1 gün önce samimi olmadığın kişiyle 3 gün sonra samimi olmak olabilitesi yüksek bir durum ancak kişiye karşı bir soğukluk varsa asla samimi olmam veya samimi görünemem. Yapıma ters bir olay. Kişiyi bir neden ya da nedenlerden dolayı sevmiyorsam tavrım bellidir. Samimi görünme rolünü geç muhatap bile olmam.
Şimdi bu samimiyet meselesin bu sitede çok görüyorum dün burdan saygı duyduğum bir hanımefendiye de aynısını demiştim insanların samimiyeti samimi olduğu kişi kendilerini bağlar hiç kimseyi o beni sevmiyor diye sende onu sevme diye yargılayamazsıniz bir ufak hatırlatmada buradan yapılan paylaşımları bazı arkadaşlarımız kendi üstüne alınıp kiskanildigini halen umultulmadigini falan sanıyormus biz o kişilerin çoktan selasini verip cenaze namazını kilalı çok oldu oyuzden kimse kendini fasulyeden nimetten sanmasın eğer konu laf sokmak olsaydı adamın ciğerine kadar o lafları sokarım neye uğradığını şaşırırsıniz o yüzden uslu uslu oturun o devirleriniz malesef bitti millete bok atmalar falan bunlar eskidendi he egerki derseniz gecekusu seninde ipliğini pazara sereriz buyurun topunuzla tufeginizle çıkın gelin Allaha şükür bugüne kadar siz benle olma teklifinde bulundunuz ben değil ben bazıları gibi ne otelde kadın bırakıp kaçtım nede siteden birine cinsel ilişki teklif ettim o yüzden kendinizi fasulyeden nimetten sanmayın kalitenizin yettiği insanlarla beraber olun sizi avm tuvaletlerinde ki kaliteniz le baş başa bırakıyorum sizede orası yakışır çünkü
Dışardan bakıldığında kimle samimi olduğum bilinmez. Kendince yorum yapanlar zaten yanılır kaldıki 3. Kişilere düşen payın ne olduğunu söylemek benim lügatımda yok. Bunlara rağmen samimi olmadığım biriyle samimi olduğumu dile getirecek en son kişiyim. Öyle bir durumda zaten ortaya çıkar. 🤷♀️
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende aslında tam da bundan bahsediyorum. Dışardan bakılınca inanılmaz samimiyet 😆 ama sorsan samimi değilim… bu da büyük bir ikilem tabii ki…
Böyle bir durum bu platformlarda çok var bakıyorsun çok samimi ama sonradan anlıyorsun birbirlerini haz bile etmiyorlar. Ben çok önemsemiyorum bu yüzden her gördüğümü🤭
Kendini kıymetli sanar karşımdaki fakat anlar bi şekilde neyin ne olduğunu hissettiririm mal degiller o kadar da... Samimi olamıyorum oyleleriyle bisey sorsun yazsin arasin konuşsun vs vb bi şekilde biseyinj mutlaka vururum yüzüne ; he bak bu konuda çok samimiyimdir😂😂😂
En nefret ettiğim insan figürü. Ben genel olarak mesafeli biriyimdir. Fazla samiyete gelemem kaldı ki burda bile bu sebeple engelleyenler var😂 Bir de özel sektörde čalışanlar bu durumu fazlasıyla yaşarlar.
Tek seferde anladim tabiki de sfh..Öyle biri olmadim asla.. Ama bana karşı yapılan samiyetsiz samimiyetler oldu ben de karşımdakini bozmamak için suyuna gittim
Şuanki soruya çok samimi cevap veremeyeceğim gibi.! Dersem samimi olurmuyum? Normal şartlarda Samimiyetsiz bir ortamı da anında simimiyet seviyesini yükseltmek için uğraşırım.