Herkes birbirine benzemeye başladı. Güzellik algıları yüzünden, düşünülmeden ameliyat altına yatıyorlar. Bence bu algıları yıkma zamanı geldi. Doğallık moda olsun :D

Kızlar Bir Adım Öne

#SelamGençlik 🍀🍀
Güzellik algısını altın oran ölçülerine hapsetmemek için algıların zeki çalışması gerekiyor. En başına dönelim, insan zekasını yitirdikçe, algılarındaki zevki de yitirecektir. İnsan herşeyden önce yedikleridir. Yaşama biçimidir. Doğallığıdır. İnsan evini, yani dünyayı mahvettikçe, güzellikten de her türlü mahrum ve tek düze kalarak bu Dünya'nın âhını yaşayacaktır maalesef. Durum fikrimce müthiş kaotik. Biz, yani insanlık, ne kadar güzeliz ki eril ve dişil güzellikten ne hakediyoruz ki? İnsanlar mental ve kâlbi güzelliği hor görüp bedensel güzelliğe tapındıkça bunun bedelini tüm güzellikleri kaybederek ödeyecek ne yazık ki..🍀🍀
#TubaSueda ✌️✌️🍀🍀
Çok güzel açıklamışsınnn😍❤
Dogalligin organik gibi yayilmaya baslayacagini dusunuyorum ilerde. Millet botoks gerdirme lifting o bu derken hatta cene gidik elmacik kemigi derken herkes bi ayni kivamda benzer olmaya basladi... Ben dogaldan yanayim. Ama disi bozuk cenesi yamuk gibi durumlarda saglik icin yeas ama guzel olmak ugruna sekillenmeye yok artik diyorum.
Sağlık için ve de görüntüden psikoloji bozulacak dereceye gelindiğinde yapılmasına bende karşı değilim. Ama insanlar keyfiye daha güzel olayım diye yapınca dediğiniz gibi herkes herkesleşti.
Katılıyorum herkes birbirine benzemeye başladı. En çokta kadınlar, kendilerini beğenip sevmek yerine toplumun beğenip onay vermesini istiyorlar/bekliyorlar. Bence bu da bir tür hastalık. Adı konmamış.
Kesinlikle öyle.
Teşekkürler tatlım 🎈
Rica ederimmm❤
Doğalım iyiyim :D
😂😂güzelll
Ne saati xoskxnsks
Ahzjajs canım saatim o benim😂
😂😂hayır alamazsın.
Sende şunu bilmiyorsun😂😂yok dediysem yoktur. İnat şeysinde
Rica ederimm
Cevap
20Cevap
Bence bir kız estetikle güzelse öyle kalsın doğal güzelse öyle kalsın tercih meselesi kanka :D
Öyle de ne bilem doğallık daha iyi gibi, çünkü herkes birbirine benziyor. Yoksa tercih meselesi karışmam, ama algılar buna itiyor istekler değil.
Her estetik yaptıran birbirine benzemiyor ki, mesela şu an çoğu ünlü estetikli ve her biri sanki türünün tek örneği gibi güzel. mesela bazen ünlüye benzemek için estetik yapılıyor o ayrı. ama mesela bir kişi burnunu ya da çenesini beğenmiyorsa yaptırabilir
Yani demek istediğim o değildii. İnce yüz, dolgun dudak, kalkık kaş... gibi şeyler. Bunlar herkeste var, özellikle moda haline getirdiler herkes onlardan yaptırmaya çalışıyor. Umarım anlatabilmişimdir...😃
Bende anlatamadım sanırım demek istediğim doğallık ta herkeste var o zaman :D yani bir kişi kalın ya da ince yüzlü olduğunda ya da dudakları ince ya da dolgun olduğunda aynı olmuyor ki. yani tercih meselesi bu sıralar her şey moda zaten kıyafetler müzik türleri kitaplar
😂😂herkesin giydiği şeyleri pek giymeyi sevmem xkskxjkd müzikler de trend oluyor evet biri Paylaşsın instada herkes paylaşıyor mübarek xskxksks ay neyseeeeğğ
Peki sen kazandın kanka :D :D sana katılıyorum sfdffsg
Teşekkür ederim 😂😂😂
Rica ederim 😂
Mesela bana güzel diyorlar. Bence güzel değilim. en güzelsem o mankenler ne o zaman :)
Bence göreceli biri şey.
Göreceli ve geçici. Herkesin kendine göre güzelliği vardır. Kendini beğenmelisin, herkes güzel diyorlarsa vardır bir bildikleri 😃
Yahu sen insanlara ne bakıyorsun. Yatağa atacak diye tavuğa bile iltifat ederler :D
Evet şu son zamanlarda herkes birbirine benzedi daha çok ünlülerde var bu doğallık moda olmalı ama zannetmiyorum
Bende pek zannetmiyorum ama bir umut :/
Yüzü güzel olanın kalp güzelliği yüzüne vurmuştur. Bende buna inanırım 40 yıl hiçbir şeyine doyamam :D
Bazen bu düşünce yanıltıyor bence😂
Oy oy üle olsn bakalım 😂
Doğallık en iyisi :D güzellik görecelidir bugün bana çok güzel gelen biri yarın hiç güzel gelmeyebilir bile.
