1) Güzel şekilli dolgun göğüs ve kalça (bel60cm)
2) Güzel orantılı bir genel fizik (bel:60cm)
1) Güzel şekilli dolgun göğüs ve kalça (bel60cm)
2) Güzel orantılı bir genel fizik (bel:60cm)
Yalnız ilk maddede belirttiğin özellikler zaten genel ölçüleri ifade ediyor yani bu özellikler güzelse zaten orantılı ve iyi bir fiziği var demektir.
Basenli üst bacağı kalın olduğu için genel vücut o kadar güzel demedim ama göğüs ve kalça şekilli dolgun kilo:normal
Cevap
21Cevap
bel 60cm miiş abi siz ne yaşıyosunuz ya imkansıza yakın kadın beden ölçümleri sunarak bunu normalleştiriyosunuz yıllardır vucut geliştirme üzerine çalışıyorum ve kendi kafanıza göre kurduğunuz ölçümler o kadar s*alak ki
Yo kendi ölçülerimi bildiğimden yazdım
Genetik limitte kalırsın. Yıllardır bildiğin detay tabi. En alt kaburgayı aldıranlar var tabi
kilon 40 altıysa tabi mümkün bu ölçüler knk 🤠
Öyle bir şey yok ☺️ ciddi takılmışsın bu konuya, vücut tipinle alakalı
@godlike_ruler_ vücut tipime takılmıyorum kendi bedenimi seviyorum zaten bu düşüncenin yanlış olduğunu söylemek beni takıntılı yapmaz abicim🫠
sadece sizin düşüncenizde sorun var hiçbir kadın ideal kilosunun altında değilse bu ölçümlere sahip olamaz ya da dediğin gibi estetikle elde edebiliceği bir şey
Niye kişiselleşiyor ki ☺️ düşüncen kendi vücut tipinle alakalı. Genetik şanssızlık diyelim biz 🙏
senin saçlarında genetik şansızlık sanıyorum 🙏vücut tipimi eleştiriyosun ama görmemene rağmen ben kendi vücut tipimi çok seviyorum ve gayette memnunum zaten sporcuyum kendimle ilgili sorunum yok ölçümlerim ideal ama ne hikmetse konuyu manipüle ederek sanki kendisini beğenmekte zorluk çeken biriymişim gibi göstermen karakterini açıkca belli ediyor zaten 🥰
ben seninle muhatapta değilim ikileyebilirsin abicim
ayrıca 60cm bel için 170boy 40 kilo olunması gerekiyor max bu sağlıksız kiloya sahip olmayı istemezdim çevredende zaten hoş tepkide almazdım siz hayal dünyanızda yaşayın
Öyle tabiki haklısın sırma değilim. Gittikçe bastırdığın aşağılık psikolojisi hortluyor ama sorun değil. Sen daha da düşmeden uzaklaşıyorum 👋🏻
Yok öyle bir şey, anatomi bilgin yeterli değil sadece, kendince yağ oranı hesaplamanı da anlıyorum ama bilimsel değil bunlar.
konuyu hala manipüle etmeye çalışman senin ne kadar sorunlu olduğunu ele veriyor bu psikolojide biriyle iletişime geçmek benim hatamdı hala konuyu uzatıp tartışma çıkarıyorsun yazık sana hadi güzel engellenmeler dilerim
bu arada seninde psikoloji bilgin yeterli değil git biraz kitap oku
Gerçekler değişmiyor sen kabul etmesende 👋🏻👋🏻👋🏻
2. şık bana uyar. Büyük göğüs sevmiyorum maalesef 😉
1. şıktaki göğüs de küçük ama dolgun 75b-c
Rakamlarla yazınca anlamıyorum pek. Avucumun içinden çok fazla taşmıyorsa yeterli benim için 😂 Benim ölçü birimim budur 😉
2 derim ben. Ama çokta aramam bunları karşımdakinde.
Ben ölçü molçü bilmem elimi avucumu dolduracak işte
1. Bence çünkü dolgun göğüsler çok hoşuma gidiyor. Hiç cinsel ilişki yaşamadım, uzak durdum ama büyük göğüs benim zaafın oldu sanırım
Küçük memeli olan olsun
Üstteki 75b-c alttaki düz zayıf tarzda düşün yani hiçbiri büyük değil
Hangisi beyaz tenli , güleryüzlü , sakin?
Tabikide 2 Orantılı olması göze daha iyi gözülür
Sarkık olmayan göğüs olsun yeterli
Kesinlikle göğüs ve kalça 😇☺️
Kalça ve göğüs avantajdır
1 daha that sound nice geliyo
11111 sorman hata 🤣🤣
2 daha ilgi çekici 🤣🤣
Neskafe ikisi bir arada 😈😂😂
2 kesinlikle 😉
Aghjjdddyjkbvxssfhbjkkvvbnnmkvvgcx
2 numara
Beyaz ten ve iri gogus