Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Güzel ya da çirkin çoğu kızlar efendi adama karşı zalim ve şımarıktır. Ama güzeli de çirkini de kötü çocuklara karşı süt dökmüş kedi olur. Çünkü kadın doğası iyiye işkence etmek kötüye itaat etmek üstüne kuruludur. Havva Adem'e mi uydu şeytana mı? Hind Vahşi'ye mi uydu Hamza'ya mı? Yani bu sorunun cevabı kime karşı şımarık olduklarına göre değişir. Şeytanlara ve Vahşilere karşı çoğu kadın uysal kuzudur. Ama Ademlere ve Hamzalara karşı çoğu kadın şımarık birer kurttur. Mevzu budur. Genelleme yapmıyorum izlenimlerime göre yorum yaptım çoğu hepsi değil.
Güzel olanlar, bir de güzelliğinin farkındaysa ve bunun getirdiği kibiri taşıyorsa, kesinlikle daha şımarık oluyor. Bunların kaprisi de çekilmez, küçük dağları ben yarattım havaları da çekilmez, "ay herkeş bana ölüyo bitiyo, elimi sallasam ellisi, sen kimsin ki" havaları da çekilmez. Sadece güzelliğinin ve cazibesinin ekmeğini yemenin yeterli olacağını sandığı için de genelde kafanın içi boş olur. Kafası boş olanın da muhabbeti çekilmez. Çok güzel diye, vücut 90-60-90 diye, boyu 175 cm diye 24 saat sevişecek değiliz. Güzel kadın, kibirsiz olmalı, ille de alçakgönüllü olmalı, ille de hoşsohbet olmalı ki yanına yaklaşabilelim. Sadece flört etmek için değil, sohbet edip tanımak için.
Sürekli ilgi isteyen kadınlar diyelim, güzel kadınlar ilgi ister ve bunu görmedikleri zaman şımarırlar, bakımsız kadınlar ilgi peşinde değiller o yüzden onlarda genelde kendini acındırarak ilgi alırlar sanırım bu da bir şımarıklık sayılırmı 🤷🏻♀️ bilemedim
Şımarıklık bence güzellik veya çirkinlikle bağdaştırılabilecek bişey değil bunun bence tek sebebi kişinin çocukluğunda ona ailesinin ve çevresindeki insanların yaklaşımları sonucunda ortaya çıkan bi durumdur şımarıklık hani derler ya bi insan yedisinde neyse yetmişindede odur diye kısacası yetiştirmeyle alakalı bişey olduğunu düşünüyorum
Çirkin kadın yoktur ozguvensiz ve bakımsız kadinalr vardır bajjsj deyip soruya geçiyorum. Özgüveni tavan yapmış egoyu ozguven sanan kişiler simariktir güzel çirkin fark etmez öyleleri varki oha bu neyine güveniyor hayırdır diyosun sjjs
Kendini bir halt sanmak, bazılarının ruhunda var. Onların egosunu tavan yaptıranlarda aslında o şımarıklıklarından şikayet edenler 😃 sen şişir şişir şişir egosunu sonra neyine güveniyorsun olm de 🤦♀️ Erkek kişisi bunu çok yapıyo
Haha, anneler şımarık görmediği için onu kendi çocuklarına sürekli söylerler. Anneler kriter dışı 😂
Sen tatlı dilli, sevecen bir kadınsın sadece. Simariklik hiçbir şeyi ve kimseyi beğenmemek, yere burnu düşse almamak vs. Vs. Gibi tanımlamalar içerir bana göre. Sende bunların hiçbirisi yok ki. 😂
Heeee, bak o zaman işin rengi değişir.. Sen almiyorsan simarikliktan değil zenginliktendir. Yere düşen burun kirlenmistir, yenisini alırım diyedir. 😂😂😂
Evet ya mesela ilk tanidigim cok beğendiğim hoşuma giden bir kadin uzaktan havali burnu yukarida şımarık gibi görünüyor ama onunla sohbet edince oyle olmadığını anladigimda direkt söylüyorum ben seni aslında boyle düşünüyordum yanılmışım diye yerin dibine giriyorum o an😀😊☺
Çirkin kadınlar daha havalı ve şımarık oluyolar. Çünkü güzel kıza erkekler yaklasmaya korkuyor bu kız bana bakmaz cok havalıdır falan dıye. Gıdıp cırkınlere ilgı gosterıylar bu yğzden güzeller yalnız kalıyor çirkinlerin bır tarafı kalkıyor