Kızlar Bir Adım Öne Cinsiyet değiştirmek istiyorum? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Cinsiyet değiştirmek istiyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
melos89 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Hayir olmam 1 4 Yorumla Soran +1 yıl cinsiyet değiştirdiğini bilemezsin ama Yorumla melos89 +1 yıl Nasil bilmicem okadarda degil.. Yorumla Soran +1 yıl bilemezsin :D Yorumla melos89 +1 yıl Bilirim canim bu konu hakkinda sandigindan daha cok biliyorum. Detaylara girmek istemiyorum tanam Yorumla
Ronaldo27 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Allahın gazabından korkmuyorsan yap 0 1 Yorumla Soran +1 yıl korkmuyorum :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaa yeter yiyişcegimiz hatun bulamicaz 0 1 Yorumla bakirerkek-fsm1905 +1 yıl fotoya bak yoruma bak çok uyumluymuş Yorumla
SonerYILDIRIM Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl içinden nasıl geliyorsa öyle yap imkanın varsa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çok teşekkürler Yorumla SonerYILDIRIM +1 yıl seni merak ettim doğrusu özelden bir ulaşır mısın bana Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bu işin birde günah boyutu var onuda düşün 0 3 Yorumla Soran +1 yıl erkek hormonlarıyla doğmayı ben seçmedim onu allah düşünsün, ateistim zaten Yorumla Soran +1 yıl inanmadığım bi'şeyin günahı yok. doğuştan böyleyim nokta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o zman istediğini yap bu dünyada ye iç eğlen hertürlü şeyden zevk almaya. nasıl olsa öleceksin. öte dünyada görüşürüz Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hic bir erkekle birlikte oldun mu? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl iki cinsiyetlede olmadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aklim basima geldi nedemek neden istiyosun yani gerek yok ki guzel kizsin kizliginin zevkini yaşa Yorumla Soran +1 yıl yani 10 yaşımda falan çok teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim bak erkek olursan erkegin aldigi zevki hissedemeyeceksin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birlikteligin zevkini alamicaksin ne anlami var yani kiz kal iyi bir erkek bul evlenip birlikte olursan zevkini ala ala yaparsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
asla yapma bunu doğduğun gibi devam et
Hayir olmam
cinsiyet değiştirdiğini bilemezsin ama
Nasil bilmicem okadarda degil..
bilemezsin :D
Bilirim canim bu konu hakkinda sandigindan daha cok biliyorum. Detaylara girmek istemiyorum tanam
Allahın gazabından korkmuyorsan yap
korkmuyorum :)
Yaa yeter yiyişcegimiz hatun bulamicaz
fotoya bak yoruma bak çok uyumluymuş
içinden nasıl geliyorsa öyle yap imkanın varsa
çok teşekkürler
seni merak ettim doğrusu özelden bir ulaşır mısın bana
bu işin birde günah boyutu var onuda düşün
erkek hormonlarıyla doğmayı ben seçmedim onu allah düşünsün, ateistim zaten
inanmadığım bi'şeyin günahı yok. doğuştan böyleyim nokta
o zman istediğini yap bu dünyada ye iç eğlen hertürlü şeyden zevk almaya. nasıl olsa öleceksin. öte dünyada görüşürüz
Erkek olmadan sana bir kere.. olur mu?
Hic bir erkekle birlikte oldun mu?
iki cinsiyetlede olmadım
Aklim basima geldi nedemek neden istiyosun yani gerek yok ki guzel kizsin kizliginin zevkini yaşa
yani 10 yaşımda falan çok teşekkürler
Rica ederim bak erkek olursan erkegin aldigi zevki hissedemeyeceksin
Birlikteligin zevkini alamicaksin ne anlami var yani kiz kal iyi bir erkek bul evlenip birlikte olursan zevkini ala ala yaparsin
Ne guldum yakışıklım...
Senin kararın nasıl istiyorsa
hiç bir kadınla seviştin mi?
hayır
Yoohhh artik hamuna
Değişk
Yaş kaç
Sevgili olmam.