AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bu sorunun orjinali güzellik başa bela mı değil miydi? Gönlü güzel olsun insanın
Sadece gonul güzel olunca da seçilmiyorsun sen kalbi güzel diye gözüne hitap etmeyen birine vurulur musun hayır
Belki olur belli mi olur 🥰
Kuaföre git dostum biz ne çirkinler gördük kuaföre gittikten sonra güzelleşen saçlarına fön çek bişeyler et ben mi söylim : )
aa öyle demeee eminim çok güzelsindir her insanın bazı kusurları olur o kusurları da örten bambaşka özellikleride
bakim mi belki aşık olurum sana (hafif çirkinlere aşık olma huyum var
kendini kötü görme özgüvenini bitirme
Sen çekici olmayan biriyle evlenir miydin hayır o yüzden böyle şeyler de söylemeyin
Ben kimseyle evlenmicem ki? Evli olunca güzel veya çirkin mi oluyorsun?
Evlensen mesela diyorum
Bak ben sana bir şey diyim mi ben gibi kızlarla haşir neşir olan biri hayatının en uzun ilişkisini uzak mesafe olarak yaşadı.
O yüzden ne olacağını asla bilemessin özgüvenini 0 a indirmişsin böyle diyorsun yapma kendine yazık.
Böyle düşünme ya ne alaka
Ya çirkinim işte yok göreceliymiş illaki beğenen çıkarmış hikaye bunlar o zaman neden kimse beğenmiyor
Kaç yaşındasın ki bu düşünceye kapıldın hemen
19 ama öyleyim yani hiçbir şey bunu değiştiremez böyle şeylere kafamı takmaktan sürse girip üzülmekten sinirden saçımda beyaz çıktı daha bu yaşımda
Yahu ne sıkıntı ediyorsun bu kadar saçlarımda beyazlar çıktı nedir kendini yıpratma bu kadar
Sonra da saçım beyaz diye beğenmezler zaten birsürü kusurum var
Hayır gayet de beğenen çıkar
Şimdi gördüm aşağı da kimse dışını beğenmediği birine bakmaz diye bir şey yazmışsın bu yanlış gayet de bakan olur ben mesela dış görünüşe asla bakmam o yüzden genelleme yapıp kendini üzme çünkü çok saçma ciddiyim
Çirkinde ki şans güzelde yok
Ahahha cirkin bi erkek bulursun ciddiyim bak
Hayır
Niye bide yakisjklimi istiyon
canım ben zaten gebersem diyorum sen bana bi de bu tipsiz çirkin halinle yakışıklı mı istiyorsun diyorsun aptal
Öyle deme bende çirkinim birlikte yaşarız
Yok istemem
İstemesen de bir düşün derim ne ile karşılaşacağını bilemezsin
O nicki gördükten sonra mı düşünücem
Dikkat çekmek için bu nick yine de sen bilirsin tabi zorlamam ama düşün diye ikinci bir ikazda bulunabilirim
cirkinsen cirkinsindir
çirkin olup olmadıgını görmeden yorumluyamıyoruz
O guzellik basa bela cirkinlik degil
Ne alaka
Neden, bela ya