Öyledirr. Kezzapa bakar güzellik😂😂
töbe töbe asdas o kadar değil ya
😂😂örnekledim
Gün gelecek karılar karıştı pardon diyecekler işin daha da garibi sorun değil seninki de bendeymis diyecek karşısındaki...
maalesef ki. m
Geçen gün Çağla Şikel ve arkadaşını gördüm. İkisini birbirinden ayırt etmekte zorlandım.
Gittikçe öyle oluyor..
Yüzü güzele 40 yılda doyulur götü güzele 45 felan fdsa hahha
ksjxjskxkd benim yazdığımı tercih ederim.
Huyu da dötü kadar önemli süreyi yükseltir tabi fsad
İlgi alanıma giren bir konu değil.
Hay ilgi alanına neyse fsda
Sadece görüntüye bağlı bir şey değil bende güzellik
ne güzel 😃
Pek bir şey düşünmüyorum. Herkesin güzelliği kendine. Sadece çok ciddiye alanlara gülüyorum.
Çok ciddiye alıp estetik yapıp birbirlerine benziyorlar😂
Kesinlikle öyle
😝😝😝😝
🦁🦁
Instagramda bi video görmüştüm. Sağlam bi makyajla patates bile fıstık gibi oluyordu 😳😄
Evet😂😂öyle oluyor. Çok makyajı da sevmem.
😂😂kafama ne yatarsa o an onu severim.
tabi😎
Şimdi sen şans tanımıyorsun ki insanlara sen doğalsın bebek gibisin makyaj yapanlar yapsada senin gibi olamıyor üzüldüm bak
😂😂😂ya bakkk
o sözü yanlış biliyorsun g0tu guzele 40 yılda doyulmaz
😂😂öyle mi oluyordu
evet 😁
24 yaşındayım hiç sevgilim olmadı güzellik önemli değil
Kesinlikle. Güzellik göreceli ve geçici bir kavramdırm
Çünkü tipe baksalar boyum 2.13 kilo 146 kumral bir erkeğim
:)
😐
Güzel şeyler düşünüyorum 💭
Ne kaa güzelll😂
Güzel çirkin yok
Sevdiğin zaman güzel görürsün
Öyle😊
Gerçektende tuhaf😃 ama şaşırmamak lazım terazilerde tuhaflıklar normal😅😂
Kusurlarıyla barışıklar, evet bende severim. Daha samimiler.
Burnum olabilir gülünce büyük geliyor😂😂bide kaşlarımın şekli.
😃😃😃
Evrenseldir kişisel değil
Evrensel de bir algı var estetikle halletmeye çalışıyorlar demek istediğim o. Dolgun dudak, küçük burun, yok ince yüz gibi. Herkes birbirine benziyor.
😂😂😂tam tersi oluyorrrr. Mimiksiz insalar çoğalıyor, robotlar üretilmeden insanlar robot oluyor.
Araba boyası kurumadan el izi kalırsa o arabanın değeri düşer görüntü kirliliği kalır 😃 bu yönden düşün 😂
😂😂😂😂örnek verdim de olmadı gibi anlatamadım neyse sen estetikli mimiksiz birilerini bulursun
ben güzellik algısına hiçbir şekilde uymuyorum
Bende uyuyorum 😃algılar boş boş ver
uymuyorum*
doğallık her zaman moda bence ve daha önde
Bilmiyorum, son zamanlarda estetik çoğaldı gibi...
kızların yapmadığı şey kalmıyor
Yanlız bunu yapan tek kızlar değil 😃erkekler de başladı estetiğe.
e sizde fabrika çıkışı kusursuz erkek ararsanız :D
Ya erkekler de öyle aradığı için kadınlar ona yöneliyorsa😂bunu da açıkla
Erkeklerin öyle aramadığı belli aslında siz kendi aranızda yarış yapıyorsunuz :)
Evet😅bir önceki sorum da bununla ilgiliydii
Ya zaten soru oymuş😂😂😂kafam gidik
Hiçbir erkek bir sivilceyi umursamaz kadınlar ise dünyayı yakar 🤣
😅😅bu doğru
işte bu yüzden siz daha çok takıntılısınız :)
Saçma buluyorum.
Yanii biraz bence deem
Allah'ın yarattığını beğenmeyip estetik yaptıranlar var ya ayar oluyorum onlara yaradanı beğenmiyorlar ya.
aferın
ne için xkskxns
Teşekkür ederim o zaman😃😂
Oy oy iyi diyelim de iyi olsun😅
hayırlısı olsundan yanayım 😅
Haklısın. Sence benim tipim çok mu çirkin?
Tipe yorum yapmıyorum. Herkesin kendine has güzelliği vardır😃
ben bunu hep diyorumda inanmıyor kimse
Artık inanmak lazım. Birileri farkına varmazsa algılar başını alıp gidicek😃
abarti
Öyle.
bakbi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?