Kızlar sizce makyajlı mı yoksa doğal halleriyle mi daha güzeller?
Makyajlı kadınlar mı doğal güzel kadınlar mı?
Makyajlı kadınlar mı doğal güzel kadınlar mı?
:) camdan cama bakışarak tanıştıgım biri oldu hiç yakından görmemişim bir hafta sonra bir yerlerde orurup bir kahve içmeye karar verdik fiziği saçları oldukca etkileyici kılık kıyafeti parfümü ucuz du velasıl kelam güneş gözlüklerini çıkarıncaya kadar mış her şey makyaj bukadar mı değiştirirmiş insanı bence doğal halini görmek gerek
Doğal kadın denince tüylerini de almayan kadın aklıma gelir. Hem doğal olsun hem ağda yapsın dersek o zaman doğal olmaz :) Ağda yapmayan bir kadını da güzel bulacak pek erkek yoktur o zaman kısaca diyebiliriz ki biz erkekler doğal kadın tercih etmeyiz.
güzel kadın zaten güzeldir. banyodan çıkar, güzeldir. sabah kalkar, güzeldir.
erkekler makyajsız ile az makyajlı kadını pek ayıramadıkları için 'makyajsız' olanı onaylamışlar:) oysa hem doğal, hem güzel olan kadın çok az bence... ya da ben çok zor beğeniyorum:)
Makyaj yapmayı bilmeyenlerin yüzüne "BENİ YIKA!" yazasım geliyor.. Makyaj kusurları kapatmak, güzel bakımlı, ve "ortama" uygun olmak için yapılmalı.. Doğal halleriyle gerçekten güzel kadın vardır, ama makyajın daha da güzel gösterdiği inkar edilemez bence.
makyajlı guzel ama eger bı kadın makyajsız halı bıle guzelse makyajlı dusunemıyorum :) bak mesela bu doğal güzel kadınlar cok guzel burda makyajlı ama makyajsız halı bıle guzel
Cevap
58Cevap
Benim makyajdan anladığım: Güneş kremi, bazen ruj, bazen rimel. Kalem bile kullanmıyorum. Gerçi bir düğüne de gideceksek kapatıcı da kullanıyorum. Yerine göre değişiyor ama gün içinde pek yapmamaya çalışıyorum. O yüzden sanırım temiz ve hoş görünmek benim estetik kriterlerim arasında. Bulunduğumuz yere göre değişebilir, plaja gidiyorsak tabii ki ruj sürmeyiz, süren de var ama her şeyin yeri ve zamanı var.
Destekliyorum
Her zaman topuklu ayakkabı giyen bir bayan doğallıktan uzak değildir. Her zaman şık ve bir kadının olması gereken doğal kadın şıklığına sahiptir.
Doğal bayan genel olarak makyajı olsun olmasın yüzüne bir bakışta makyaj yapmasada güzel olabileceği kanısını mutlaka hissettirir.
Kendini bilerek makyaj yapılmalı bence. Fondoteni abartıp siyah göz kalemi akan sapsarı dişlerine kırmızı ruj süren bir kadın ne kadar özünde güzel olursa olsun o an çirkindir. Doğal kadında çok yok etrafta ama en doğal hal rimel ve parlatıcı sürmekle olur. Güpegündüz abartılı makyaj çok dikkat çekicidir. Gece dışarı çıkarken yapılmalıdır bence..
aşarıya kaçan makyajları sevmiyorum
gözler kiprikler dudaklar vede elmacık kemğini ortaya çıkartan hafif tonlarla hanımlar daha bir hoş oluyorlar
yüzünü fondoten kutusunun içine sokan hanımlar iticilikte üstünüze yok
sivilceleriniz ile daha mutlu ola bilirsiniz
Doğal kadın bakımsız kadın demek değildir ki. Bakımlı ama hafif makyajlı kadını daha çok beğenirim ben. Bol makyajlı ve çok güzel bir kadını gördüğümde, elimde olmadan makyajsız halini merak ederim "acaba nasıl?" diye :))
Hiç olmaması.
