Güzel ya da çirkin bütün kızlar efendi adama karşı zalim ve şımarıktır. Ama güzeli de çirkini de kötü çocuklara karşı süt dökmüş kedi olur. Çünkü kadın doğası iyiye işkence etmek kötüye itaat etmek üstüne kuruludur. Havva Adem'e mi uydu şeytana mı? Hind Vahşi'ye mi uydu Hamza'ya mı? Yani bu sorunun cevabı kime karşı şımarık olduklarına göre değişir. Şeytanlara ve Vahşilere karşı tüm kadınlar uysal kuzudur. Ama Ademlere ve Hamzalara karşı tüm kadınlar şımarık birer kurttur. Mevzu budur. Şahsıma ve yakınlarıma edilecek hakaretler doğruluğumun onayından ibarettir.
Çirkin kızlarda genelde gozlemledigim kendilerini begenmedikleri için milleti kafalarına çok takiyorlar ve takıntılı egoist tavırlar sergoliyorlar gösteriş meraklisi çekilmez biri haline geliyor. Güzel kızlarda bu diğerlerine nazaran daha az oluyor. Kendine guvenleri olduğu için daha rahat ve anlaşılır oluyorlar. Her iki durumunda zitti var tabiki
Valla karakter meselesi bu her iki tarafta şımarık olabilir kız güzelliğinin farkındadır erkekler peşinde koşuyordur şımarır öbürü de kendini güzel zannediyor milletin gazına geliyodur şımarır karakter meselesi bunlar
Valla güzel muzel anlamamda yeni jenerasonunda büyük kısmında zeka geriliği olduğu muhtemel.. Bir varlık düşünün ki genel kültür, olgunluk karakter sıfır tek bildiği saçıyla başıyla dotuylee uğraşmak ayna karşısında ellerini belini koyup imit çok güzelim ehe ehe ehe şimdi uyuyayım demek.. Güçlü ve olgun kadın olmayı basaramadikca dünya güzelı olsanız nafile brolar.. Acinsss amas gerceksss.. Kendinizden çıkıp uzaklaşın şu beyinlerinizi özgürleştirin biraz..
@Lady_liebe teşekkür ederim brom.. hayır harbi üzülüyor insan.. Van mi uzak marsmi sorusuna eeee 1dk çok heycanlandim van ya van :)) ihim ihimm diyen bir kitle bu.. Sormak lazım ilk önce mars neresi diye :))) hani yeri bilse işi kolaylasicak kamilin
Güzel güzelim diye şımarıyor anlıyorum da çirkin kızların kendini güzelim havalarına sokup şımarmasına anlam veremiyorum. Bizim türk erkekleri kene gibi her gördüğüne yapıştığı için en çirkini bile özgüvenli bana cok erkek yazıyor diye
Güzel kızlar kendini biliyor çirkin kızlar daha şimarık ya kendilerini bir halt zannediyorlar öyle bir arkadaşım da var yani çirkin bizim yanımızda ki hava adrina Limanın havası ama bakan bize bakıyor vşcşc
egoist anlamında diyorsan, buna güzel kızlar diyebilirim. tabi biraz da kişilik meselesi. zaten çirkinlerin öyle bir lüksü yok zaten iltifat gelmiyor hani. ama tatlı şımarıklık çocuksu ruhluluk her kıza yakışıyor.
Türkiye gibi az gelişmiş ülkelerde güzel kızlar şımarık olur. Keşke yurt Doğrusu bu ülkede evleneceksem şımarık duyguları tatmin edeceğime çirkin (o kadar da diil) bir kız bulmakk isterim kendime😀
Hangisi daha şımarık bilmem ama, her gün burgerleri kızartmaları gömüp, alkol alıp, sigara içip, totoyu devirip yatıp duba gibi olan birisinin ''beni böyle kabul edin'' çirkefliği hepsini döver.
En İyi Cevaplar