Dün otobüse bindim, yanıma bir kız oturdu; 1-2 durak sonra çıkarttı torbadan bir dürüm, bir yandan yiyo bir yandan sos döküyo her ısırdığında:D ben de yürüyüş yapmış dönüyordum, acıkmışımda, ne yalan söyliim canım çekti:D inmeme az kaldığı için bir şey demedim ama uzun kalacak olsaydım bir parça isterdim:Pp
Cevabın nedir?
bir şeyler yenmesi normal kokulu değilse tabi çünkü toplu taşımayı bir çok kesim kullanıyor hamile olabilir kokusu rahatsız eder, aç olan olur canı ister, kimisini araba tutuyordur bide üstüne o daha kötü olabilir. Ağzını şapırdatmıyorsa tabii :))) ama şu sakız çiğneyen, bozuk parayla oynayan, bindiği yerden ineceği yere kadar telefonla konuşan, yayılarak oturan, kıyafetini izmarit çuvalına yatırmış kadar sigara kokan insanlar haaa bir dee kendisi ter kokusundan buram buram yanına yanaşılmayan insan evladı daha iyi bir insan olabilirsin..
45 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hemcinslerim hepsi birer medeniyet abidesi olmuşta haberim yokmuş. Neden yenmesin? Belki o gün çok yoğun başka zamanı yok? Neden direk kötü etiket alır ki insan? Afiyet olsun valla. Çoğu zaman otobüste bende kahvaltı yapıyorum olabilir yani. Bir lafı olan varsa gelsin bana söylesin.
114 Yorumla- +1 yıl
iyi de güzelim otobüste yenecek şeyler var yenmeyecek şeyler var. dürüm yenir mi ya otobüste. kokusu filan bile yeter yenmemesi için.
- +1 yıl
Ama arkadaş aşağıda koku yoktu yazmış birde ben genel olarak yemek yemeye karşı çıkanlarçıkanlara ithafen verdim bu cevabı. Bende kahvaltı da yumurta yemiyorum otobüste. Dilimlenmiş meyve yiyorum mesela. Ancak sabah yemek yemeyi sevmediğim için çok uzun sürüyor ve bildiginiz kahvaltı sefamı otobüste yapıyorum.
Yeme & İçme konusunda 424 cevap paylaştı. Hadi belediye otobüsü kısa mesafe. Bunu birde şehirlerarası otobüste yapanlar var. Bir keresinde denk geldim karı sofra kurdu kendine nerdeyse. Lahmacun, kıymalı pide, ne varsa götürdü. Leş gibi de kokuttuydu otobüsün içini...
11 Yorumla
+1 yılValla acikcsdi o konularda biraz yuzsuzum isterdim karnim acsa ama eger ki yanimda ki agzini sapirdatiyosa hem bir anda doyarim hemde sinirlerim ziplar
19 Yorumla- +1 yıl
E yani his degil tabi koy otobüsünde bile bole bir durum yeme olayina pek rastlamadım. hele bide kokuyosa. Durum yemek nedir yaa :)) whre is the görgü kuralları? :))
- +1 yıl
O zaman bir parça vermesi lazımdı göz hakkina girmiş ;) illaki bisey bulcam ya sorgu memuru gibi oldum :)
- +1 yıl
:)) bir daha ole biseyle karsilasirsan imm guzel gorunuyo şu an goz hakkina giriyosun ama. :)) de deki vermek zorunda kalsin sucluluk piskolojisine sokuyo insani resmen :))
- +1 yıl
Olur olur neler olmuyoki hayatta illaki denk gelir :))
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
30Cevap
Geçen gün kadıköy- eminönü vapurunda ablanın biri bir kavanoz sarımsı ilginç bir yemek yedi koskoca bir tahta kaşıkla. Yumurtamsı bir şeydi ama çok tuhaf kokuyordu kadın onu karşımda yedikçe benim kusasım geldi açıkcası. Sonra bir de kavanozu ve kapağını yaladı. Çantasına attı *-*
13 Yorumla
+1 yılAçlığı çeken bilir :D
Acıkırsam etraftakilere rahatsızlık vermemek şartıyla çaktırmadan yerdim herhalde. Ama öyle dürümü çıkarıp falan biraz çekiniyorum ben , otobüste ucundan alırdım eve gidince de hepsini yerdim :)13 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
Çok acıktıysa ve vakti yoksa yapabileceği bir şey yok ben başkasının canını çektirmemek veya kokuyla rahatsız etmemek için kendimi tutmaya çalışırdım. Ama çok kötü olursam bende yerdim ama dürüm yemezdim tabii ki.
