Az önce burnum kemerli-kemikli diye ağladım. Yani kemik kısmı çıkıntılı diye. Kendimi güzel hissetmiyorum. İlerde de yaptırmayı düşünüyorum. Ailem karadeniz burnu diye dalga geçiyor ve bu beni güldürmek yerine yıpratıyor. Kendimden nefret etmemi sağlıyor. Herkesin güzel burunlu, güzel yüzlü kişileri sevdiğini biliyorum. Doğruyu söylemek gerekirse ben güzel değilim. Hiçbir zaman da olmadım. Bu yüzden sevenim de çok az. Ailem dışında ben hiç kimse tarafından sevilmedim. Sırf gözlerine hitab etmiyorum diye. Bu durumdan yoruldum. Bunun üstüne başka sıkıntılarım da var. Hayatta ki beklentilerimi tamamen kesmiş durumdayım. Buna isterseniz ergenlik diyin isterseniz başka bir şey beni ilgilendirmez. Ben ne olduğunu ne yaşadığımı biliyorum. Ama nasıl bu durumdan, bu güzellik algısından kurtulacağımı bilmiyorum...
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok normal ergenlikle alakası yok rahatsızlık duyuyorsan dalga sebebiyse yaptirmalisin özgüvenin artar
Kimisi karakterist duruyor yaptırırsan herkesten farkın kalmaz diyor kimisi de senin gibi.. bir aralar burnumu sevmeye başlamıştım ama şu son zamanlarda tekrar kafama takmaya başladım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ya yaptıracağım ya da dolgu yaptıracağım bilmiyorum..
Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan onu yap ailemde benimle dalga geçerdi ama öyle dalgalık bi burnum yoktu ama ağlıyordum hep yaptırmak için dolguyu bende düşündüm kalıcı degildi kendimden nefret etme sebebimdi resmen ama Şu an oyle takmıyorum beni seven boyle sevsin kimseyi umursamıyorum
Değil mi.. bende böyle düşünüyorum beni kabul eden böyle kabul etsin ama bugün yine dalga konusu olunca kötü hissettim
Onlar dalga yapınca kötü olduğunu hissetiriyor musun eğer hissetiriyorsan yapma oyle tam tersi gül kahkaha at onlarla birlikte kesecektirler sesini ben oyle yaptim
Bir araa düşünmüştüm bu taktiği ters psikoloji her zaman işe yarar.. kesinlikle uygularım teşekkürlerr <33
😘muaaaah takma kimseyi sen çok özelsin
Eveet biz çok özeliz teşekkür ederimm 😙
Rica ederim ❤
❤
Eğer rahatsız oluyorsan yaptır. ben pek önem vermiyorum öyle şeylere kötü iyi kavramı bende kapalı
Ne güzel.. keşke bende öyle olabilsem ama maalesef değilim. Her şeyi kafama takabilirim ve bu berbat bir şey
Güzel olup hala estetik yaptıran Bir sürü insan var sen eğer mutsuzsan ve imkanın varsa yaptır bence
imkân.. biraz sıkıntı ama estetik yaptıramasam bile kesinlikle dolgu yaptırıcam en azından ucu hafif kalkık durur o da bir şey..
Karadenizde normal galiba bilmiyorum ama
Ya saçmalama ben daha çok yakıştırıyorum
işte bazıları yakıştıyor bazıları yakıştırmıyor ki bana da hep yakıştırmayanlar denk geliyor ayrıca şu saçma salak güzellik algısından dolayı kemerli burunlar pekk sevilmiyor ondan bu özgüvensizliğim
Bana çok sıradan geliyor estetik olanlar. Hep aynı birbirlerine çok benziyorlar bence olumlu düşünmelisin ya da sana böyle denk gelir ise hayatından çıkar. Seni böyle isteyenlerle tanış
Evet evet bende böyle düşünerek sevmeye başlamıştım abim de aynısını diyordu ama bugün yine dalga konusu olunca cidden özgüvenim yerle bir oldu. Bana da estetik yaptıranlar sıradan geliyor herkes aynı ikiz gibi ama insan da kendini nasıl güzel hissediyosa öyle olmalı. Bilmiyorum ya kafam çok karışık
Dalga geçen sığır kim yakınından biri mi
Abim :D ama geçenlerde pek samimi olmadığım bir arkadaş da dalga geçmişti kanka senin burnun niye böyle garip falan demişti kfoepsdl
Patavatsız sen sorun etmiyorsan takma kafayı inan, insanlar hep birşeyder çünkü
Sadece insanların burnumu eleştirmesi veya bakmasını sevmiyorum dediğim gibi özgüvenimi düşürüyo vee evet insanlar hiçbir zaman susmaz hep konuşcak hep eleştircek bir şeyleri olur buna alışmam lazım aslında
Aynen öyle senden Daha önemlisi yok
Evet evet beni seven böyle sever cidden umrumda değil bu arada teşekkürlerr
Aynen öyle rica ederim görüşmek üzere 😊
<3
Kemerli burun da güzel yüzle orantılı mı o önemli
Orantılı yani sanırım ne büyük ne küçük
Sorun Yok o zaman.
Bunlar dert olmamalı takma kafana
Öyle öyle, ama dalga konusu olunca takmamak elde değil
Estetik yaptır rahatsızsan
Açıkçası pek düşünmedim.
Çok fark ediyor, burun önemli.