Feminiist olmak mecburi midir?

feminist değilim derken sadece feministlerin bazı eylemlerine karşı olmaktan ibaret değil, ben baya baya karşıyım. kendi hayatımda da kocamın erkek olarak ekstra sorumluluklar alıyor olmasından memnunum ve bu sorumluluklara da saygımdan eşit olmak, özgür olmak gibi şeylerin de peşinden gitmiyor, kocamın otoritesini kbulleniyorum. Kocam gerektiğinde (çoğu zaman da gerekli görür) benim fikrimi alır ve kararlarında dikkate almak benim de memnun kalacağım kararların oluşması için gayret gösterir. ben de son sözün onda oluşunu tartışmaya açmam.
Ben bu düzenin doğru erkekle birlikte olunduğunda mutluluk getireceğine, yanlış erkekle beraberken hiçbir şekilde eşitlik veya özgürlüğün mutluluğun anahtarı olamayacağına inanıyorum ve böyle düşünüyorum.
Ancak farklı düşünceler de olabilir tabi ki. Hiçbir feministe feminittir diye suçlamada bulunmuş veya hakaret etmiş veya saygısızca davranmış değilim ancak nedense feminist hemcinslerm bu fikir ayrılığında ne bir sakınca nedense fikir tartışmasının ötesine geçmekte bir sakınca görmüyor. Hep kişisel yaftalamalar, küçültücü ifadeler vesaire vesaire... neden bu hakkı kendilerinde gördüklerini anlamıyorum
Feminiist olmak mecburi midir?