11 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılohaaaa
hiç unutmuyorum çokta itici bulurum
daha 11-12 yaşlarımdayım otobüsteyim
yanımdakiler başladılar tavuk yemeye kendileri pişirmişler bir bütün tavuk başladılar yemeyee13 Yorumla- +1 yıl
yaaa bende öyle dedim yani
mesela ben yapamam öyle bir şey
+1 yılYanlış bir şey ya orada nefis var aç olan durumu olmayan her turlusu olur yani insanın canı çeker hakka girer bu in oto. dan ye ama otobüste yanlış bir davranış açlıktan ölçen mı sanki biraz daha dayan
15 Yorumla- +1 yıl
Bazı zıt görüş bildiren olmuş ama herkes bencillik peşinde yani günah hem ben bende sana katılıyorum kesinlikle
- +1 yıl
olmaz tabiki :)
sende otobüsün içinde şöyle güzel bir çay koysaydın beraber hem çay içer hemde dürüm yerdiniz :-);-)
11 YorumlaYeme & İçme konusunda 690 cevap paylaştı. yer varsa baska yere gecerim üstüme falan döker sosu bişey olur. bide midem hassas zaten hemen dibimde yenen yemeğin kokusunu çekemem.
12 Yorumla
+1 yılinsanlar her istediğini yapmakta özgür ama bana böyle hareketler çok tuhaf geliyor görgüyle alakalı bir şey olarak düşünüyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
yok yani bunu diyen olur diye kasteddim bencede özgürlük rahatsızlık vermemek şartıyla yapılır ondan sebep bu hareket görgüsüzlüğe giriyor :)
Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Yemek baya ilginç mis. Yani simdik o anlik nedenleri varsa hani ola bilir ama genel olarak simit, püsküt haric pek doğru bulmuyorum dışarda yemeyi.
15 Yorumla
+1 yıl2 sene once filan trende adamın biri oturdu cıkarttı butun tavuk ulan bıde koktu heryer o zamandan sonra tavuktan iğrendiğim kadar baska bişey iğrenmedim adam sayesinde tavukta yıyemez oldum kızda cok saygısızmış ha bı kıza yakıştıramadım
13 Yorumla- +1 yıl
baya acıkmış herhalde veya aile terbiyesi almamıtr
+1 yılHic sevmedigim sey bir kere dondurma almistim bekledigim minibus geldi yarida attim dondurmayi
21 Yorumlao yerken alttan koparırdım biraz :D biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar :D
25 Yorumla
+1 yılO tip insanlar genelde cimri olur istesende vermez veya verir haram eder :D ama kızcağızında günahını almakta doğru değil belki çok karnı acıktı bilemeyiz :D
11 Yorumla
+1 yılsoğan yoksa yiyebilir sorun yok , acıkmıştır. ama soğan varsa uyarırım tabi :)
11 Yorumla
+1 yılben otobüste okula giderken sabahları boğça alırdımda dürüm yemek nedir ona utanırım işte :D :D
13 Yorumla- +1 yıl
hahahah değişik :D
+1 yılÜzerime sakın bulaştırmamasını söylerim içimden de derim böyle görgüsüzlerde var diye biraz daha duramıyormuyduda otobüste yiyor :)
111 Yorumla- +1 yıl
Yemrk yiyebilceği tek yer otobüs otobüs zaten insanlar yemek yesin diye yapıldı otobüste 20 kişi oluyo aralarında eminim aç olanı belki de o an dürüm alacak parası bile olmayan biri vardır veya küçük bir çocuk annesine ağlar bende istiyorum diye annesini rahatsız eder bence görgüsüzlük sence görgüsüzlük değilse yesinler senin yanında o zaman ne diyim
- +1 yıl
Biraz sabredebilirdi o kişi kimse otobüste tanımadığı insandan bişey istemez sen yersin ben yemem herkrsin düşüncesi fikri farklıdır
