Yoksa kapıdan kovulup bacadan giren tiplerden misiniz hızlıca soğuyup giden mi?

Yoksa kapıdan kovulup bacadan giren tiplerden misiniz hızlıca soğuyup giden mi?

Ay yok be, karşımdaki insana ısınmam sürüyor zaten sonra ışık hızıyla soğumak nedir. Soğumam öyle hemen, hiç mi değer vermemişim. Hiç samimi bir davranış biçimi değil kınıyorum çabucak soğuyabilen insanları 😃
Bana karşı gösterdiği tavırlara bağlı. Bir insan yaptığım bir şeyde açık bulup beni yerden yere vurmaya çalışırsa ki bunu rahatlıkla anlayabilirim, işte yaptığı bu yargılamadan dolayı soğuyabiliyorum. Yanlışımı görüp düzeltmeye çalışıyorsa o ayrı tabi
İkizler burcuyum. Gerisini sen düşün 😒😒🤣😅😂 djjccjx
Burcunu karıştırma benzemiyosun jsjsjdn
Havalıyım ben. 1 saniyede soğurum 😒😒 xjxjjx
Kesin öyledir kesinn jsjdjd
Havamı bozma 😒😒🥲🥲
Rica ederimm🩷
Evet oldukça da hızlı soğurum
Teşekkür ettiim🍁
Ricalarr
Cevap
34Cevap
Bana, Balkanlardan gelen soğuk hava dalgasını getirirse evet xd
Duruma ve olaya göre değişiyor. Bazen hemen soğur hayatimdan çıkartırım bazen sabredelim...
Günaydın Evet soğuyabilirim. çünkü bir insan bana değer vermiyorsa ya da bana kötülük yapıyorsa kim olursa olsun aram da ki saygı ve sevgi anında biter.. tabi ki de kolay insan silmem.. yani hata yapmış olabilir yanlışı da olabilir direk yargılamak yerine önce konuşmayı denerim ya da uyarırım.. ama bunun dışında aldatma ihanet yalan gibi şeyler varsa ya da benim hoşlanmadığım tarz da uslübü varsa konuşmayı keserim anında ve soğurum ben...
Öncellikle arkadaşım sonra eşi sonra kız kuzen erkek kuzen arkadaşı hepsi de bana zararları oldu soğudum gerçekten Allah güzel yaratmış ne yapabilirim benim de sınavım hep çok riskli ya kurtarılıyorum travmaları atlatıyorum ya da sezgilerimle kurtarılıyorum herkesin hayatta sınavı farklıdır belki de o yüzden beni öyle yaratmış çünkü Allah herkese sınavlar veriyor onun sınavını veriyor
Ben insanlardan ışık hızında soğuyorum maalesef.
Evet soğurum.
1-değerlerime ters düşerse ( vatan, millet)
2-hırsız veya o. ospu veya yalancı ise
3-kötü kokuyorsa
4-zor günümde gözünü yumduysa
5-bana değer vermediğini sohbette veya davranışta farkedersem
6- dedikoducuysa ( böyleleri benim arkamdan da konuşur)
7-özel günlerini unutmuyorsam, o unutuyorsa
8-görgüsüzse, kabaysa, ahlaksızsa, alkolik ve kumarbazsa
9-kendimi onun için paralamam gerekiyorsa
Hayatımda yeri yoktur.
Kimsenin bacasından girmem. Soğumam için sebep gerek. Onun dışında beni istemeyen birisini de zorlamam.
Evet ama kolayca soğumak yapımla alakalı değil.. Ona soğutmak diyorum ben.. Durup dururken soğumam ısındığıma..
Karşılaştığım duruma bağlı. Dikkat ettiğim bazı kilit noktalar var, onları gördüğümde dönüşü olmaksızın direkt soğuyorum. Haricinde kolay soğumam, hepimizin hataları ve memnun olmadığımız yönlerimiz var.
Karşı taraf bizi kendinden soğutmak için elinden geleni yapıyorsa ve yapılan uyarılara kulak asmıyor kendine çeki düzen vermiyorsa işte o an bende soğumaktan ötesi oluyor.
Siliyorum ve hayatımdan tekrar girmemek üzere çıkıyorum o kişiyi
Kolay kolay kimseyi yakınıma almam, eger değer verdiysem kolay da soğumam.. ama an gelir tek bir lafına, veya yaptığı bir şeye, tavrına baka bilir soğumam uzaklaşmam.. o an beni nasıl hissettirdiği önemli
Hayır kolay soğumam ama soğdummu geri dönüşü imkansız oluyor istesemde ısımamıyorum tiksinerek bakıyorum hep o kişiye.
