Bence kesinlikle mahveder çünkü kişilik bozukluğu olduktan sonra yüz güzelliğinin anlamı kalmıyor.
#SiyahMaskeli
#KisilikGuzellik
08.07.2021 -- 23.19

#SiyahMaskeli
#KisilikGuzellik
08.07.2021 -- 23.19

Çirkin bir kalp, kişilik güzelliği yok eder. güzel bir kalp, kişilik yüze yansıyıp güzelleştirmez mi kişiyi... güzelleştirir... hemde dünya güzellerine taş çıkartır nitelikte güzel kılar...🦀
Evet tabiki de zamanla çirkin bir kalpten başka bir şey göremeyecek olmamız o yüzün tamamını unutmamıza neden olabilir. ''Karakter'' ve ''Kişilik'' insanın 7den 70e değişmeyen tek demirbaşıdır.
Bu yüzden Kişilik ve karakter sorularında konu buraya geldiğinde söylediğim tek bir şey vardır.
'' Bir insanla dış görünüşü için birlikte oluyorsanız ilişkinizin temelleri sağlam olmadığı için en ufak bir sarsıntıda kopma ve bitme noktasına gelecektir. ''
''Kişiliği ve karakteri için (merhamet, sevgi, sadakat, aşk,) birlikteyseniz zaten temeli çelik gibi sağlam olacagından en ufak sarsıntısında ona olan sadakatınız merhametiniz sevginiz aşkınız aklınıza geleceğinden ilişkiyi ayakta tutacaktır.''
Arkadaşlık , aile ve iş hayatında da bu durum geçerlidir.
Ya kardeşim artık şu şeyleri geçseniz mi? :D Güzel ve yakışıklıysan istediğin kadar itici ol çirkin kişiliğin olsun her zaman albenin olur. Bir kadın hiçbir zaman erkeğin kişiliğine bakıp yanına yaklaşmaz kişiliğini öğrenene kadar da iş işten geçmiş erkek zaten elde etmiş olur istediğini ( yakışıklı 190 dalyan gibi tiplerden bahsediyorum ) o yüzden boş yapıp kendinizi kandırmayın.
İnsanın kötülüğü yüzüne yansıyor zaten istemeden bir çirkinlik hissediyorsun yüzlerine bakınca
Seni soru da görmek güzel
Denk geldikce :)
Seni tanıyorum tabi neden bilmiyorum senden engel yemiştim
Karıştırıyor olabilir misin 😅 Ben dm'den rahatsız edilmedikçe engel atmam :)
Senin dm kapalı olur genelde cinsel yaşam konusunda fenomendim ondan olabilir
Bu hesapta mı yoksa başka mı 🙄 nick tanıdık gelmedi bana çok
Önceki hesabım Kurtkilici idi
Üzgünüm hatırlayamadım 🙄
Cevap
49Cevap
Eh elbette :)
Çünkü yüzü güzel yapan *masumiyet, edep, saygı* bu etkenlere sahip insanlar çirkinleşmez aksine dondurucuya koymuşsun gibi hep taze kalır :p
Dediğim faktörleri kapsamayan insan ise kutuplara götürsen de faydasız çirkin olur
*Bazı insanlarsa ne yaparsa yapsın güzelliğinden bir şey kaybetmez nasıl böyle şey olur anlamıyorum*
Evet mahveder.
Ama güzel bir kişilik çirkin bir yüzü güzelleştirir mi?
Evet çünkü baktığında o kalbi görürsün
kesinlikle
yüz fizik sadece kitabın kapağıdır
ama kitabı kitap yapan çekici ve vazgeçilmez yapan konusu, içeriğidir.
insanı da çekici ve vazgeçilmez yapan karakteridir
Kesinlikle mahveder. Özellikle ego, kibir ve şımarıklık. Bu 3 özelliğe sahip olanlara hiç katlanamıyorum.
genel olarak çirkin karakterli kişiler güzel yüzlüdür
yüzünün arkasında bir kaç tane daha yüz vardır
Kesinlikle eder. Terside olur. Ben çok çirkin diye yanına yaklaşmadığım insanların hayranı olduğumu hatırlıyorum
Güzelligi isterse dünyanın en güzel insanı olsun. Kişiliği çirkin olduktan sonra güzelligi işe yaramaz.
Evet. Güzel bir yüz bulun ve o kişinin nefret ettiğiniz, tiksindiğiniz şeyleri yaptığını hayal edin. Tüm espirisi kaçar. Yani bence.
Hemde fena mahveder, başta yüzdeki güzelliği mahveder.
