Bu günün düşmanları beni gelecek adına endişelendiriyor ki sayıları çooooook fazla. Her insan olmasa da, kendini gerçekleştirememiş insanlar, bulunduğu zamana, ana düşmanlık etmekte. Bu sebeple, başkalarının anı nı da etkilemekte maalesef. Heleki gücü ve makamı olan insanlar.
Geleceğe dair endişem sadece sevdiğim insanların kaybıdır.. Onun dışında bir kaygım yok çok şükür çünkü yaşamın kıymetini bilip anı yaşamaya gayret ediyorum ve gelecek için elimden geleni yapıyorum.. Bundan sonrası tamamen nasip.. Yarına çıkmaya bile garantimiz yok.. Keyifli günler..
Hayallerimi yaşamamak, ölmek, yalnız kalmak, parasızlık, mutsuzluk, anlayışsız aile bireyleri.. aslında zaten acı şeyler yaşadım daha beterlerinden korkuyorum, güzel sesim vardı mesela onu kaybettim, benim sanki zenginliğimdi, bu hayat fena.
çocuğu olanlar bilir ki. o andan itibaren bütün endişeler direk veya dolaylı olarak onlarla alakalıdır. bakımı terbiyesi kim olacağı kim olmayacağı başına ne gelip gelmeyeceği. vs vs vs binlerce endişe.
@murat_0034 zaten sesini yukselten erkekten nefret ediyorum , erkekligini ses yukseltme tatmin ettigini dusunuyorum. Boylr bi erkek tercihim olmaz büyük ihtimal
Evet haklısın erkeğin ben merkezci olması zaten başlı başına bir sorun; Sesini yükselten de bence haksız olduğu için kendini haklı çıkarma iç güdüsü işte..
Elhamdülillah gelecek için tek kaygım. Tövbelerim kabul edilecek mi. Rabb'imin emrettiği yolda ilerleye biliyormuyum. Başka bir endişem imanımı koruya bilecekmiyim.
Ahlaki değerleri gittikçe yitirmemiz. Evlilik dışı yaşamın yaygınlaşması. Bunun sonucu gittikçe yaşlanan nüfus, dış ülkelerden gelen sığınmacılar. Bozulan demografik yapı.