Sevdiğim insandan kolay kolay soğuyamam geçerli bir sebebim yoksa.
Gerçerli sebep mevcutsa ışık hızıyla diyebilirim.
Eğerki kıskandırma çabasına girerse anında soğurum öyleki midemi bile bulandırır belkide tahammül edemeyeceğim tek şeydir
Kimisi kıskandırarak daha çok sahipleneceğimi zannediyor bilakis aksine o kişi eğerki kendisini ortalık malı bayrak kapmaca malzemesi görüyorsa ben onun için başkasıyla yarışacak kadar midesiz değilim one öyle hayvanların çiftleşme mevsimi gibi 🤢🤮 kim kimi kaparsa
En ufak sevmediğim bir hareket bile soğumama yeter.
Umudum kalmadığında soğurum birinden. Elimden geleni yaptıktan sonra.
çabuk soğuyan biriyim soğuduğum zaman dönüşü olmuyor
Anında soğurum anında. İnsanlar kendilerinden zorla soğutuyorlar.
Yani nefret ettiğim şeyleri yapıyorsa ve iğrençleşmeme neden olacak şeyler yapıyorsa anında soğurum.
Saygısız davranması, yalan söylemesi anında soğutur
İstenmedigim yerde ya da ikinci plana atildigim yerde asla durmam ister soguyayim ister seveyim 🙂
Kovulupta bacasından girmek mi asla benlik değil.. soğursam arkama bakmam
Bazı laflar hareketler vardır milisaniye bile sürmez.
Kişinin benim ona verdiğim değeri ve olaya göre bazen tek celsede biter
aniden afrika sicagi, aniden antarktika soguyu olabiliyorum maalesef
sogugu*
Soğurum, 3 gün sonra heyecanım kalmadıysa uzar giderim.
Yani hemen soğuyan bir tip değilim ben. Fakat yalan vs araya girince soğuyorum
Zor ısınırım. Kolay soğumam. Soğursam kesin bitişi gösterir nett.
@tuba-sueda guzelmis
Bazen çok küçük şeyler bile soğumaya sebep olabilir..
Yaptığı harekete bağlı. Öyle kolay kolay soğumam ama belli de olmaz
Yalan söylerse, güvenim sarsılır, güven sarsılırsa soğuma başlar, sonrasında araya mesafe koyarım.
Evet hatalar yapıldığında soğuyorum hiç bişey gözum görmüyor cevremdeki insanlar benim acımasız olduğumu söyler.
Eskiden kolay kolay soğumazdım ama yaş ilerledikçe şu insan tiplerinden soğumaya başladım.
Yalanci
İnsanı yarı yolda bırakan
Gönül koyarak iş yaptıran
Ya benim. şoyle. bi ozelligim Var istedigim zaman istedigim kisiden soguyabilirim jsjsjsjsjsjsjjssj ister seviyim. ister sevmiyim farketmiyo istedim an uzaklasirim jsjsjsksk
Tahammül ederim 1,5, 10 sonra bı anda o kişi hiç yokmuş gibi devam ederim
Kolayca soguyabilmek için ne yapmalıyım kötü insanlardan nasıl sogunur
kolayca sogumam herkees hata yapabilir benım sınırlarıma gırmedıgı surece
Öyle hızlı soğuyorum ki akılları duruyor
Kim olduğuna bağlı canım 🐥🥳
Hayır soğumam
Aniden soğurum ben bile şaşiriyorum
Evet soğuyabiliyorum.
Hayır çabalarım anlamsızsa soğurum
evet soğuyorum bir ufacık şey yetiyor
Kucucuk bi sey yeterli. Soguyorum
soğutacak bir şey yapsın anında
Eeevet tek bi cümlesi yeterli zaten çabuk bıkarım.
Yeterli sebep versin, olur.
Kolay ısınırım zor güvenirim kolay soğurum
Evet, en ufak yanlış hareketi gözümden düşürür.
Kolay degil ama evet sogurum
Evet çok çabuk hem de
Soğuyorum genelde
Yalana tahammülüm yok o olduğunda direkt soğurum
Isındıran sogumam
Soguduysam hızlıca soğurum
No frost yanımda kombi gibi kalır
Yani duruma görü değişir
Uzun zaman alır ama soğursam buz kesilirim
Evet ve ısınmam gerçekten çok zor oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?