Bazende yüyüzüde içide çirkin olanlarda var onlar da mahveder.
Çirkin bir yüz kişiliği de hayatı da mahveder adamı doğduğuna pişman eder. Dünyanın adaletsizliğine katlanamıyorum artık
Evet mahveder ama tipi çok önemseyen biri için bu katlanılabilir olur ama o insanın kötü olduğu gerçeği değişmez💁🏻♀️💁🏻♀️💁🏻♀️
Kesinlikle, ruhu çürük biri kendini istediği kadar harika bir ambalaja soksun bir şey değişmez.
~çürük çürüktür 📙
Yok be herkes dışa bakıyo saten bu zamanda sorun yook🤧🤧
Öyle insanlardan çok gördüm kötü olaylar yaşadım benden uzak allaha yakın olsun
-VESSELAM
Mahvetmesi gerekir ama dünya öyle bir kötü bir yer ki güzellik rahatça kötü karakterleri gizliyor.
İnsanı sevdiren kişiliğidir, kişilik bozuksa geriye bir güzellik kalmaz zaten.
Kesinlikle mahveder. İnsanın iç güzelliği dışına vurur zaten.
Mahvetmez ama yaptığı hareketler seni ondan soğutmasını sağlar
Elbette mahveder, içerik kaliteli olmadıkça, kaplamanin geçerliliği taniyana kadardır.
Güzel yüzün ömrü kırk gün, güzel huyun ömrü kırk yıl...
Bitirir.. ne eyleyim kalbi güzel olmayanın yüzü güzel olmuş
Şimdi herkes duyar kasacak, gönlü güzel olsun diyecek
Bu kızın gerçekçi yorumları güzel 😊
Eyv
Bir süre sonra sadece o çirkin kişiliği görmeye başlarız
Güzel bir yüzü de sevgiyi de mahveder ama çekiciliği mahvetmiyor bazıları için yine de..
Kızlar için yakışıklı olsun yeter karaktere bakan yok.
@Ay_Misali ben niye göremiyorum? Madem öyle benden niye kimse hoşlanmıyor? Karakterim de iyi yani tip yok ama pek?
@Ay_Misali kızlar genelleme yapınca sıkıntı yok ama erkekler yapınca hemen zorunuza gidiyor nedense
@Ay_Misali Zoruna gitmiş ki görüş atmışsın
@Ay_Misali 🤪🤪
@Ay_Misali kusura bakma da bana kimse hoşgörülü olmadı ben niye olayım? İyi olduk da noldu? Gidip kötüleri sevdiler, iyi olma devri bitti bende
@Ay_Misali yansıyor merak etme hadi iyi geceler. Uzatma fazla
Doğru insan falan yok, saçma şeyler..
Kişilik çirkinse yüz ne kadar güzel olursa olsun çekilmez çileden başka bir şeye neden olmaz.
yakışıklı olsun kızlar kişiliğe bakmaz erkekte bakmaz eğlenmek ister
mahveder bnu deneymledim😫😫😯
Nasıl yani
yani asiri yKisikli bi cocuk ama hareketleri faln bni ondan soguttu
Anladım
Kişilik çirkin olursa; o güzel yüze bir süre sonra doyarsın. Hatta o güzel yüzü görmek bile istemezsin...
Kalp denilen bur organ varya hani orasi guzel oldumu vucudun her yeri guzeldir orasi bozuk oldumu vucudun her yeri bozuktur
Kişilik ve karekter bozukluğu olan insan yüzünde nur aksa yine bi bok olmaz
Su adamin filmini daha yeni izledim.
Çirkin bir kişilik herşeyi mahveder...
Kesinlikle örneklerini gördüm bir çok kez çevremde
Karşı tarafı da mahfeder
Nasıl çirkin olduğuna bağlı
bencede... kişilikli olmak önemli...
Mahveder ve o insanla iletişim kurmak istemem
e tabı .. dış tek yetmez içinede bakmak lazım.
Kişiliği kötüyse güzelliğinden çok zararı dokunur
Mahveder. Hiçbir anlamı kalmaz.
Afeti devran olsa gururun müsade ermez
Evet. Yüzüne yansır içinin pisliği
Evet eder kac kisi gördüm böyle anında sogunuyor
evet kesinlikle eder
Doğru ama kişiliğe bakan yokki
Ayakları güzel olsun yeter
Evet önemli olan niyet
A*ina koyar kusura bakmada
Beni mahvedemediler fakat zayıf insanı mahveder
Mide bulandırır hem de