Biz de si gibiyiz. Yok kadınlar hasta gibi, solgun falan görünüyormuşmuş da...
O enerjiyle ilgili.
Hayat dolu olun siz. Makyaj ile canlı gözükmenin âlemi yok.
Genelde sorulunca bütün erkekler böyle cevap veriyor fakat dışarıda yüzünde on ton boya olan kadınlar oldukça popüler.
E o tür erkekler, nasıl erkekler? :))
Yani kadının bedenine meraklıysa, dış görünüş derdindeyse, emelleri bellidir.
Siz de öylelerini seviyorsanız, bu tip erkekleri, bilemem.
Ben hiç bakmam kimseye, ne yapıyorsa yapmıştır görmem.
Mesele adam olmak.
Kadının bedenine meraklı olması değil. Kadınların da erkeklerin de çoğu dış görünüşünden etkilenmediği birinin içini merak etmiyor. Genelde de abartılı insanlar seviliyor.
Bana kalırsa hiçbir kadın makyaj yapmasın. Yaptıkça yüzü yıpratıyorlar ve makyaj yapmayınca yüzünün ne kadar sönük olduğunu fark ediyorsun. Cilt bakımı yapsınlar o yeter.
Gözlerini öcü gibi boyamadıktan sonra makyajlı kadını daha sevimli buluyorum.Ama makyaj bakım demek değildir.Makyaj süstür.Bakım kişisel temizliktir.

doğal güzellik tabikide bakımsız bayanlar boya yani makyajla güzelleşmeye çalışıyorlar buyüzden bence eğer kendine güveniyorsan doğal güzellik derim:))
bence erkekler doğal olan deyip kendilerini kandırmasınlar ama çok makyajlılarada bakmazlar tabi.bence makyajla doğallık arası.hafif bi makyaj hoş olur.abartmaya ya da hepten salmaya gerek yok.
doğal haliyle güzelse zaten olay bitmiştir, üstüne bi de bilen eller hafif makyaj yaptı mı "ur my angel" şarkısı çalmaya başlar fon müzikte...
walla ben o kadar makyaj yapıyom siliyom gene ayno ben bişi değiştiği yok her ikisiylede güzelim ya da çirkinim bilemiycem ama önemli olan makyajın kişiyi ne kadar değiştirdiği yapıp yapmaması değil
her alimde güzel olduğuımu düşünüyorum o yüzden bilmiyorum sevgilimde her halimi beğendiği için bilmem:))
Farketmez kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle takılsın, lakin gece yatmadan önce temizlesin , yastıktan çıkaramıyorum sonra. Ayrıca çıkmayan makyajını havluya silerek de temizlemesin. Havlularım sınırlı sayıda
Güzel bir kadının makjyajla bu güzelliği en üst seviyeye çıkartmasından yanayım.
Onlarin bahsettigi sey guzel olan kiz makyaj yapmasin dogal kalsinlar zaten guzeller. Dogalken guzel olmayan yapsin isterler
makyajlı görüp "Oha hatuna bak "ertesi gün makyajsız görünce oğlan çocuğu muş lan bu diyip kalıyorsun.Sade makyaj..
Makyajsız doğal hali güzel olan tercih edilmeli bence. Bir kilo boyayla öpünce dudağın yapışıp kalıyor öğk.
hafif güzellikleri ön plana çıkarttığı sürece bence her bayan en az rimel sürmeli ben rimel sürmezsem çıplak gibi hissediyorum kendimi:)
makyajı kendini değiştirmek apayrı biri gibi göstermek için yapan kadın değil , doğal güzelliğini hafif makyajla biraz daha belirgin hale getiren kadın güzel bence
Doğal halimle maymuna benziyorum.
Bakımlı halimle yetişkin insana benziyorum.
Hem makyajlı hem bakımlı halimle kadına benziyorum.
Doğal olarak güzel olanın makyaja ihtiyacı yoktur 💛
sadelik tabikide normalde hic makyaj yapmam yaptigim zamanda en fazla allik ve nude ruj
Benim tespit ve tecrübeme göre çirkin demeyelim de orta halli kızlar makyaj yapınca hoş oluyorlar güzel kızlarda makyaj yapınca orta halli oluyorlar.
