Herneyse soruyu beğenin geçin😂
Yanlış anlaşılmaya ne derece müsaitsiniz?
Herneyse soruyu beğenin geçin😂

Bu sitede Rihanna'yı sevgilisi olan zannedenler var o yüzden burada olacak yanlış anlaşılmalara o kadar kulak asmıyorum. Sözde zaten onlarca sevgilim ve sabah akşam seviştiğim insanlar olduğu iddia ediliyor. Halbuki dışarı da ki mekanımızda 4 erkek arada normal kız arkadaşlarımız geliyor semaverde çay demleyip çekirdek çitliyoruz. Keşke yanlış anlaşıldığı gibi renkli hayatım olsa ama yok.
Selam perso.
Yanlış anlaşılmak benim olayım. o kadar da
Dikkat etmeme rağmen her zaman maruz kaldığım şeydir yanlış anlaşılmak.
Benim gibi nezaket sahibi iyi kalpli kibar bir kadını bile yanlış anlayan çok.😂
Ama tabi ben ne yapıyorum artık takmıyorum kimse de umrumda değil.
Şuanda farkında isen lakayıt bir sekilde yorum yazıyorum😂herhalde kimse okumaz sana özel bu tavır. ciddiyetimi kaybediyorum
Seninle konuşurken 😂niye böyle oluyor perso😂
Hahha😂😂😂🤗
😂😂😂😂
No ciddiyet sjjsj
Seninle mümkün değil beni bile ne hale getirdin 😂
Tabiki insan kudurtmakta on numarayım😎😂
Ahahah
Wuhuuu
Farkındaysan geceleri biz cosuyoruz. ama orada gece değil 🤭
Bana hep coşma vakti yeterr ki aklıma biri gelsin
Kız yeter 😂😂
Artık emoji olarak gulmemi sistem kabul etmiyor🙄
Ksjsjsj random at msksjshjsjs
Hdjfjdkjdjjd
Hahahahayy
😂😂😂💋♥️
Yanlış anlaşılmaya meyilli bir durumum yok. Ama ısrarla yanlış anla ak isteyen illa bir şekilde anlıyor. Onlar da beni ilgilendirmiyor, kendi kayifleri bilir. Mesela nickteki bi kısmını biseks olarak mı yazdığım soruluyor genelde😅
Hayır tek amacım herhangi bir anlamında yazmaktı.
Sık sık yanlış anlaşılıyorum ben gghKimi yürüdüğümü sanıyor, kimi trollediğimi, kimi adımın doğruluğuna inanmıyor... Her şey geliyor başıma. Jghj
Hahaha
Cevap
46Cevap
Çok fazlaca oluyor bu durum. Ben bambaşka bir şey demek isterken karşı taraf apayrı bir şey anlıyor. Değer verdiklerimin dışında doğrusunu anlatmak için uğraşmıyorum artık. Kim nasıl anlamak istiyorsa öyle anlayabilir.
Site bazında çok fazla yanlış anlaşılırım. Normal hayatta ise yanlış anlaşılmaya müsait değilim.
Ben direkt net olmama rağmen yanlış anlaşılıyorum çoğu zaman. samimi Arkadaslarim dışında konuşuyorum bunu ki şöyle bir şans var bende ; millet elini sallasa ellisi ben elimi sallasam geriiiiizzekaliya çarpıyor harbiden nerde bir gerriizzekali varsa elimle koymuş gibi buluyorum ben. yoksa benim yanlış ifade edisimden değil olay...
Yanlış anlaşılmak kadar insanın kötü hissettiren bir şey olamaz beşeri münasebetlerde.
Başıma , özellikle ergenlik zamanlarımda , gelen bu yanlış anlaşılmalar , ziyadesiyle başımı derde sokmuştur.
Son tahlilde , gerek zaman , gerek durulan hayat akışım , bana daima temkinli söz ve davranışlarda bulunmayı öğretti.
Resmin fake olduğu belli, bunu da ayırt edemiyorlarsa ne bileyim...
Bugüne kadar bir sürü fake/ünlülerin resmini kullandım. Ben sanan da çok oldu. Abi ne içiyorsunuz siz bu kadar mı zor anlamak yani. Derecesini bilmiyorum da müsaitim işte.
