Gizli Üye(30-35)+1 yılSizi sosyal ortamlarda çok fazla takmazlarsa çirkinlik kaynaklı olabilir bu
Bu arada sende bu sorumda fikrini paylaşırsan çok sevinirim benim için önemli bir konu canım
Sizce nasıl arkadaşlar? ↗01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoru beni tanıştırmak istedikleri erkek ve benle ilgili resimlerimize bakıp yakışıp yakışmadığımız hakında fikrini söyler msin net olabilirsin?
En İyi Cevaplar
+1 yılGüzellik gibi var mı be! Çirkin olduğunu anlamak için aynaya bakmak yeterli
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen güzel olunca dünya ayağına seriliyor
+1 yılErkekler etrafinizda pervane olmuyorsa anlayabilirsiniz cirkin oldugunuzu. Ama bana sorsaniz cirkinlik fiziksel olani degildir en buyuk cirkinlik kisiligin kotu olmasidir.
02 Yorumla- +1 yıl
Tamam çirkinim
- +1 yıl
Fizikselse sorun degil ama icselse buyuk sorun.
Bende çirkinim kız yapacak bişey yok alış böyle yaşamaya.
02 Yorumla- +1 yıl
Başka çare yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılAllah çirkin şansı versin derler ama.. bence hiç beklemediğin anda bir mucize olur o güzel dediklerin sadece sana bakakalır.. sen bile anlamazsın..😊👍
00 Yorumla
+1 yılİnsan karakteri ile güzel olsun. Dış güzelliği veren yaradan almasını da bilen yaradan. Bir kazaya bakar dış güzelliğinin yok olması. O yüzden içini güzel tut mükafatını illaki alacaksın. 💜
20 YorumlaYüzünün diğer yarısını gizlemek, milleti trollemek ilk belirtileridir :)
01 Yorumla- +1 yıl
Olabilir
+1 yılYok kız çirkin olmak iyidir daha çok dikkat çekiyon bütün gözler üstünde falan 😂
00 YorumlaKadının kalbi çirkinse utansın. Yüzler yaşlanır ama kalp öyle değil
00 YorumlaKız çirkin şansı diye bişi var görüyoruz işte taş gibi çocukların yanındalar.
00 YorumlaKardes canin sağolsun yeter bosver cirkinligi güzeligi hayatinda seni mutlu eden şeyleri bulup hayatini yaşamalisin
00 YorumlaKusurların 2’yi geçiyorsa çirkinsindir bence. Benim 3-4.
00 Yorumla
+1 yılkimse sana teklif etmiyorsa büyük ihtimal çirkinsindir
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik kalıcı değil güzel olanlar da o güzelliğini kaybedecek önemli olan kalbin güzel olması.
02 Yorumla- +1 yıl
O zamana kadar bir ayak zate çukurda olur
- +1 yıl
Olsun kalbin güzel olsun yeter ki o zamana kadar kim öyle kim kala :D
Zekasizlik başa bela zeki kız her türlü başarılı olup mutlu olur
02 Yorumla- +1 yıl
Bence dış görünüşün çok etkisi var
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikolojiniz düzgünse güzelsinizdir yakışıklısınızdır
12 Yorumla- +1 yıl
Tabikide
Cevap sahibi+1 yılÇünkü güzel ve yakışıklı insanlar hep diğer insanlar tarafından ilgi alır ön planda tutulur arka planda kalıp hayatı sorgulamak zorunda kalmaz
+1 yılDün birisine fotoğraf attım ondan sonra engellemiş beni bu galiba çirkin olduğuma yeterli bir kanıt :)
00 YorumlaKatılıyorum iyi birşey değil. bunu ancak bakımla aşabilirsin. spor ve bakım o zaman etkileyeci olursun
00 Yorumla
+1 yılgüzel parasız kadınlardan çirkin paralı kadınlar daha mutlu olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKapak resmindekşleri yemeye devam ettikçe güzellik bekleme ;)
00 Yorumlakizlarin cogu guzel degil makyajla guzel oluyolar sadece
00 Yorumla
+1 yılSen çirkin şansını bilir misin? :)
09 Yorumla- +1 yıl
Evet nadiren olur bir kaç kişinin acıması ile
- +1 yıl
Acıması mı? Her gün bakımını yap, makyajını yap sporunu yap. Bakalım çirkin misin? Güzel misin?
- +1 yıl
Makyaj sevmiyorum
- +1 yıl
Makyaj demek yüzünü gözü boya demek değildir, Doğal yüz hattını koruyarak hafif dokunuşlar yapabilirsin.
- +1 yıl
Hiç alakam yok bu arada fotodaki sensen çok güzelsin. Bir dönem bende oryantal dans yaptım. YouTube de videoların varsa izlemek isterim
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Modern dansçıyım. Size yardımcı olabildiysem memnunum.
- +1 yıl
Benim ancak konu neden benim ile alakalı bir durum oldu.
- +1 yıl
Sadece ilgi duydum yani videolarınız varsa internette izlemek istedim. Ben dans yaparken gösteri video ya çekilmişti de internette paylaşılıyor du acaba sizde de öyle bir durum söz konusu ise sadece izlemek istedim ama tabikide zorla değil yani. İyi geceler
- +1 yıl
İyi geceler. teşekkür ederim.
Güzellik & Bakım konusunda 557 cevap paylaştı. Yoo çirkinim rahatım :d
03 Yorumla- +1 yıl
Güzelsin
- +1 yıl
😂👍🏿😂😂
- Güzellik & Bakım konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılkanki sen cirkin misin yaa😂😂
010 Yorumla- +1 yıl
Evet patron
- +1 yıl
himmm cirkin kiz yoktur bakimsiz kiz vardir... al eline taragi iki uc guzel elbise biraz makyaj biraz bakim... gerisi teferruat...
