Kimi doğallıktan yana. Kimi ise makyajlı halinden yana. Az da olsa küçük bir kesim de makyaj ve doğallık arası olan, bakımlı kadın hafif makyajlı kadın seviyor.
Hafif makyaj seviyorum. Far , ruj, eyeliner, surme, bazen ayri ayri bazen hepsi birden. Bazen de tamamen makyajsiz. Duruma gore. Kalip kalip boyalar kat kat fondaten sevmiyorum. Makyajli halinle dogal halin neredeyse ayni gibi olmali makyaj dedigin sadece bakimli ve degisik bir hava katmali. Yani makyajla evrim gecirmemeli insan
Öncelikle çirkin kadın çirkin kadındır. Makyaj yapsa da yapmasa da çirkindir. Ben tercihimi makyaj yapandan yana kullanıyorum. Güzel olan kadın abartılı makyaj da yapabilir. Onun ağırlığını da taşır. Çingene gibi durmaz. Kıskananlara da bok yemek düşer.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Türk kızlarının yüzüne sürdüğü boya ile 10 tane villa boyanır doğal güzelliği olanlarda var ama onların sayısıda çok az bide makyaj yapmayı bilmeyen kızlar var
Biz dogal kiz seviyoruz diyen erkeklere ragmen surun kizlar fantotenleri aydinlaticilari kirmizi rujlari sacinizi da civciv sarisi yapin... yalan cunku tam da bu tiplerden hoslaniyolar
"kadın dediğin" sizin bu şekilde genelleyemeyeceğiniz insan olmalı. Tüm kadınlar fabrikadan çıkmış gibi tek tip varlıklar olmak zorunda değil. Sizin etrafta görmek istediğiniz objeler hiç değiliz.
doğal olayım derken çok bakımsız görünen kadın var.. bence abartmadan kendine yakışan güzelliğini daha da ortaya çıkaran makyajlar yapmanın sakıncası yok..
Doğallık Sadece makyajın yüzde olmaması demektir bazen insanların harrketleri de doğallıktan uzaktır o yüzden Doğallık diyorum ama makyajsızlıktan bahsetmiyorum
Dogal ve hafif makyajli. Uzun zamandir hep cok makyaj yapan kadinlar bir kere yapmayinca ya hasta, aglamis/cok üzgünmüs gibi ya da cok daha yasli duruyor. yani en azindan ben bir cok kez cevremde bunu fark ettim
En İyi Cevaplar