Konuşacak muhabbeti olmayan insanlardan sıkılırım espri anlayışı olmayan çekingen suskun yapıdaki insanlarla oturduğumda sıkılırım ama yine de sıkılmamak için elimden geleni yapar bir sürü konu açarım onu da Güldür eğlendiririm böyle sıkılmam zamani olur'un çünkü çok konuşkan esprili bir insanım çekingen bir insanın da zamanla kendime alıştıra bileceğimi düşünüyorum o yüzden benimle kimse sıkılmaz ben sıkılmaya başlarsam da ortama hareketlendirir im
Sıkıldığım sıkılacagim karakterler ile vakit geçirmem... Mesela ; yakın arkadaslari onlarla birseyler paylasmistir... ortamdan kalkıp gidince pat o arkadaşının durumlarini önümüze sermesi. Çok arkadasima bu yüzden yol vermisimdir ona yapan bana da yapar deyip rezil edip yerin dibine sokmusumdur.. hoş utanmaz öyleleri ama işte bu karakterler sevmediğim tipler..
Çok konuşan, hiç bir şeyden memnun olmayıp sürekli şikayet eden, küfürbaz, kaba saba , herşeyin en iyisini kendisinin bildiğini zanneden insanlarla vakit geçirmeye tahammülüm yok.
Bu tür insanlarla vakit geçireceğim şerefimle evde tek başıma vakit geçiririm daha iyi. İnsanın başını ağrıtmaktan başka işe yaramayan güruhtan başka bir şey değiller çünkü. Mümkünse benden uzak olsunlar.
Ben rumuzumdan da hissedildiği üzere birazcık konuşkanım. Karşımdaki ya da yanımdaki kişi kelime konusunda üretken olmalı ve her mevzuda fikir sahibi olmalı.
Ben sessiz ve aşırı saygılı insanları sevmiyorum, sıkılıyorum.
İnsanlar biraz kibirli, biraz küstah ve biraz da iştahlı olmalı..
tek bir şeye odakli insanlar. mesela sadece ders, sadece futbol, sadece kizlar. oyle kisilerle muhabbet bile kurulmuyor ki. veya her cumleye tek kelimelik cevap veren, isteksiz konusan, fikrini belirtmeyen ve kendi kendine konuşuyormuş hissiyati veren kisiler
insan böyle kişilerle bir arada olacağına evde, odasında olup güzel bir kitap okusun, iyi bir müzik dinlesin ya da güzel bir film izlesin daha iyi. hem kendini sinir etme böyle tiplerle hem de gelişmiş olur.
Bagira bagira konusup beni hic konusturmayan kisilerle, Ne yapalim diye sordugum zmn bilmem ki ay sen sec diye topu bana atanlarla, Hic biseyden zevk almayip surekli elestiren tiplerle, Bide nereye gitsek aaa bak bu cocuk bize bakiyo aaa baksana cok yakisikli aaa bak bak lokum gibi cocuk diyen tiplerle
Kendini durmadan öven insanlardan nefret ediyorum. Her konuda en iyiyi onlar ya da bir arkadaşı bilir kendiyle övündüğü yetmezmiş gibi eşi dostuylada övünür bu tipler 😑😑
Sürekli kendinden bahseden, baskalariyla ortama girince seni görmezden gelen, boş egosuyla ortalıkta her seyi ben bilirim edasiyla gezinenler... liste uzar gider herkesin sinir olduğu tipler işte.
Sürekli kendini öven, başkalarının herşeyini eleştiren dalga geçen, boş konuşan, saçma sapan espriler yapan, herşeyi ben bilirim havalarındaki insanlardan uzak durmaya çalışırım. Çok boğucu geliyorlar bana..
Çok fazla konuşan kadın ve erkekler biri konuşurken sürekli lafı bölenler ve eliyle sürekli dürtenler o eli günlerce geçmeyecek diş izi kalacak şekilde ısırasım geliyor.
Sürekli bana karışan, kendi isteklerini zorlayan fikirlerine saygı duymayan ve sürekli aynı konuyu tekrar eden insanlari sıkıcı ve sinir bozucu buluyorum.
Mal, ne istediğini bilmeyen, yanlış bildiklerini doğru diye dikte edenlerden. Bencillerden, hayasız, edepsiz, kendini sürekli bulunmaz hint kumaşı zannetmek, sürekli, makyaja sığınan 🥳 sksksk
Her görüşünü onaylayan veya reddeden tipler, suskunlar,"aman ne derler"ciler, somurtganlar, trip atmayı farz sananlar vs ama bi şekilde sohbet edebiliyorum