Güç derken maddiyattan bahsetmiyorum. Erkeğin bence zorluklara karşı çaba sarf etmesi mücadeleci olması gerekiyor. Kadınını her türlü kötülükten koruması, gözleri onun üstünde olması gerekiyor. Yeni nesil erkeklerde avcılık ruhu diye birşey kalmamış. Çoğu tanıştığım erkekte bunu hemen farkedebiliyorum sorumluluklarını yeterince almıyorlar ya da kadının üzerine yıkıyorlar. Adam gibi adam kalmadı sanki artık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılFazla genişler çoğu ben biraz erkek gibi yetiştiğim için biriyle konuşunca o kadınmış da ben erkekmişim gibi hissediyorum 😂her dedigimi yaptırıyorum beni koruyan sahiplenen kıskanan yeri gelince benle inatlaşan biri yok yaani hiç biri öyle değil şimdiki erkeklerin medeniyet adı altında takılıyolar sevgilileri erkeklerle arkadaş olsa bile karışmıyor bazısı herşey saçma geniş insan sayısı artmakta 😂🤦ben sevmem öyle şeyleri gerçekten seven böyle delikanlı biriyle karşılaşmadığım için kimseye güvenmediğim için reddediyorum önüme geleni 😂en iyisi kafam rahat simdikilerin ipiyle kuyuya inilmez ben biraz vahşiyim silah kullanıyorum motor sürüyorum şimdiki erkeklerin çoğu sevdiği kızı korumaktan aciz üşengeçler ya da umursamazlar 🤷 takılma canım salla
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sadece erkeğin değil kadınların da zorluklara karşı çaba sarf etmesi ve mücadeleci olması gerekir. Kadınlar korunmaya muhtaç varlıklar değildir ve bekçisi gibi sürekli bir erkeğin gözetiminde olmasına ihtiyaçları yoktur. Ayrıca sen bir av değilsin. Avcılık ruhuymuş, adam gibi adammış derken partnerinden beklediğin özelliklerin bir kadın olarak kendini ne kadar pasif bir konuma düşürdüğünü fark etsen keşke.
52 Yorumla
Soran+1 yılKadın ve erkek birbirine muhtaç bunu inkar etmek büyük cahillik olur
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef medya, devlet, savaşlar vs... Derken erkek olmak bile ayıp oldu günümüzde. Her gün kadın cinayeti denilerek erkekler canavarlaştırıldı, iş yerleri kadın değilsin diyerek erkekleri işe almadı, erkeksin paran yoksa askere denilerek olan bir işi varsa da ayrılmak zorunda kaldı. Babalarımız eskisi gibi bize sahip çıkmıyor, iş yerleri erkekleri köleleştirmek üzerine, devlet erkeğin en önemli özelliği olan isyan etme özelliğini baskılıyor, Gıdalar hazır üretiliyor avcılık bitti nerdeyse, ekonomi zaten yerlerde bu yüzden çoğu erkek özgüvenini kaybediyor vs...
20 Yorumla
Bence de güçsüz, sıradan ve pasif bir erkek bence gereksiz bir varlık. Güçten kastımız fiziksel olarak zorbalık yapanlar değil, savunmasız Lara destek olan. Üzerine düşen sorumlulukları yerine getiren, mücadeleci olan. Kanının son damlasına kadar pes etmeyen tipler. Erkek dediğin böyle olur. Bögürmez etrafa, fiziksel gücünü kadınlara kullanmaz. Çocuklara kullanmaz. Kahbelik yapmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya işte bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
40Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. İşte bu tam da Türkiyede erkeklere yüklenen sorumluluk. Her ne olursa olsun ayakta dimdik durmak gerekiyor. Biz erkekler ağlayamayız çünkü. Ya da ne bileyim duygularımız olamaz. İncinemeyiz değil mi? Tamam ruhsuz olduğum için bunlar bende yok jcjsjdj ama yine de bunları düşünmek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıle bu tamda kadınların istediği şey işte. eşitlik istemiyor muydunuz? ne bekliyordunuz. hem özgür olayim hem sahiplensin. hem eşit olayim hem eski erkeklere yüklenen sorumluluklar devam etsin. öyle bir dünya yok tabiki.
