Ön yargılı insanlar hakkında ne düşünüyorsun?

Anlamadan, dinlemeden hüküm vermektir.

( Güzel şeydir hele birde doğuştan geliyorsa yemede yanında yat, ot gelir saman gidersin. ANLAYANA. )

Ön yargılı insanlardan hemen uzaklaşıyorum ve onlarla iletişimde olmuyorum.

Kimi zaman sezgiye dayandırılarak yapılan ve pişman etmeyendir.
İnsanoğlunun yaşamı boyunca yargısız olma gibi bir süreci bulunmamaktadır. Yargılara ise genellikle önce görünüş, ardından düşüncelere göre varılmaktadır.
Bu durumda ön yargısız olmanın imkansız olduğu söylenebilir özellikle yargısız infaz eylemlerinden kaçınmak bir nebze olsun ön yargılarımızı ufaltabilir.

Yaşanmışlıklarla hayat tecrübesiyle değil tam tersiyle alakalıdır çünkü insanlar bildikleri bir şeye karşı ön yargılı olamazlar. Faydalı ve faydasız diye ayırırlar en çok ama ön yargılı olmak, ön yargılı olunan şey hakkında bir şey bilmemekten sadece yaptığı çağrışımdan meydana gelir.
Ön yargılı insanlar; elleriniz çiçek kokuyor diye sizi çiçek koparmakla suçlarlar, kimseler çiçek ekmiş olabileceğinizi düşünmez bu böyledir, ön yargı dağı çetin bir imtihandır.

Son olarak her şey dozunda ve gerektiği gibi olsun.

Ön yargılı insanlar için yarın öleceğini bile bile yaşayan kelebek gibiler diyorum içlerinde her gün ölüyorlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz alkol içtim kafam testis gibi ama çok güzel, ee alkollü olunca çok konuşurum ben. Yazmak yerine ses attım. Kelimeler ağzımdan çıkarken aklımda başka şeyler düşünüyor. Affola diyorum...

https://voca.ro/13BfiDYeNq21

Ee iyi geceler şimdi.
Güncellemeler
+1 yıl
Ön yargılı insanlar hakkında ne düşünüyorsun?