Deli çağlar geri gelse)) insanlarla çok çabuk kaynaşabiliyor musun?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İşte benim bu sorunum var.
İnsanlara asla ısınamıyorum, sevemiyorum, güvenemiyorum, konuşamıyorum. Yani çok çok iyi tanımam lazım, kolay kolay ısınamam.
Dışarıdan bakıldığında insanlara asla yaklaşma yetkisi vermeyecek kadar soğuk, burnu havada görünen birisiyim. Hatta bunu çevremdeki bir çok yakın arkadaşımdan defalarca duydum. Yapım bu. Selam vermek isteyen bile 2 kere düşünmek zorunda kalıyor. Sert bir mizacım var ama aslında bir o kadar da sıcakkanlıyım. Yalnız bu sıcakkanlılık sadece, sevdiğim, o duvarlarımı aşabilen insanlara böyledir. Bu sebeple de insanlar da bana kolay ısınamaz, ben de her insana kolay ısınamam. Sadece duvarlarımı aşabilen insanlara ısınmışım demektir. Gerisine hala derin dondurucuyum :D
Karşımdaki insana/insanlara ve benim moduma bağlı bazen ortamın ilgi odağı, ortalığı kahkahadan kasıp kavuran ben olurken bazen de bazı ortamlarda benim için bu arkadaşın dili var mı? Diye soranlarda oluyor.
Hayır ilk başta saygılı, net ama yinede mesafemi koruyup soğuk durarırm.
Zamanla güvenmeye başlayınca ve karşımdakini tanıyınca ısınmaya başlarım
Cevap
40Cevap
İnsanlara kolay ısınır ve hemen değer veririm. Zor soğur ve zor silerim. 💆♂️
Herkesi gözüm tutmaz o yüzden ısınmam da. Kimin nasıl biri olduğunu direk anlıyorum.
Yapım gereği önce bir mesafe bi takip ediyorum tartiyorum sonrasında deger birisi ise benim için vakit kaybı olduğunu düşünmediğim bir karakter olduğunu düşünürsem kapımı açarım...
İnsanlara kolay ısınamam. Samimi görünsem de nezaketen yaparım bunu. İnsanlarla kaynaşmayı da pek sevmem. Kalabalık ortamlar beni boğar.
Yok ya asosyalim ben kendimi rahat hissettigimde saatlerce gülup sohbet edebiliyorum fakat diğer zamanlar da tam tersk hic birsey konuşamiyorum...
evet ama ilgimi ceken biriyse sohbetiyle falan
fakat ilgi cekmeyen biriyse enfazla havadan sudan konusup uzaklasirim.
Yani insanlar bana hemen ısınıyor daha doğrusu yoldaki herhangi birileri gelip benimle sohbet ediyor Yani bende ediyorum öyle
Herkesle olmuyor bu dediğiniz. Bazı insanların iyi enerjisi oluyor size geçiyor, bazıları tam bir heykel.
Değişiyor karşımdaki insandan aldığım enerjiye bağlı düşükse konusmam benimde enerjimi düşürür ama yüksekse çok iyi anlaşırız
İnsanlarla çok çabuk kaynaşan biriyim bana genelde arkadaş canlısı fazla enerjik olduğumu söylerler..
Karşımdaki insanım tavrına bağlı yani içim ısınır o enerjiyi alırsam çabuk ısınır tersi durumda tepkisiz ve sıkıcı bi insan olurum
Bazısına (özellikle yeni gelen öğrenciler) çok çabuk, bazısına çok geç ısınıyorum.
Çabuk ısındığım gibi soğuyabilirim de, insan ilişkilerinde dengesizim 😁
Hayır pek kolay ısınmam ki bu devirde samimiyetsiz insanlar kol gezerken en mantıklısı bu oluyo
Malesef, evet.
Ama ufak yanlışın da soğurum uzak dururum.
Sanki yıllardır tanıyor gibi konuşur samimi olurum 😉
İlk başta soğuk ve mesafeli dursamda ilk cümleden sonra baya bir sıcak birisiyim.
Çok hızlı ısınırim severim cokta hızlı vazgeçerim silerim
Hayır. Samimi bir insanımdır ama herkese değil. Keyifli geceler..
Hayır. Anlaşmakta sorun yaşamam ama kolay ısınıp samimi olmam.
Her kesle anlaşabilirim. Pek sorun yok. Arkadaşımı ben seçerim.
muhabbet ederim evet yeterki az catlak birileri olsun😅😅😅
Evet Malesef Isınabiliyorum Buda Beni Üzüyor
İnsanlar Yanlış Anlıyor
Çok kolay değil. "Samimi olmazsan gülmem pek" düşüncesindeyim
Samimiyim ama mallık ve somurtganlık varsa asla ısınamam
Kolay ısınamam ama değer vermeye değer biriyle rastlaşmışsam da kolay silemem
Evet😛😛
Ama değişebiliyor
Insanlari çokta merak etmiyorum
Ama samimiyet artıkça gayet iyi olabilirim
Tm bir sorunlu olduğum içim gülümsese bile ne kadr iyi biri diyorum buda benim sorunum karşımdaki hata yapsa bile acaba benim yüzümden mi diye kendimi yargılarım
Bu birazda insanına bağlı
Hayır kolay değil, ama bağlanırsam da kopmak istemem
Hayır çok kolay ısınamıyorum ve ısınmakta istemiyorum.
İnsanlarla çok kolay anlaşırım konuşmayı severim gunumuzde pek ısınamıyorum hayırlısı
Karşımdakinden aldığım elektriğe bağlı. Soğuk gibiyse o da karşısındaki beni soğuk bulur öyle davranmamı hak eder çünkü
Bazılarıyla kaynŞırım ama onda o etkiyi görmem laızm
Akrep burcuyum kolay diyalog kurarim karsimdaki. ile
Evet sonra da cok kolay bır sekılde tekme yiyorum onlardan. :)
Evet sıcakkanlı bir cicegm ben
Öğle bir salaklığım mevcut.
Ben basta hic sevmem ön yargili davranırım iyi bir özellik olmayabilir ama samimiyetsizce yakın olmaktan ve ya aptalca güvenmekten iyidir
Çok zor seven bir insanım,çabuk ısınmam
Hayır, onun için zaman gerekiyor.
Kişiye bağlı ama genellikle hayır.
Artık çocukluk saflıklarım çok geride kaldı...
Kişiye göre değişiyor o biraz
Hayır çok seçiciyimdir
Hayır...
Hayir ya.. aksine cook seciciyim
Bu Tamamen Karşımdaki Kişiye Bağlı
Aslında öyle görünüyorum ama zor ısınırım.
Çok zor..
Kesinlikle hayir soğuk bir yapim var
Samimi bulduğum kişilerle evet
Evet bazı insanlara ama
Evet kolayca kaynaşabilirim.
Herkese değill
Kesinlikle hayır.
İnsna sevmem
Hemen degıl
Hayır soğuk biriyim
Hayır ısınamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?