öyle kadınlar kalmadığı için öyle erkeklerde kalmadı. daha da güzel oldu bence.01 Yorumla
Soran+1 yılFeminisitleri hiç bir zaman savunmadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni nesili bilemem yarini bile garantiye almaya calisyom hayat sigartalarim esimeait birkimler cocuklarima birkimler. calisiyorum. ustelik ailemin durumu esmin aileside varsa yoksa oglunu destekler. Bir ev verdiler burnumuzdan getirdiler kira geliri var iste. hersey aliem. icin hayalnettigim. tekbseyim arabam oldu cok sukur onuda aldim. Ideal. hayatims ayni kafada olmak gudelimmi gidelim ongelmiyor ben onu zorluyorum. yeni bir sehirde yurt edinme oesindeyiz... hersey cok guzel olavak...
03 Yorumla
Soran+1 yılHakkınızda hayırlsı olsun. Para para diye bitirmeyin de kendinizi vallahi ömür geçiyor çocuklarınızla en küçük şeylerden mutlu olmaya bakın en değerli şey zaman
Cevap sahibi+1 yılOyle biri degilim. ben gezmeyi severim esim yurt disi seyahati istese giderim aracimi yollarda durup eglenmek icin aldim deseniz yapabiliyormusunuz hayir huylarimiz hic uymaz farkli dunyalradayiz umarim sizide sahiplenen koruyon gozeten cok seven biri olur hersey gönlunuzce guzel dusleriniz gercek. olsun...
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim😊
O yollar hikaye. Tüm şehir le yatan sevgilisini durdurmak isterken binlerce kavga mücadele eden erkek ler tanıyorum bosuna onun kavga ettigi adamla yatıyor kadın direk. Yani kendi mna kendi sahip çıkabilir kadın
10 Yorumla
+1 yılkorunmak için erkeğe ihtiyaç duymamalısın bence. ama diğer konularda evet şu anki erkekler o eski erkekler gibi değil. Ne demeye çalıştığını anladım. O kadınları sahiplenen erkek nesli kalmadı maalesef.
01 Yorumla
+1 yılSen kendi başına bir bireysin ve bir erkeğin gücüne ihtiyaç duymamalısın diye düşünüyorum. Bir başkasının gücü seni ilgilendirmemeli. Kendi gücüne odaklanmalısın...
01 Yorumla
Soran+1 yılGece otobüs durağında tek başınaysan daha da ihtiyaç duyuyorsun
+1 yılEvet adam gibi adam çok az artık. Bunun sebebi kadınların güçlenmesi (!) kendi ayakları üzerinde durabilmesi (!). Erkeklerin gücüne, dirayetine ihtiyaç kalmamış durumda (!). E mutasyon da o yönde oluyor, neslimiz tükeniyor, nesli tükenmekte olan öküzleriz :D
00 YorumlaHani güçlüydünüz siz wooow güçlü kadınlarımız hahahaha. Allah’a şükür fiziğim her şeyim bu dediklerine uygun para sıkıntısı olmasa zaten düşünürdüm evlenmeyi.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılVardir var iticiden ziyade olmasi gereken bu ama yetistirilme tarziyla da alakali artik gitgide esneklesiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılLgbt lik de çocukları etkiliyor arkadaşlarında falan görüyorlar erkeklik mayasını bozuyorlar. Devir kötü
- +1 yıl
Onlar zaten siradanlasti. Komple maya bozuluyor erkeklik olarak degil sadece.
