay olmuyor. Ama elbet bir gün sana yeniden hayal kurduracak biri çıkıyor karşına.
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Kurulma ihtimali %1 falandır çünkü geçmişte yaşadığın olay yüzünden sürekli aklında soru işareti kalır ve hayatına yeni girecek kişilere temkinli yaklaşırsın hatta kolay kolay güvenemezsin kapatırsın kendini
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Tabikide kurulur. Hemde daha sağlam kurulur. Onlar bizi yıktıklarını düşünür ama. Biz ayağa bu sefer daha sağlam kalkarız. En güzelinden yolumuza devam ederiz. Bu sefer öyle bir sağlam örerizki o duvarları kimsenin yıkmasına izin vermeyiz. Bundan sonra kolayına arkadaşım demeyiz. Çünkü kimse bu lafı bile haketmiyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
30 yaşına geldiğinizde anlarsınız. Biri üzerine hayal kurmayın. Bencil olun. Şu okulu okumak, şu tarz bi işte çalışmak, şu şehirde yaşamak, şu ülkeleri gezmek, şu kültürden insanlarla tanışmak, ne bileyim 1 yıl içinde keman çalmayı öğrenmek, bir gece de olsa sokakta müzik yapmak para toplamak onunla en sevdiğin yemeği yemeye gitmek vs. diye hayal kurun.
Eğer bir insan ya da insanlar üzerinden hayal kurarsanız sürekli olarak çok üzülürsünüz. Bu hiç mantıklı değil. Eğer bir insan gelecekse de sizin hayallerinize katılım sağlayabilecek olsun. Ama hayal yine sizin hayaliniz kalsın. Başkasına vermeyin.
Vazgeçmek benim kitabımda yazmaz canım... evelAllah nefes aldıkça temizinden, hayallerimizi yeniden inşaa etmek için buluruz bir vesile, en güzelinden...🦄🍀❤️
Hayali kuran benim yıkanda benim o kişi veya kişiler benim hayal kurmakta kullandığım birer araç sadece o kişi veya kişileri hayalime araç olmaları şerefini ben belirliyorum. Yıkar daha iyisini kurarım 😂
Yıkılan hayaller yeniden kurulur. Ama biraz zamana ihtiyaç duyulur. Bu zaman zarfında kişi kendine zararda verebilir, hayatına renkte katabilir. Bu kişinin elindedir. Sürekli kendini motive etmesi lazım. Emin olun ki yıkılan hayaller bir başkasıyla yaşanıyor ve çok güzel oluyor.
Aynı hayal başkası sayesinde kurulabilir yıkan kişiyle biraz zorlayıcı olur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayir yeniden kurulma ihtimali yok. Cok hayalini kurdugum detayina kadar duşundugum şey olmadi hic bir zamanda olmicak. Kimde görsem canim yaniyor uzuluyorum
kizlarin hayallerini terminetorler yikmiş.. kizlar boşverin ya, bir suru adam var eli yuzu duzgun, onlara odaklanin.. bosverin eski t-800 leri.. sevgi neydi, sevgi emekti:D hatirlayin turkan şoraydan