Üzerime yıkılan hayallerim?

9. Sınıfa başladım birine aşık oldum 3 yılımı verdim. Aynı zamanda hayalleri olan yks şimdiden çalışan biriydim deliler gibi test çözüyordum. Hayalim hemşire olmaktı. 11. Sınıfa geldim o çocuk ve ailesi beni tehdit etti ayrıldık bitrdik sonra ben büyük bi düşüş yaşadım 1 buçuk yıl toparlanamadım ağır ilaçlar kullandım hastanede yattım bi süre… psikiyatrim okulu bırakmamı uygun gördü ama ben bırakmadım geçen sene okuku bitiricem ve bugünün hayalini yaşayacağım dedim. İşler daha kötüye sarınca pes ettim
Aradan 1 yıl geçti 18 yaşıma geldim bu sabah uyandım ve instada istediğim üniversitenin postunu gördüm HOŞGELDİN HALİÇLİ yazısı. Sabahtan beri ağlıyorum acı çekiyorum ben bunları hiç böyle hayal etmemiştim ben hemşire olacaktım ben dün sabah bunun sveinciyle uyanabilirdim ama olmadı. Hayallerim üzerime yıkıldı. Spora giden sağlıklı beslenen saçlarını çok seven bi kızken şimdi ilaçla ayakta duran günleri bile ayırt edemeyen başını kaldıracak hali olmayan bi kıza çevirdi beni hayat daha 18 yaşında hemde…
Üzerime yıkılan hayallerim?