Soran+1 yılİnsan üzülüyor işte
- +1 yıl
Hayirlisi
+1 yılHerkesi dizilerle uygulamalarla uyutmuşlar bilinç altlarını başka şeylerle doldurmuşlar ama kimse farkında değil senin dediğin o tipler 80-90 da kaldı
09 Yorumla
Soran+1 yılOndan sonra kadınlar neden olgun erkek istiyor 🙄
- +1 yıl
Kadınların normal istemesi şimdi ki erkek profili maalesef cıvık ve değişik hane eskiden derlerdi ya benim yavuklum kimse yan bakamaz hep yanında olur asla pes etmez sorumluluk alır elini taşın altına koyar elinden geldiğince uğraşır ama şu an kadın olsun erkek olsun bu tür profiller kalmadı.
- +1 yıl
Senin dediğine güzel örmek Kemal Sunal filmleri kadını için elini taşın altına sokar aç kalır çalışır her şeyi dener kadınıda edebiyle onu bekler sma şimdi farklı 😂
Soran+1 yılKadınların ekonomik özgürlüğü de bu durumu etkiliyor bence kadını güçlü olmaya, erkeğin sorumluluklarını üstlenmeye zorluyorlar. Eril dişil enerji dengesi bozuluyor. Kadın çalışmamalı demiyorum ama belkide kadınların güçlendikçe erkekler salıyor nasıl olsa kadın yapar kadın düşünür. Nedenini hala çözemedim ben..
- +1 yıl
Evet haklısın güzel söyledin aslında kadın çalışsa bile arada ki denge bulunabilir lakin dediğin gibi erkek’te çok salıyor olabilir kadın nede olsa başının çaresine bakıyor kendi ayakları üzerinde duruyor diye belkide bazen kadınlar diyor ya biz kendi ayaklarımız üzerinde duracağız erkeğe ihtiyacımız yok kendimizi koruruz bu tavır da erkek de psikolojik olarak ters tepki yapıp uğraşmamaya itiyor olabilir herşey beraber birlikte güzeldir. Birlikten kuvvet doğar ama erkek her zamana kadına güven veren gücünü, olgunluğunu, ağırlığını hissettirmeli 😉
Soran+1 yıl20 yaşındayım yaşıtlarım hep pısırık sorumsuz geliyor çok sıkıldım 30lu yaşlar isteyince de sübyancı diyorlar
- +1 yıl
Hahaha 🤣 malesef öyle evet sen kendini iyi geliştirmişsin sanırım olgunluk var sende kafa yapın değişik çevrenin çok etkisinde kalmamak lazım
Soran+1 yılAynen öyle teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 😁😁
He a*q he. Kıskanınca, sınırlandırınca, kavga edince kro oluyoruz, medeniyetsiz oluyoruz, geri oluyoruz. He a*q he sen de haklısın
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılyeni neslin çoğu nonoş yetişiyor . dap dar pantolon tuaf tuaf yürüyüşler . kızlara tatlı gözükücem diye benliklerini kaybettiler
00 Yorumla itici mi bilmem ama erkek öyle olmalı katılıyorum :D
01 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle misin
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüçsüz biri itici değildir. Korkak biri iticidir.
Ona bakarsan mesela kadın da zayıf olmalı kilolu olmamali hani yaradılış itibarı ile göze hep güzel gelmeli05 Yorumla
Soran+1 yılKilolu seven erkek çok
Cevap sahibi+1 yılEvet doğrudur, mesela kuzenim öyle birini aldı ama ne biliyim kilolu kız bana pek kadın gibi gelmiyor yani
Soran+1 yılGenel anlamda konuştun o yüzden öyle dedim
Cevap sahibi+1 yılBen kendi beğenisim açısindsn kast etmiştim tabi herkesin tercihi farklı
Soran+1 yılKi bunun güçlü güçsüz olmakla ilgili bağlantı kuramadım
+1 yılBiz kadinlar olarak güçlü erkeklere ihtiyaç duyuyoruz çünkü yaradılışımız onlara göre daha duygusal ve ince fikirli.
00 Yorumla
+1 yılHepsi uzun ince dal gibi awk testo düşük her şeyin kolayi varken neden uğraşayım zihniyeti var normal böylesi.
