selam
insanın hayalleri yıkılıdıktan sonra bir daha eskisi gibi olabilir mi?

selam
insanın hayalleri yıkılıdıktan sonra bir daha eskisi gibi olabilir mi?

Kesinlikle hayalleri yıkılan bir insan hiçbir şekilde eskisi gibi olmaz ben hayatım boyunca insanın birine o kadar çok değer verdim o kadar çok kıymet verdim ki kendi hatalarım ona verdiğim değerden fazla oldu ama daha sonra şunu gördüm ki sevgilisi olduktan sonra değer veren insanı çeşitli bahanelerle hayatından çıkaran birileri her zaman hayatında olacaktır yani her zaman hayallerimi yıkan birileri olacaktır işte bundan dolayı da hiçbir zaman hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
Bence eskisi gibi olabilir ama tabi ki bir çok şey değişir. yani hayal kırıklığı yaşamak insana acı verir ve o insan artık bir daha hayal kurmak istemez. ya da tekrar hayal kurmak hayata devam etmek için ilerlemesi ya da tekrar kendine gelmesi gerekir. bu yüzden aslında kişiden kişiye göre değişiyor ama benim için eskisi gibi olması imkansız gibi.
Her tecrübe, her yaşanan şey insanı biraz daha değiştirir. Kimse eskisi gibi olamaz bu yüzden.
Rica ederim
Olamaz ne yazık ki... Ruhsal çöküntü yaşar çıkması zaman alır, o hayalle ilgili bütün her şey edindiği tecrübe olarak hayatına dahil olur hayal kurma isteğini kaybeder tekrar aynı şeyleri yaşamak istemediği için baskılar isteğini, hayal kurmaz nezamana kadar sürer bu belli de olmaz süre nekadar uzarsa okadar zarar demektir.
Cevap
14Cevap
Selam gadası 🙃
İnsan güçlü bir varlıktır. Zamanla herşeyin üstesinden gelmeyi başarabilir.
Hayaller insana yaşama arzusunu tetikleyen varsayımların bütünüdür. Çünkü benim fikrime göre, başarısızlıklarımızı geçici süre tatmin etmenin yolu başaracağına inanıp bir süre daha hayal kurmaktır. İnsanı oyalamak için iyi bir yöntemdir bu.
Eskisi gibi olmuyor.
Ama daha iyide olabilir kötüde
Karşısına gelen insan veya insanlar la alakali Bi durum
Ya en iyisi ya da daha da beteri
Seçimler mantıklı olmali
İpin kopup düğüm atılan yeri en güçlü yeridir. Eskisi gibi olmak diye bir şey olamaz ama daha güçlü devam etmek mümkün…
Oluyor lakin daha sağlam temeller olması gerektiğini acı olarak öğrenmiş olduğundan temkinli kuruyor.😊
Eskisi gibi olur ama bu sefer de hayal kurmayı bırakır. Anlar ki hayallerin gerçeğe dönüşmediğini sadece öyle kaldığını.
Hayalleri yıkılan insan değişir, fakat eskisi gibi olmaz. Aynı kişi değildir.
Olabiliyor, biraz daha farklı şekilde, belki daha hırslı.
Oho tedx konuşmalarını izle kendine gelirsin
Ben iyiyim 😂
Eskisinden daha sağlam ayağı bile kalkabilir
Elbet kendini toparlar. Ama hayata bakış açısı tamamen değişir. Hissizleşir soğukkanlı olur. Önceden duyduğu istediği şey artık olsa da hoş olmasada hoş kafasındadır
Şu an sorduğun soru tam bana göre kurdugum hayal yıkıldı ölü ruhbgibiyim :((
Ama hayırlısı böyleymiş diyelim🙏🏻
Olabiliyormuş
Çok zor olsa da düşük bir ihtimal 😐
Olmuyor beklenti bitiyor hayata dair
Hayata yeniden bir yerden her zaman başlamak gerek
Evet olur ama bazı değişiklikler olur
Daha güçlü olur bence
İnsanı hayalleri ayakta tutar
Yeniden hayal kurarim oda parayla degil ya
Olamaz mümkün değil.
Sanmıyorum