Günah ise saçma olur bence
Çünkü erkeklerden kimse boşuna nefret etmiyor
Kadınlara zarar vermeye gelmişler bu dünyaya
Çünkü erkeklerden kimse boşuna nefret etmiyor
Kadınlara zarar vermeye gelmişler bu dünyaya
Feministlik erkeklerden nefret etmek değil ki, cinsiyet eşitsizliğini gündeme getirerek bununla mücadele etmektir.
Feminist insanların evlilikleri ve sevgililikleri var bir aileleri var bu şekil bakmak yanlış.
Feminist kadınlar bir kadına bakılınca çok daha bilinçli ve sağlıklı duygusal hayat yaşıyorlar.
Şunu bi anlayin feministlik kadin ayrimciligi ya da kadin ustunlugunu savunmaz. Siz bu hale getirdiniz feministiligi erkek dusmani da degildir feminst.
Eşitliği savunan hakları koruyan insanlardir feminist insanlar. Kadin, erkek , hayvan, cocuk fsrketmezksizin savunandir. Kadir şeker mesela o da erkek ama onu da savundum. Özgecan kadın onu da savundum. Elleri ayaklari kesilen köpeği de savundum. Tahrip olan ormanları da savundum. Nerde adaletsizlik var orda olmamiz gerekirken, her erkeğe sen erkeksin guvenilmezsin demeniz cidden tiksindiriyor. Her insan ayni degildir. Cocugunu satan bir kadin. O zaman her kadina sen çok kötüsün diyin. Olmaz oyle. Allah bizi huzurunda eşit tutmuşken kulun ne haddine birilerini üstün kılmak
Feminizm erkek düşmanlığı değildir. Feminizm kadın erkek eşitliğidir. Ancak psikolojisi bozuk kadınlar erkek düşmanlığı olarak tanıttı feminizmi. İslama uygun olmadığı için bizim ülkemizde kolayca erkek düşmanlığı, batıl bir ideoloji olarak da algılandı. Günahtır evet. Hatta dinden çıkarır. Çünkü islamla taban taban zıt. Bir feminist Allah'ın yanlış dediğine doğru dediği için Allah'ın dediğini kabul etmediği için dinden çıkar.
Cevap
8Cevap
Kadın haklarını savunmak değil mi o? Kesinlikle değil.
Aynen bütün kadınlar iyilik abıdesın biz malik durduk yere ortada birşey yokken sadece zevkine kadınlara zarar verıyoruz
feminizmde erkeklerin hiyerarşisini taklid ederek yapılan bir davranış..
En büyük günahlardan biri
Biz olmasak kim ikecek sizi
Çok günah
Hayır
Feministlik kadar toksik bir şey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?