Kişilik & Karakter Doğum gününüz sevdikleriniz tarafından hatırlanmasa üzülür müydünüz? LimanunGemileri Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben hiç üzülmezdim ve hiçte sevmem doğum günümün kutlanılmasını. Siz ne düşünüyorsunuz? Doğum gününüz sevdikleriniz tarafından hatırlanmasa üzülür müydünüz? Cevapla Doğum Soruları Sevgi Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Özel günleri önemseyen ve kutlayan biri değilim. Hatırlanırsa kıymet verdiğinden sevinirdim ama hatırlanmazsa da üzülmem, umursamam. Canı sağ olsun. 1 0 Yorumla
NeSenSor_NeDeBen Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Sürekli yaşlanıyoruz bunun için mi sevineyim. Bir de yaşlandığım için Pasta 🤣🤣🤣 Kimse aramasın zaten arayan da yok. Tek hatırlayan Bankalar 😅 1 0 Yorumla
gokandeğilGÖKHAN Takip Et Yoda Yaş: 95 , eic 100% +1 yıl Hıc ama hıc sevmıyorum bu tantana işleri. Arayana anamla babamı arayın benlık olay yok , onların suçu dıyorum. 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. 26 yıldır hatırlayan yok :D 1 2 Yorumla LimanunGemileri +1 yıl Hayatta inanmam buna. O kadada değildir kız :) Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl O kadar 😃 Yorumla
Iremink Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Birkaç gün sonra doğum günüm 1 sene daha yaşlanıyorum buna üzülürüm : ( 1 0 Yorumla
luna8362 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Annem bile hatırlamaz ben hatırlatmadıkça ama biricik Aşkım eşim hep hatırlar kutlar ki en son doğum günümde kızımı dünyaya getirdim en güzel hediyemdi 😂 1 0 Yorumla
özgürümkimene Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bunu yaşadım. Üzüldüm ama değmedi Bende onların doğum günlerini kutlamadı, kısasa kısas. 1 0 Yorumla
Dogasevgisi777 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Hic hatirlanmadigi için artık bosverdim üzülmüyorum 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Üzülmem ama hepsi hatırlıyor çok şükür. 1 0 Yorumla
mundodelafresa Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hiçte üzülmem üzülenleri de anlamıyorum 1 0 Yorumla
troman Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 563 cevap paylaştı. doğum günü kutlamıyorum hatırlamamaları daha iyi 1 0 Yorumla
PİRESES Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 428 cevap paylaştı. Üzülürüm çünkü doğum gününe çok önem veririm 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yok yav zaten hatırlanmıyor 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Zaten istemiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Özel günleri önemseyen ve kutlayan biri değilim. Hatırlanırsa kıymet verdiğinden sevinirdim ama hatırlanmazsa da üzülmem, umursamam. Canı sağ olsun.
Sürekli yaşlanıyoruz bunun için mi sevineyim. Bir de yaşlandığım için Pasta 🤣🤣🤣 Kimse aramasın zaten arayan da yok. Tek hatırlayan Bankalar 😅
Hıc ama hıc sevmıyorum bu tantana işleri. Arayana anamla babamı arayın benlık olay yok , onların suçu dıyorum.
26 yıldır hatırlayan yok :D
Hayatta inanmam buna. O kadada değildir kız :)
O kadar 😃
Birkaç gün sonra doğum günüm 1 sene daha yaşlanıyorum buna üzülürüm : (
Annem bile hatırlamaz ben hatırlatmadıkça ama biricik Aşkım eşim hep hatırlar kutlar ki en son doğum günümde kızımı dünyaya getirdim en güzel hediyemdi 😂
Bunu yaşadım. Üzüldüm ama değmedi Bende onların doğum günlerini kutlamadı, kısasa kısas.
Hic hatirlanmadigi için artık bosverdim üzülmüyorum
Üzülmem ama hepsi hatırlıyor çok şükür.
Hiçte üzülmem üzülenleri de anlamıyorum
doğum günü kutlamıyorum hatırlamamaları daha iyi
Hiç hatırlanmaz. Alıştım artık😒
Üzülürüm çünkü doğum gününe çok önem veririm
Yok yav zaten hatırlanmıyor
Hayır
Zaten istemiyorum
Hayır takmam bile
Biraz üzülürdüm evet
Artık üzülmüyorum