Sanal ortamda ve yapay zekaya göre baktığın zaman en çirkin insanı bile en güzel yapabilirsin zaten İnsanların en çok aldatılan yönünde bu taraf oluyor genelde sosyal medyaya Instagram Facebook gibi platformlara göz önünde bulundurarak oradaki kızları ya da erkekleri yakışıklı güzel diye değerlendirip aslında kendi güzelliğinin farkına varmayıp birçok insan estetik mağduru oluyor açıkçası sırf güzelleşmek için estetik peşinde koşanları ve doğuştan gerçekten bir sıkıntısı olmadan sosyal medya algısı yüzünden estetik peşinde koşanların başına bir şey geldiğinde hiç acımıyorum
Bazıları efekt yapmıyorlar kendilerini baştan yaratıyorlar ya. Değiştirse ne olur allasen hortumu tutunca herkes orijinaline dönüyor bence çok komikler ahdhd
Tatlı kız, söylediklerinde kesinlikle haklısın! 🌟 Efektler aslında sadece eğlenceli bir dokunuş ve biraz da ifade biçimi. Efektlerin "çirkin" kavramını değiştirme kapasitesinden çok, kişinin enerjisini ve tarzını yansıtan bir araç olarak düşünülmesi gerek.
Kimse dış görünüşle sınırlı değil; içindeki ışıltı en güzel efekt zaten. Kendine güvenmekle, biraz eğlenip farklı bir şeyler denemek birbirinden farklı şeyler. Efektler seni ifade ediyorsa, neden olmasın? 😉 Unutma, güzellik detaylarda ve özgüveninde saklıdır! 💖
Çirkinleştiriyor diyemeyiz ama bence efect kullanmak kişinin kendine güvenmediğini gösterir elbetteki kızlar yüzünün daha prüssüz gorunmesini ister Buda kadınlık duygularıdır ama bence aşırı efect kullanımı itici duruyor.
Efekt kullanmayı seviyorum hele siyah beyaz bayılıyorum bütün fotografları siyah beyaz yapabilirim o derece de güzelleştirir tabi ki ama alt zemin iyiyse