- +1 yıl
Benimde çok aç olduğum zamanlar dışarda olduğum oldu ama kimsenin gözü önünde sokakta bişe yemesim ben sokakta yürürken bile bişey yemeye çekinirim olurda canı çeker birinin ya da ayıp olur felan diye düşüncene saygı duyarım ama sende benimkine saygı duy kişilik ve karakter meselesi bu herkes farklı yani sen yaparsın diye bende yapcam diye bir kural yok
- +1 yıl
Yani dürüm ne. oldu olacak önüne bir masa çekelim yemek felan yesin dürüm az gelir
+1 yılgel benı de ye hayvanın dölü derım :D bıdaha yıyebılıyomu bak otobuste :D
13 Yorumla- +1 yıl
acıkmıssın sana da yazık ama :D
+1 yılkokan şeyler yenmez abi o ne öyle :s hadi kraker falan çıkarsa neyse :D
17 Yorumla- +1 yıl
bir parkta bankta oturup yiyorsam bile utanıp sağdaki soldakine uzatıyorum, koparıyım istersen diye..
Bu ne rahatlık anlamadım :D - +1 yıl
o da doğru.. Ne gelir elden..
- +1 yıl
Bu yiyecek içecek konusunda evet yeter haklısın :)
+1 yıl:D benimde çok fena canım çekerdi nasıl dayandın :D inince bari hemen gidip dürüm yeseydin :D
11 Yorumla
+1 yılBisküvi vs tamam da durum ne allah aşkına kız aşmış :D karpuz da keserim o orda sen inmeseydin :D
15 Yorumla- +1 yıl
Bende acayip cekinirim birsey yemedim yiyemem valla :D kız cidden actır belki ama otobüs bir tuhaf olmuş :D geçmiş olsun
- +1 yıl
Olabilir valla :D
+1 yılBen sevdiğim kişi dışında birisinin yanımda bişey yemesine cok gıcık olurum. boğasım gelir. hrrrrrrrrr.
17 Yorumla- +1 yıl
Yok kardeş o kadar yaw. gercekden cok gıcık olurum. hele hele birde sabah vede yeni uyanmışsam elimin tersi ile çakarım allahıma. sabahları acaip sinirli oluyorum :)
- +1 yıl
Kardeş bayana da ayrı yöntem var. hani bayana cakamazsın ayıp bişey o olmaz. yüzümü ekşitirim. somurturum. burnumun ucuyla duyacagı sekilde boşanda semerini ye derim. hussu telefonu kulağıma dayar baban sana ekmek vermıyormu derım. o 1 gıcıklığa 1000 gıcıklık vermek için 40 takla atarım :D :D
- +1 yıl
Aynen. kulağına tepmek diye bir deyim var. onun gibi olur :)
+1 yılAgzini sapudatmiyorsa sorun yk eger sapurdatiyorsa agzinin ortasina iki tane cakarim ya da yanlislikla carmis gibi yapip yeere dusururum
11 Yorumla
+1 yılYanlış yani nefis bu otobüsten inince yer insan çok aç olsa bile diğer insanları düşünür yiyemezdim ben boğazımda kalırdı
11 YorumlaKokmuyorsa sorun yok. Zamanı olmayabilir. Evden acele çıkmış ve gideceği yer de yemesine müsait olmayabilir.
15 Yorumla
+1 yılHahah dürüm yiyor he. :D benim yanımdakiler genelde simit felan yiyor. İnsanlar iyice görgüsüzleşti. Ahlaksızlık başka birşey değil
17 Yorumla- +1 yıl
Hahaha soslama olayı iyimiş hakkatten. Ayranda içiyormuydu
- +1 yıl
Yakında bizi yicekler yaw. Nedir bu açlık, görgüsüzlük :D bize ailemiz dışarda birşey yeme insanların canı çeker felan diye nasihatlarda bulunurdu. Bunlar aşmış kendini
- +1 yıl
Hahahha oda iyimiş
+1 yılbende yiyorum ama daha böyle atıştırmalık bisküvü kek kola tarzı. Yanımdaki bakarsa baksın banane kaç saatlik yoldan geliyom aç karnına bide milletin keyfini mi düşüncem.
