sosyal biri misin asosyal biri mi?
sosyal
asosyal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İnsanlarla tanışma, kaynaşma veya vakit geçirme konusunda sıkıntım yok, konuşkanım, arkadaşım çoktur, İş veya yoğunluk yüzünden o kadar uzun bir bekleme listem oldu ki söz verdiklerim ile görüşmeye başlasam 1 ay her gecemi doldururum. Şimdi gelelim ama kısmına
Ama çoğunu ben sallıyorum, ya kendi başıma kalmak istiyorum ya da sadece belirli kişiler ile takılmayı tercih ediyorum. Eğer o kişiler ile planım varsa sıkıntı yok herşeyi ayarlarım ama müsait değillerse bekleme listesine bakıp ilgimi çeken birşey görmezsem hemen asosyal modu açıyorum. Ya kendi başıma yürürüm, ya biryerde kahve içerim ya da evde vakit geçiririm. Mesela bugün Mudanyaya gidip eski bir iş arkadaşımı göreceğim ama şu saat oldu çıkamadım (temizlik, çamaşır ve kedi) zaten 2 saat daha çıkamazsam gitmem herhalde
Galiba ben asosyal değilim ama tembel ve seçici bir sosyalim gibi duruyor
Ben "Seçici sosyal" im, yani sırf instagram da güzel foto atılacak diye ben sosyalim diye ispatlama çabasına girmem, sevdiğim insanlar ile zaman geçirir sevmediklerimle ise sırf ekip olarak gidiyoruz diye gitmem.
Ruh halimle eşdeğer şeyler bunlar
Kimisi asosyaldir istese de bunu yapamaz
Ama ben genelde sosyalim
Ruh halim kötü olduğunda tamamen asosyal oluyorum
Denge duygu durumu tamamen
Bazen kimseye tahammül edemezsin
#Aşkıöldürmek
Duruma göre değişiyor desem farklı insanlar tanımayı severim bu durumda sosyalim ama tanıdığım kişilerin olduğu bir ortamda asosyalim sevdiğim kişiler olmalılar. 🤦♀️🤷♀️
Cevap
72Cevap
Soayal biriyim ama bazen kendimi iyi hissetmediğim zamanlar asosyal olabiliyorum sadece kısa süreliğine 😂
Sosyalleşiym diyorum milletin içine giriyorum ve asosyal olmaya karar veriyorum nefes alamıyorum sizin icinizde çok kalp kırıyorsunuz ehüü
Ben at gibi çalışıyorum günde 13 saat sen karar ver ne olduğuma
Ama öyle bir şık yok ki 😂
Sosyal bir insanım dışarıyla sohbetim iyidir. Ama her zaman bir mesafe vardır. Dışarıda sosyal evime gelince asosyal oluyorum. Çoğu zaman aynı evde yaşadığım insanların 3 gün falan yüzünü görmediğim oluyor
Asosyal biriyim ve bu halimden memnun değilim. Bir sevgilim yok ve sosyal olmak istiyorum. Malum pandeminin seyri yüzünden olmuyor. :(
Aşırııı Sosyal bir insanımdır... Ben kim asosyallik kim... ;)
A ( Bu sen değilsin )
Çevrem çok geniş ama genel olarak yakın arkadaş grubum dışında her şeyimi anlatabildiğim kişi yok.
Sosyal biriyim yerine göre özellikle arkadaş ortamında çok enerjik ve neşe saçarım etrafa
Yerine gore sosyal agirlikli
bazen cok yalniz bazen de cok kalabalik severim
Çok sosyalim ama çokta zorlanıyorum artık. Biraz asosyal olmaya başladım sanırım.
Sosyal biriyim, insanlarla iletşim kuramadığım günü yaşanmamış sayarım.
Çünkü her kişiyle anlaşabiliyorum arkadaş çevrem çok
Sosyal biriyim ama bu aralar a sosyal olmak kafa dinlemek açısından güzel geliyor
Yarı sosyal bence. O anki ruh halime göre iletişime geçerim insanlarla. ya da hiç konuşmam.
Sosyalimdir. Evde cok oturmam, otursamda farketmez arkadaslarim gelir. İki turlude sosyalim..
Sosyal Biriyim Ama Yalnız Kalmak Çok Hoşuma Gidiyor
Öyle aşırı çok insana gerek yok. Çevremde güvenebileceğim 2-3 kişi olsun benim için yeter.
Bir Şubat asla asosyal. olamaz tam tersine son derece sosyal bir kisiyim ve aranan bir arkadaşım.
Yalnızlığı daha çok sevdiğim için mantıken asosyal.
İnsanların yanında utanmam çekinmem kimseden yani sosyal oluyor sanırım ama fazla insanı sevmem
İnsanlarla fazla samimi olmayan arkadaşlıklar devamlı kurarım iyiyiz, geçen sene dostumu kaybettim o zamandan beri kimseye dost gözüyle bakmıyorum.
Aslında sosyal biriyim ama konu karşı cins olunca bir anda asosyal oluyorum gerçekten sadakat ike seven insan olmadığına inanıyorum
Asosyal biriyim ama hep sosyal birisi olmak istemişimdir.
Asosyalim çünkü aynı fikirlere görüşe sahip kafa dengi arkadaş bulmak zor.
Sosyal olsam burda olmazdım.
Al benden de o kadar.
@DarkDesire Di mi yani.
Sosyalim ama isime geldigi zmn
Yarı A-Sosyal yarı sosyal
Sosyal biriyim çoğunlukla.
eskiden asosyal şimdi sosyal
Gezmeyi tiyatro basketbol ilgilenmeyi seviyorum
Yeteri kadar asosyalim.
Ruh Halime göre ikisini de takınıyorum
Sosyal olmayı severim
İnsanlar ile bir arada olmak beni sıkıyor
Asosyal biriyim biraz
%51 Asosyal %49 Sosyal
İkisinin arası. Biraz daha sosyale yakın.
Asosyalliğin dibini ekmekle sıyıran ben 😏
Kolay iletişim kuran çevresi geniş bir insanim
Bazen fazlasıyla sosyal bazen fazlasıyla asosyal
Canım ne isterse öyle birisiyim 😂
Genel anlamda asosyal, eskiden sosyaldim.
mekana göre değişir çoğunlukla sosyal
ev iş ev iş.
haftasonu dısarsı
asosyallik en iyisi
Gayet sosyal olduğumu düşünüyorum
Asosyal
Tam ortası ne sosyal ne asosyal
Asosyal
Orta
Asosyal
Ortası
zamana göre değişir genel olarak sosyal