00 Yorumla
+1 yılZamanında anneleri her haltı yapmış bir şey yapmamışlar sonra sevgili olunca da sevgileleri annesi sanıyor o tipler özgüvensizler
04 Yorumla- +1 yıl
her haltı derken?
- +1 yıl
İşlerini yani
- +1 yıl
Sapık mısın
- +1 yıl
Niye sapık olayım ya
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 910 cevap paylaştı. Buns benzer bir cumleyi kadınlar için kursak , cinsiyetçilik denir..
21 Yorumla
Soran+1 yılKurabilirsin ben senin yanındayım
İnşaatçı gencin sevgilisi var mı yok başka bir şey demiyorum
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 24,1b cevap paylaştı. Ben güçsüz zayıfım hayata tutunamadım hayatımı kazanamadım 32 yaşındayım işsizim bekarım asosyalim hayata karşı yetersizim
00 YorumlaBnde bu yüzden evlilik dahi düşünmüyorum.. cocukk mu asla.
00 Yorumla
+1 yılGünaydın
O zaman yaşça kendinden büyük erkeklere Bak tanı onlar aynı değil00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKimse şu an olduğu noktaya tek bir günde ulaşmıyor herkesi anlamak öyle yorumlamak lazım
00 Yorumla Maalesef bu birazda her denilenin olması herşeye kolay ve çabuk erişebilir olması ve hiç birşeye eskisi gibi çaba gösterilmemesinden kaynaklı.
00 Yorumla
+1 yılSanki sen nasyonalistsin, eğer kastın hesabı erkeğe kitlemek felansa boşver ama kendi sorumluluklarını da alıyorsan haklısın, erkekler fazla eşcinsel tavırlar sergiliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynısı kadınlar içinde geçerli
Eski kadınların yaptığının 10 da 1 ini yapabilen kız nerede...00 YorumlaBence saçama çünkü bi kadın kendini kötülüklere karşı koruyabilir ve koruyabilmeli de eğer koruyamıyosa başkasından medet ummamalı bence...
12 Yorumla- +1 yıl
Gücü yetmiyorsa güçlüye ezilmeli yani sence?😳
Gizli Üye(30-35)+1 yılEskiden adam gibi adamdır hiçbir faydasını görmedim şimdi adi karaktersiz oldum ekmeğini yiyorum teşekkür. Hayat
00 Yorumla
+1 yılitici askim benim papatyam baklava tatliginda olan bebegim
00 YorumlaBen gucluyum fiziksel olarak dovuscuyum zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılOlayı yanlış anlamışsın ama sen bilirsin
- +1 yıl
Gülsuyun da 16 yasinda ki 50 kilo velet kıçından donunu alır
Her bok'u erkekten bekleyen aciz kız topot
02 Yorumla
Soran+1 yılAşkım ver çocuğu ben emziririm diyen erkek gördü bu gözler😃
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAvcılık ruhunun yerini abazalık aldı
01 Yorumla
Soran+1 yıl...
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 405 cevap paylaştı. Erkek kadın eşitti en son değiştimi o
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 468 cevap paylaştı. Güç sahibi bir çok kişi öyle zaten
00 YorumlaEvet yaa pasiflerden nefret ederim
00 Yorumla
+1 yılAvcılık ne ya az gelişmiş insan modeli.🤣
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılBi ben varım bende uremeye devam ediyorum
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet itici, keza dengesiz erkekte öyle
00 Yorumla Kolay yaşanan hayatların bir bedeli olacak.
00 YorumlaBeni tanımamışsın ki sen
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. bizi bitirdiniz be :D ruhumuzu aldınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar zor şartlarda yaşadım ki
00 Yorumla
+1 yılpeki sen magarada esini bekleyen kadinmisin?
00 Yorumla
+1 yılçok haklısın gözunu sevim
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki
00 Yorumla Aşırı itici
00 Yorumla
+1 yılHaklısın
00 Yorumla
+1 yılGüçsüz erkeği kimse sevmez
01 Yorumla
+1 yılHemde çokk
00 YorumlaOlabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAmmk sanki tas devrinde yasiyorux
00 Yorumla