Bonsoir! Başkalarının yanında farklı bir karaktere bürünen kişiler ve beni eziklemeye calışan tiplere ayar oluyorum. Yeni tanıştığım kişiler oluyor bubtarz kişiler ve hemen ilişkimi kesiyorum. Bu tarz bir insanla bir dakika bile konuşmanın veya arkadaş olmanın anlamı yok. ❤
Genelde geri kafalı insanlar olur bunlar. Kendine bakmadan başka insanların hakkında konuşup, başkalarının tarzını, hareketlerini yargılayan insanlardan nefret ederim. Öz sorgu (eleştiri) birey için önemli bir kişisel gelişim yöntemidir. Bundan mahrum insanlarla vakit geçirmem sanırım
Enerjisi düşük insanlarla anlaşamam. Mıy mıy olup ağzından kerpeten ile laf alınlardan sıkılırım. Benim karşımda ki konuşacak, sohbeti saracak. Ben arkadaşlarımın yanına gidince kimse telefonu eline almıyor.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Farklı düşünmeyen empati duygusu olmayan, sıkıcı eğlencesiz kişiler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ben kendimi över gibi seyler paylaşıyor gibi olsamda aslında çok mütevaziyim. anlatmak istediklerimi abartmadan sade biçimde olduğu gibi anlatıyorum.45 yaşıma kadar karşı cinsden çok ilgi istek görüp karşılık vermedigim için hiç sevgilim olmamasını anlatma ihtiyacım oluyor. beni etkileyen olumsuz kötü davranış tavırlar var
Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
Kendini cok öven ve sürekli kendinden bahseden insan her zaman ben de antipatik görünür görüşme süresi minimuma iner. Zaten bunu karşımdakine hareketlerimle ve kullandığım kelimelerle anlatırım.
Sürekli telefona gömülen, umursamaz insanlar sıkar. Çünkü yüz yüze sohbet ederken kişiyi dinlemek, görgü kuralıdır. Bunlar ince detaylar olsa da hayat kurtarır.