13 Yorumla- +1 yıl
valla kardeş açken babamı tanımam o derece :) beni tanıyan bilir şişman değilim ama açken beni oyalamıcaksın :)
yahu dondurma kraker falan neysede dürüm nedir abi ya yuh yani
28 Yorumla
+1 yılacelesi vardır ya :( ben de staja giderken saat 5 te kalkıp otobüste kahvaltı yapardım :((((
15 Yorumla- +1 yıl
o zaman belki açlıktan kan şekeri düşecek diye korktu :((
- +1 yıl
ya uf kızı haklı çıkarttırmadın bir :D aç işte daha ne olsun. bırak yesin :D
Yeme & İçme konusunda 380 cevap paylaştı. Ağzında yemek varken, ''uzat dudaklarını'' derdim, ortaklaşa yerdik herhalde.
15 YorumlaYeme & İçme konusunda 722 cevap paylaştı. hahahha genelde simit yiyen teyzelere denk geliyom ben :D al kızım sende falan yok teyze diyom bende :D
11 Yorumlaİmkanı olan var olmayan var yine de yanlış bir davranış rahatsız olan olmuştur ama bozuntuya vermemiştir bence
15 YorumlaKapalı alanda insanların çok olduğu bir ortamda bu tamamen görgüsüzlüktür. İn otur bir yere ondan sonra ye, yemek kaçıyor mu? Ters ters bakardım ona
11 Yorumla
+1 yılvalla şu otobüsler herkesin canına tak ediyor ne yazık ki her illet biniyor diyemiyorsun ki yanıma o değil bu otursun...
17 Yorumla- +1 yıl
imkansız :)
- +1 yıl
karşılaşmadım değil kadın erkekleri yanına oturtmuyodu :D
- +1 yıl
valla kadın ısrarcı oldugundan bir kızı oturttu yanına olabiliyor öyle :)
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/M9Av4M.jpg
bunu yaparım :D :D13 Yorumla- +1 yıl
EN İYİ CEvap olabailirrr mi :)))
- Yeme & İçme konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılayıp etmiş senin canının çekeceğini düşünmeliymiş müslüman olmasa bile etik değil yaptığı hareket.
11 Yorumla Dürümü daha ısırmadan ben ısırrım bak bakalım yiyebiliyor mu ondan sonra alır yerim :)
12 YorumlaGeçen vapura bindim araplar almışlar birer dürüm diğer bir arap aileside ayak gibi kokan Doritos açmış hay sizin dedim
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO değilde uzun yol giderken, milletin uyuduğu saatte ambalajı sessizce açma çabası bir ölümdür.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman yanındaki deyyus homurdanıyor :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılahahaah saka gibi aklına baska seyler getirseydin ama nefs cekiyor iştee :D
127 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo da doğruu yanii kızdaa görgüsüzmüşş biz küçükken annem izin vermezdii dışarda yememize cocukların canı ceker diye şimdi otobüste çiğköfte yogurcaklar nerdeysee ahhaah :D
Cevap sahibi+1 yılhahah cokk iyi olurr amaaa seninn yanında ki gibiyseelerrr caı ceken cekenee :)))
Cevap sahibi+1 yılİNŞALLAH CANIM YA :D
Cevap sahibi+1 yılAC KALMAZDII DİYORSUN :D
Cevap sahibi+1 yılamann annen yapar eşin yaparr sende :D
Cevap sahibi+1 yılahahah evlennn sıcak corba yapan biri olsun be ahahaha :D
Cevap sahibi+1 yılo zaman senii esra erolla evlen benimleyee uğurluyoruzz haydi bakalımm ahahah :D :)))
Cevap sahibi+1 yılhayy allahım yaaa işin gücün yemek yemek mi seninn yaaa mideni acıcagınaa gönlünü de actaa gittigne değsinn ahahaha :D
Cevap sahibi+1 yılahhahaah alllahım yaa :D
Cevap sahibi+1 yılsonra pişman olmadaaa :)) ;)
Cevap sahibi+1 yıleeee daha ne :D
Cevap sahibi+1 yılyoo sevvv pişmann olmazsınn :) :DDD
Cevap sahibi+1 yılpekiiiii :D :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılotobüste dürüm mü yenir Allah aşkına leş gibi kokacak içerisi sonra..