Hafif makyaj her kadına yakışır,pavyon makyajı olmadığı sürece..
Bülent abla dehşet güzelleşiyor ama :D
Yaz yaz... valla gülme krizine girdim :D
doğal güzel doğal güzel, doğal güzel olmayan makyajla güzel
Yazın fondoten ve pudra sürenle tokalaşmam bile!
Fondoten ter ile karışıp akıyor yapış yapış aman bırak. Bazen hiç yapmam bazen ise allık ve eyeliner okadar.
çirkin kadına istediğin boyayı sür yine çirkindir.fakat güzel kadına makyaj yap daha şık gösterişli olur.bakımdan renkli görüntüden yanayım.yani ister doğal ister makyajlı güzel güzeldir...
Valla ben aşırı yapmam. Bazen hiç yapmam. Bence doğal olmak en iyisi
doğal kadın tercihimdir makyajlı kadın palyaçoya benziyor benim gözümde...
Doğaldan daha doğal ne var ki? :d
Kesinlikle doğallık. :D
Fark etmez. İki türlü de kadın kadındır ve güzeldir.
Ölü kadın.
Çünkü ne söylesek de söylediğimiz olmayacak..
doğal makyajlı kadın bayan kelimesine uyuz oluyorum ya
makyajlı ama dozunda olacak
doğal hali solgun oluyor insanların
makyaj yakışana güzel aynı şekilde doğallıkta mesela bana makyaj yakışmadıı için yapmıyorum böyle bişi
Yerine göre yapılmalı ve abartıdan kaçınılmalı.Makyaj kusurları kapatır.Örneğin tatilde parlatıcı ve rimel sürebilirsiniz.Düğünde nişanda gözlere yoğunluk verirsiniz
yaptığı makyajın hiç yapmamış gibi olanı bence makbuldur.yani hafif olanı.
Doğallık her zaman iyidir ama bazılarının makyaj'a ihtiyacı var cidden.
bence bakımlı olmakla makyaj yapmak ayrıdır.bakımlı kadın herzaman guzeldır makyaja gerek yk (:
doğal kadın tabiki makyajlı kadın güzel olsaydı bülent ersoy dünyanın en güzel kadını!? olurdu heralde :D
yüz göz boyamakta saçma :D
en güzel makyaj yapıldığını farketmediğim makyajdır. kızlar kriteriniz bu olsun. eğer karşınızdaki erkek makyaj yaptığını anlıyorsa fazla kaçırmışsınız demektir.
Doğalı sensin çünkü estetik senin yapmış olduğun sensin
sorarsanız makyajsız. ama gel gör ki çok hafifte olsa makyaj olmazsa olmazım.
bazı kişilere makyaj bazılarına doğallık yakışır ama ben doğallıkktan yanayım
makyajsiz tabiki bir dogal güzelin kapatmalara gerek duymaz
belli olmuyor ya mesela feride akın. Burnu kocamandır goze biraz çirkin geliyordu simdi yaptirdim cok guzel oldu kadin. Yani yapmasi gereken yaptirsa guzel olur :)
makyaj abartılmadığında güzelliğe güzellik katar...makyajsız doğal güzeller de var.
makyaj güzel yapmıyor sizi.. iyi yapılmış bir makyaj kadını seksileştiriyor..
doğallıktan ama seksilikten yanayım şalvarla bile seksi olabiliyor bir kız.
Makyaj dogru abartısız yapılırsa kadınlara yakısıyo herseyin doğalı güzeldir die bi kural yok :)
ben dogalliktan yanayim bana gore makyaj insani guzel yapmiyo
Makyajsız olsun her zaman. Azı karar çoğu zarar değil bence.
kesinlikle doğal... bi kere doğal xD
Normal makyajlı kadınlar. :)
Hafif makyajlı doğal kadın..
Yerine göre ama sadelik en güzeli bence😊😊
doğal makyaj yapsam olmaz mı kine?
Her zaman her konuda herseyde doğallıkdan yanayım
güzel kadın makyaja ihtiyaç duymaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar