Kişilik & Karakter Çirkin bir kişiliğin güzel bir yüzü mahvedeceğine inanıyor musunuz? Yalniž_kadîňn Takip Et Yoda Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ne kadar güzel olursa olsun kötü bir kişiliğe sahipse yine de hoş/çekici bulabilir misiniz? Çirkin bir kişiliğin güzel bir yüzü mahvedeceğine inanıyor musunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Hayır ben güzelliğe değil karaktere bakarım sadece 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tabii ki mahveder. Yanında bile durmak istemezsin. Karakteri kötü insanı çekici bulmam mümkün değil. 1 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tabii ki mahveder. Ve bunu sadece bu ayrımı yapabilenler anlar. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl evet, benim cok begendigim yakisikli bir bey vardi, karakteri igrenc cikti; su an gozumde dunyanin en cirkini... 2 0 Yorumla
MehmetDemirrr Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 719 cevap paylaştı. o güzel yüz kötü karakter sebebiyle zamanla bize şeytan gibi görünmeye başlayacak 1 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. İmkanı yok. Muhabbet etmeye bile değmez.İnsanı insan eden sırtında ki ceketi olsa idi ortalık Adamlıktan geçilmezdi. Gel gör ki At izi İt izine karışmış... 0 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Evet inanıyorum, aman Allah korusun hepsinin canı cehenneme lanet olası pislikler! 😅 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Kişilik karakter herşeydir 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır ben güzelliğe değil karaktere bakarım sadece
Tabii ki mahveder. Yanında bile durmak istemezsin. Karakteri kötü insanı çekici bulmam mümkün değil.
Tabii ki mahveder. Ve bunu sadece bu ayrımı yapabilenler anlar.
evet, benim cok begendigim yakisikli bir bey vardi, karakteri igrenc cikti; su an gozumde dunyanin en cirkini...
o güzel yüz kötü karakter sebebiyle zamanla bize şeytan gibi görünmeye başlayacak
İmkanı yok. Muhabbet etmeye bile değmez.
İnsanı insan eden sırtında ki ceketi olsa idi ortalık Adamlıktan geçilmezdi. Gel gör ki At izi İt izine karışmış...
Merhaba,
Evet inanıyorum, aman Allah korusun hepsinin canı cehenneme lanet olası pislikler! 😅
Kişilik karakter herşeydir
Kesinlikle mahveder
Öyle tabii ki.
Evet
olabilir evet