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyiyip bitirdikten sonra gör sen kokuyu ıyyyy:S
Cevap sahibi+1 yılsen paçayı kurtarmışsın geri de kalanlar havasızlıktan kendini zor atmıştır dışarı:P
Cevap sahibi+1 yılaynen
+1 yılZıkkımın Kökunu Yer Derdım Ben :D :D Bıde İştahlı Yıyordur oo :D
13 Yorumla- +1 yıl
o zaman ızlerdım kanka kıbarlıgını :D
Ahah allahım. Bana göre görgüsüzlük bu yani. Onca insan var orda
11 Yorumlabarış manço'nunşarkısı aklıma geldi...:) acıkda bağa ver
13 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılbenim canım istemez de öyle kokusu kötü yapar beni araba tuttuğu için
17 Yorumla- +1 yıl
aaa benim için yiyecekler ikiye ayrılır çiğköfte ve diğerleri yapma bunuu :D
- +1 yıl
direk otobüsten iner inmez en yakın çiğköfteci de alırdım soluğu :D
- +1 yıl
tabii :D
+1 yılKafamı diğer tarafa çevirir ineceğim durağı beklerim.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAafiyaat olsun gardaasss der koşarak uzaklasırım. :D
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleyw :D
+1 yılAgzini sapudatmiyorsa sorun yk eger sapurdatiyorsa agzinin ortasina iki tane cakarim ya da yanlislikla carmis gibi yapip yeere dusururum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldürüm yerine başka bişey yeseymiş iyiymiş kokar o be :D
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılolabilir kanks :D enteresan bir durum olmuş neyse ben kaçtım choww :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl''uff ne güzel yiyo bana da verir mi'' acaba diye düşünürüm :D
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir ters bakış atsaydın inerken :D
Cevap sahibi+1 yıltanımadığın biri ne yemeğine ortak olcam ben aç olsam ben bişey demeden o verse bile yemem ben
Cevap sahibi+1 yılanladım:)
Isirabilir miyim diyeydin :D
11 Yorumla
+1 yılİstemene gerek yok direk ısır HAAAMMM :)
11 Yorumla
+1 yılbirşey demem ama yuh derim yeri ve zamanı mı yani.
16 Yorumla- +1 yıl
ya ne bileyim hastasındır ya da çok açsındır ama bunlar için başka şeyler olabilir dediğine göre dürüm falan yuh yani. bisküvi ye tamam
- +1 yıl
:)) çilingir sofrası kurmamış yine :))
- +1 yıl
:))
+1 yılotobüste yasak benim bildiğim :D
11 YorumlaGenelde yandakine de uzatilir ama :D
117 Yorumlal*n düzgün hayvan herif derdim kıza
15 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. otobuse pek bınmem bınsemde ayakta gıtmeyı severım
19 Yorumla
+1 yılgöz hakkı bir ısırık alabilir miyim derdim :))
11 Yorumla
+1 yılOtobüste dürüm mü yenir ya :(
23 Yorumla- +1 yıl
Allahm allahm :/
+1 yılcanım çekerdi utanır söyleyemezdim
15 Yorumla- +1 yıl
yok kız uanırdım ben
- +1 yıl
aç kalıyom hep zaten. nasıl yurtta kalcam hiç bilmiyom
+1 yılAyy açsam içimden söverdim :)
18 Yorumla- +1 yıl
Evet:D
- +1 yıl
:D ne diyim ki?
- +1 yıl
Tepki vermem aç değilsem :)
- +1 yıl
:)))
- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Otobüste yanınızdaki yemek yemeye başlarsa ne yaparsınız? Ne hissedersiniz? :))?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler