İki gün sonra rahmetli babamın doğum günü. Vefatından sonra Ağustos’un bu günleri bana eziyet gibi geliyor. Bu sene daha ağır geçiyor nedense. Bir zamanlar beraber kutladığımızı hatırlıyorum eğlenip güldüğümüzü, telefondaki sesini. Onunla konuşmaya ne kadar çok ihtiyacım olduğunu ya da…
Vefat eden sevdiklerinizin doğum günleri yaklaştıkça neler hissedersiniz?
Selam Bu eksikliği en iyi anlayan biri olarak açınızı paylaşıyorum. Baba eksikliği hiç birşeye benzemiyor. Sanki sırtınızı dayadığınız dağ yıkılmış gibi... Allah babanıza rahmet etsin inşallah.. Sizede sabır versin. hayırlı geceler 💕
Başınız sağ olsun. Ben de yakın zamanda babamı kaybettim, uzun zaman önce de iki abimi... Öyle ki çoğu şey onları hatırlatıyor. Doğum günü bir yana, sevdikleri ve korktukları şeyleri anımsamak bi yerde sürekli kanayan yaraya tuz basmak gibi. Bu yüzden sırf bazı akşamlar yanlarına gidiyorum, taşıyla konuşuyor, toprağıyla hasret gideriyorum ne tuhaf... Bedeni daha demin buradaydı dediğim herkes zihnimden siliniyor yavaş yavaş
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Başınız sağolsun :( Allah sabır versin gerçekten dediğiniz gibi oluyor...
Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
Allah mekanını cennet etsin gadası. Elbette bende de hüzün olur. Ama elimden gelen tek şey dua edip Allah'tan onu cennetine almasını dilemek oluyor. Onun adına hayırlar yaparak ahirette ona katkısının olmasını diliyorum.