Kişilik & Karakter Bunlardan hangisini seçerdiniz? İslamF Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben olsam hello derdim Hello Hi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bunlardan hangisini seçerdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Pulsarr Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl İkisinin de kullanıldığı samimiyet düzeyi farklı. O yüzden düzeye göre kullanırdım 0 0 Yorumla
ЕlDorado Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle "hi", hello çok samimisiz geliyor kulağa 1 0 Yorumla
ЕлЛе20 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İkiside kötüEsenlikleri tercih ederimEn azından Türk selamı 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ben Yo! demeyi tercih ederim :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiii 1 1 Yorumla ЕlDorado +1 yıl youtube.com/shorts/l2Auo_UziqY?feature=share Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hi daha iyi 1 2 Yorumla ЕlDorado +1 yıl youtube.com/shorts/l2Auo_UziqY?feature=share Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İkisinin de kullanıldığı samimiyet düzeyi farklı. O yüzden düzeye göre kullanırdım
Kesinlikle "hi", hello çok samimisiz geliyor kulağa
İkiside kötü
Esenlikleri tercih ederim
En azından Türk selamı
Ben Yo! demeyi tercih ederim :D
Hiii
youtube.com/shorts/l2Auo_UziqY?feature=share
Hi daha iyi
youtube.com/shorts/l2Auo_UziqY?feature=share
😂😂😁
Hi daha samimi)