2 yıldır kapalıyım açılmak istiyorum ilk başlarda psikolojimi bu kadar etkilemisti yine açılmak istiyordum ama şimdiki kadar değil açılmanin tabiki günah olduğunu biliyorum ama zor durumdayım psikolojim alt üst oldu tüm ozguvenimi kaybettim o kadar kötüyumki disarda açık kızlar olduğu için dışarı bile çıkmıyorum her gece ağlıyorum artık açık halim rüyama giriyo ve en kotusude bu, beni dinden uzaklaştırıyor dinimi seviyorum uzaklaşmak istemiyorum sırf bu yzuden dinimden uzaklasiyorum namazida psikolojim yüzünden bıraktım açılsam günah biliyorum lütfen alışmaya çalış demeyin çok denedim 2 yıldır izlemediğim video kalmadı kendimi tesettüre isindirmak için ama olmuyo yapamıyorum açılsam dinime yakinlascammi hissediyorum namaza başlıcam açılmak dediğim öyle kısa şeylerden bahsetmiyorum orta halli bi giyimim olcak
Ama yapamıyorum
Ama yapamıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Dinde istemediğin bir şeyin getirisi yok içinden gelmiyorsa 7/24 namaz kıl bişi olmaz
En büyük günah namazı terk etmek. Örtüyü de takıntı haline getirmişsin. Örtünün amacı seni sapından korumak. Olan taciz tecavüzü görüyorsun. Şimdi tecavüze uğraşan ne dersin kendine? Amaç toplumdaki fuhsu azaltmak. Ama sen nefsini dinliyorsun
Günaha girmezsin sadece mekruh olur...
İnsan hata yaparda yani geçici ya da kimsenin işine yaramayan göz zevkleri için inancına ters düşmek kötü şey.
Cok haklısın ama bıktım bu dertten
Dostoyevskinin bir sözü vardı...
Birisini sevmek onu Tanrı'nın istediği gibi görmektir.
Resim yapan perikızı senmisin
Einstein
Evetmi
İstemeden kapanırsan hayat geçmez
Müslüman olmadığım için bir şey diyemicem
Saç kapatmak günah. Doğaya ayrı
Canın ne istiyorsa onu yap
açıl sonradan kapannırsın o zaman
Merhaba son durumun ne açıldın mı?
hic dusunmeden açıl gunah falan diye bi sey yok
Kendine güven
Açıl gitsin ne günahı ya