Gerçekten bu konuda çok alıngan bir insan olduğumu söyleyebilirim bazı zamanlar çok alındım ve ön yargılı davrandığım oluyor bu da 2 sonradan doğru ortaya çıktığı zaman benim üzüyor
Ben bizim şirkette çalışan kıza işlerle ilgili mesaj atarken tamamdır 💋 şeklinde mesaj attım yanlışlıkla kızda bana aynı şekil cevap vermiş artık sadece sekreterim değil
Selam,
Umursamıyorum, insanların beyinlererindeki kusurları düzeltmekle mükellef değilim.
Sen ne kadar düzgün konusursan konuş seni yanlış anlamak isyeyen her şekilde anlıyor zaten.. On yargi meselesi o yüzden on yargılı olmamak lazim..
Mizah yaparken oluyor. Adam anlamıyor. Yanlış anlıyor. Ben de diyorum bilmiyorsun demek ki konuyu anlamaman gayet normal.
Beni de yanlış anlayana ne diyim gitsin kendisini aşağıya atsın bir zahmet 😂 hiç takılmam ayrıca burada seni değil resmi yanlış anlamışlar 🤔
yanlis anlasilmaya musait degilim hem de hic. beni yanlis anlayanin kendisi yanlistir cunku ben hep net ve acik konusurum
İyi de sana mesaj atıp bunu soruyor olmaları daha ilginç değil mi? Ben olsam sen kimsin seni ne ilgilendirşr der engeller geçerim. Açıklama yapmam.
Off hem de çok hemen yanlış anlıyorlar hiç dinlemiyorlar
İnsanlar beni başka bir yerinden anlıyor galiba. Yanlış anlaşılıyorum sürekli.
Çok yanlış anlaşıldığım olmaz. İtiraf etmeliyim ki o fotoğrafı görünce ben de öyle düşünmüştüm. 😄
Yanlış anlaşılacak çok kişiyle konuşmuyorum ve çokta bir şey yapmıyorum.
Benzemiyorsunuz ki arkadaşın gözleri kör fazla takılmayın böyle şeylere bende takılmam
Bende kardeşimle Pp koydum herkes sevgilin mi dedi. Yeğenimle resim koydum herkes çocuğun mu dedi 😅
Pek değil. Ama bu fotoğrafı sen ve sevgilin sanan kişi de biraz zeka özürlü
Fotoğraftaki kız sen değilsin ki kapaktaki sevgilin olsun
Yanlış anlaşılmaya, bu zamana kadar hiç doğru anlaşılamayacak kadar müsaitim😄
isteyen yanlış anlasın umursamam eğer değer verdiğim biri değilse
Bir kişinin beni yanlış anlaması hata ile de olabilir veya bana karşı önyargısindan dolayı isteyerek yanlış anliyabilir hepimiz insanız hatalar yapılabilir önemli olan kalp kırmamak.
Senin tip belli giyim tarzı belli. Saçmalamıs benzetem
Onu nasıl sen sandılar cidden dndjjd
Kimkio adlı üyenin yorumuna bak🤦♀️😂
hiç yanlış anlaşılmıyorum... bu arada o kızla senin yakından uzaktan alakan yok nasıl sen sanmışlar ayrıca baya belli net fotosu olduğu.. salakmış la o kişi
Evet sürekli yanlış anlıyorlar :D
Ben her dakika başı yaşıyorum 🤦♀️
Nasıl anlamak isterlerse öyle anlasınlar.
Oğlan bana benziyor sanki :)
kız güzele benziyor ama...
aşırı derecede müsaitimdir
Her zaman yanlış anlaşılıyorum
Yanlış anlaşılmaya müsaitim 😀
Çok sık olmasa da anlıyanlar oluyor.
Net olduğum için kolay, kolay yanlış anlaşılmam.
Nadir yanlış anlaşılırım.
Evet bende yaşıyorum arada
İnsanlar paranoyak olmuş bence
Yanlış anlaşılırım genelde evet
Offf beni sürekli yanlış anlarlar yas
Çok değilimdir, genelde anlaşılabiliyorum xd
Çok fazla yanlış anlaşılırım...
Neden kaldırdın burdan sor demiştin
Hiç doğru anlaşılmadım, alışığım.
Genelde yanlış anlaşılırım 😂😂😂
Bolca...
cok sey etmem .