Yüksek hızlarda ihmal edilebilen bir kütle gibidir. Yani yüksek hızda sürüklenen hayatın içerisinde bir anlamı kalmaz samimiyetin. Bazı insanlara bol bol verilir. Sonra a*tal gibi hissettilir, pişman olunur. Bazılarına cimri davranılır, zamanı gelir yine pişman olunur. Yani her türlü pişman olunur.
İnsanlarla samimiyeti kolay kuran biriyim. Yapısal olarak samimi bir yanım var. Samimiyeti kendime saklamam kesinlikle. Samimi olunması gereken kişi ayrımı yaparım tabiki de. Samimi olunması gerekmeyen kişilerle de bunu anladığım anda arama duvarlar örerim.
Ben o zamanın geçmesinden yanayım.. Hemen samimi olmayı sevmediğim gibi, öyle olan insanları da sevmem.. Olacağım varsa da olamam..
Tanıyıp tartmak lazım önce.. İki dakika önce kırk yıllık dostmuş gibi davranıp bir dakika sonra tam tersi oluyorsa, kendini sorgulamalı iki taraf da.. Biri yalan.. Önceki halimiz mi, sonraki halimiz mi?
Adamına göre de değil bu.. Herkese aynı mesafede adım atarım.. Kimin ne kadar geldiğine değil, benim ne kadar gelmesini istediğimdir önemli olan..
Evet, insanlarla kolay samimiyet kuran birisiyim. Dışarıdan soğuk birisi olarak görünüyorum ama içerisi öyle değil :D. Bazen geri adım atmak istediğim için soğuk algılanıyorum. Bunu kendim için yapıyorum kaptırabilirim dsds
Hayır asla kurmam hele bu devirde kiminle muhatap olduğuna çok dikkat etmek lazım pişmanlık getirmesi %90 bu en yakının olsa bile her zaman bir mesafe ne olacak her zaman bir ağırlığın olacak 100 vermeyeceksin aileden de olsa yoksa hep ezilen üzülen kırılan sen olursun
Şu ana kadar kimle tanışırsam tanisiyim hiç böyle soğukkanlı, tavırlı gibi birisi gozukmemeye çalıştım hep sıcakkanlı ve sevecen yaklaşırım hatta arkadaşlarım da diyor sana kimi getirsek anlaşıyosun falan diyorlar çok şaşırıyorlar. Böylesi daha iyi artık çoğu kişiyi tanıyorum dışarıda birisini gördüğümde selam falan veriyor bana o beni rahatlatiyor
İlk tanıştığım insana 100 samimiyet puanı veririm. Ön yargısız... Her yaptığı olumsuz harekette puan kırarım. Öyle kolay kolay da puan kırmam. Lakin ben puan kırmadan kendilerini sıfırlayan oluyor. Bu durumda hayatımdan atıyorum..