Sen hangisisin?

Sosyal biriyimdir
Asosyalim, yalnızlık bana göre
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sen hangisisin?

Sosyal biri değilim maalesef knk. ama memnunum halimden. zaten kendi tercihim biraz da şimdilik.. sosyalleşeceğim zaman geldiğinde sosyalleşirim
Zamanı gelince sosyal de olursun kank ben her ikisideyim
En iyisi kanka 🧚♀️
Dönemine göre değişiyor ya, bazen eve kapanıp dizi film pc oyunu vakit geçirmeyi seviyorum. Bazen de haftada 3 - 4 kez dışarda olduğum oluyor. Sanırım mevsimsel bir durum. Yazın mesela konserler aktiviteler, deniz kum güneş vs olduğu için genelde dışardayım. Kışın ise evde geçiriyorum çoğunlukla
Normalde çok sosyaldim sonra hayat bir şekilde dostlarımla yollarımızı ayırdı. Yani dağıldık ama hala görüşürüz öyle. İnsanlarla sürekli muhatap olmak zorunda olduğum için bir süre sonra tahammül seviyem çok azaldı. Simdiyse asosyalligi tercih ettim. Böyle kafam daha rahat
Sosyal biriyim ama yalnızlığın verdiği huzur çok başka. Kalabalıkları sevmiyorum mesela ama yeni bir sürü insanla tanışıp sohbet edebilirim. Sadece birkaçını samimi bulur onlarla yoluma devam ederim o ayrı. Ambivertim yani
Cevap
43Cevap
Kendimi eve kapatmıyorum çünkü bir süre sonra bağımlılık yapıyor ben de. Kendim için hafta da birkaç gün ayırır sosyalleşirim.
Bi öyle bi böyle. Ruh halime göre değişiyor. Akşamları daha sosyalken sabahları yeni kalmışlığın etkisiyle sakin oluyorum jdjdj
Bende diyorum asto nerede kaldı eheheh 🫠

Hoş geldinn 😸
Kediler sanat eseri gibi hayvanlar yaw
Anlık ruh halime bağlı biraz.. Bazen sosyalliği abartıp sosyologlara taş çıkartırken bazen de çamaşır ipindeki tek mandal kadar yalın-ız..
İnsanları çok sevmiyorum özellikle türkiye de yabancılarla çok iyiyim zira tanıştığımızda mesleğimi değil hayallerimi soruyorlar.. bir adost edinmeyi yıllar önce bıraktım.. sadece bana ayak uydurup karavanla ve sırt çantasıyla dünyayı benimle gezecek bir kadına kapım açık o kadar !!! Aksi durumda türkiye de kimseyle ilitişim kurmuyorum karavanı bir koya çekiyorum mutlaka bir kedi ya da köpek dost oluyor fon’da güneş çalışıyor ve böyle mutluyum.. az insan çok huzur
Sosyal veya asosyal değilim, ben olmam gerektiği gibi bir insanım daha yok, kendimi belirli kalıplara göre uyarlamam şekillendirmem, neyi nasıl istiyor ve görüyorsam öyle yapar, öyle hareket ederim.
Şöyle hem asosyal hem sosyal. Eğlenceli bir arkadaşım varsa onla sosyal olurum o da rahatsız olmazsa, öyle ama genel olarak asosyal dururum😁. İdareli kullanıyorum enerjimi dkkgkdkd
Aşlında ben çok şoşyalim ama hep akıdaşlarım asosyal oluyoy bajende onlara ayak uydurunca bende üle oluyoyum
Kışın asosyal yazın tamamen sosyal birisi oluyorum çünkü kıştan nefret ediyorum evde oturup film, dizi ve kitap okumak daha iyi hissettiriyor bana :)
Ayni bn
Al bendende okadar😀
Bnde yaz insaniyim resmen
😊😊
Önceler çok asosyaldim çevremin olmadığını , arkadaş qurupumun olmadığını gördüm ve kendimi düzeltmeğe çalıştım , şimdi çok sosyal biriyim
Asosyal değilim ama yalnızlığı daha çok seviyorum, boş beleş insanlardan iyidir
Sosyal bir insan değilim. Yaş ilerledikçe daha da içe döneceğimi düşünüyorum
Kafa dengi birini bulamadığım için yalnızım çoğunlukla işi düşenin aklındayım o yüzden istemiyorum arkadaş
26 yaşında yaşlı başlı adamım. Bu yaştan sonra buralara düşüp sorulara cevap yazdığıma göre yeterince asosyalimdir herhalde aslan yeğenim.
Sosyal değilim yalnız kalmayı severim etrafım da kimseyi istemem.
Bu zamanda asosyal olmak daha faydalı
Sosyal olacağım ayağına boş insanları etrafında toplamanın bir anlamı yok
Yarı yarıya olunca ne deniyor
Yarısosyal
Hayır yarıasosyal olmalı
As ve sosyalim ikisini idare edebilmek keyif veriyor, ya sence? ))
Sosyal biriyim.
Yavaş yavaş sosyal olmaya başladım.🥲
pek sosyal olduğumu söyleyemem genellikle sanalda takılırım bu tarz sitelerde yazarım
dışarda takıldığım arkadaşım yok
Ortası herhalde
Sosyallik damarlarımda var sghsjjs
yeterince sosyal
Yanlızlığı sevenlere asosyal mı diyorduk..
Bazen içe dönük bazen dışa dönük olurum.
Sosyal
üçüncü yol yok mu 😃
Pek sosyal sayılmam 😃
Asosyalliğe aşık sosyal bir insan
Dünyadaki en asosyal insanlardan biriyim
Sosyal ama artık asosyal olucam gibi
Bazen sosyal bazen asosyal
Elimde olmayan sebeplerden dolayı asosyal.
Sosyal birisiyim
Sosyal biriyimdir.
keşke biraz asosyal olsam : )
Sosyal olduğumu düşünüyorum
Sosyal
Mecburi asosyal 😞
Fazla sosyalim
Ortası diyelim.
Buara asosyal oldum
Asosyalim memnunum
Yerine kişiye ve duruma göre değişir
Neo sosyal biriyim