- +1 yıl
Birde kiloluyum
- +1 yıl
o zaman seni patron bile kurtaramaz😂😂😂
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
boy kg orani ne?
- +1 yıl
Bakmadım ama şişman
- +1 yıl
pp de normal gibisin?
- +1 yıl
Gözüm evet göbekli değildir her gün spor yapar
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
Güzel yüzleri değil güzel kalpleri sevin
00 Yorumla
+1 yılKendine haksızlık ediyorsun bence
00 Yorumla
+1 yılSizin güler yüzünüz yeter efenim.
01 Yorumla- +1 yıl
Yetmiyor
+1 yılFotoğraf çekerken yüzlerini saklarlar
02 Yorumla- +1 yıl
Üzerime alındım
- +1 yıl
Hgghghjj
Çirkin şansımız var üzülme😊
00 YorumlaÇirkin şansı diye bişey yok bence
10 Yorumla
+1 yılçirkin çekiciliği diye bir şey var..
00 YorumlaÇirkinler olmasa biz güzeller olmazdık
00 Yorumla
+1 yılBen çirkin hâlimden memnunum :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek olmak, çirkin bir kız olmaktan daha kötü
029 Yorumla- +1 yıl
Yok çirkin kız kadar olmaz
Cevap sahibi+1 yılEn azından askere gitmiyosun bu bile yeter
- +1 yıl
Özeniyorum ama
Cevap sahibi+1 yılAskere gitmeye mi?😳
- +1 yıl
Evet
Cevap sahibi+1 yılSana zorunlu olmadığı için dışardan öyle geliyo. Birde erkeklere sor bakalım.. Yıllarca çalışıp para biriktirip o parayı boşu boşuna devlete verirdin bedelli yapabilmek için. Hiçbişey senin sandığın gibi değil.
- +1 yıl
Askere gidenlere ayrı bir hayranlık duyuyorum. Büyük saygım var. Bence çok kutsal bir görev ve onlara bir kişilik katıyor başka erkeklerde bulunmuyor o
Cevap sahibi+1 yılSenin istek değil hayranlık. Eril bir kişiliğin var. Ataerkil bir ailede büyümüşsün. O yüzden öyle geliyor sana. Askerlik denen şey aslında tarafsız düşünürsek suçtur. Kimse bir yere zorla götürülemez hakları elinden alamaz zorla bişey yaptırılamaz. Senin bunu kutsal olarak görmen garip. Kimseye kişilik falan kattığı yok. O aşırı erkeksi üniformaya hayransın sen. Tıpkı erkeklerin sekreterlere hemşirelere hayran olması gibi.
- +1 yıl
Hayır orada ülke için canını vermeye hazır insanlar oluyor, bu kutsal benim için. Tabi buna seve seve giden de var istemeyerek giden de. İkisinin arasında fark var tabi.
Cevap sahibi+1 yılNormal erlerin hiçbiri isteyerek gitmiyor emin ol. 654 bin kişi bedelli başvurusu yaptı. 6.5 milyon askerliği erteleyen insan var. Bence geç bu vatan palavralarını. Erkeklerin gözü açıldı kimse vatan diyerek kandıramıyor artık. Madem ki vatan korunacaksa kadınlar da korusun. Madem ki onlar gitmeyecekse erkekler neden gidiyor. Herkes bunu yavaş yavaş sorgulamaya başladı ve gittikçe bütün erkekler sorgular hale gelecek. O askerlik eninde sonunda kaldırılacak.
- +1 yıl
Üzücü, eskiden insanlar daha iyiydi bence insanlar bozuldu. Kızlar için olsa seve seve giderim elimden geldiği kadarını yaparım. Güzel günler de iyi insanlar da eskide kalmış yazık.
Cevap sahibi+1 yılBütün kızlar gideriz diyorsunuz da 8 martta taksimde toplandığınızda neden zorunlu askerlik istemiyorsunuz? Neden tüm illerde eylemler yapmıyorsunuz. Geç bu yalanları gerçekten samimi değilsiniz. Yalan söylediğiniz çok belli oluyor. Ayrıca öyle "yazık" demeler falan yakışmıyor. Kimse zorla gitmek zorunda değil anlayın artık!
- +1 yıl
Yahu tamam zaten bu ülke için onca insan boşuna canını verdi dimi? İnsanın bir saygısı olur en azından. Vatan palavrası dediğin şey için canını verenler var. Ben genelleme yapmıyorum ama senin gibileri de sevmiyorum saygı da duymuyorum askerliğini seve seve yapanların yanında. Bütün erkekleri de genelleme yapmıyorum senin kızları genelleme yaptığın gibi. Neyseki hala iyi insanlar var ki zaten onların sayesinde hala ülke var.
Cevap sahibi+1 yılBoşuna verdi demedim. Savaş çıksa yine savaşırız. Ama şuanda savaş mı var? Askerlerin hepsi kölelik yapıyor ne vatanından bahsediyosun sen? "Vatan palavrası" derken ülkeye bir hakaret etmedim. Vatan kelimesiyle erkekleri kandırmanızdan bahsettim.
Tamam peki ben sana soruyorum; Bu kadar insan boşuna mı canını verdi? Utanmıyor musun askere gitmemeye?
Vatan için canını verenler var. Ben senin gibi askerlik yapmayanları sevmiyorum saygı da duymuyorum...- +1 yıl
Iyi duyma banane
Cevap sahibi+1 yılNeden askerlik istemiyorsunuz deyince hemen konu değişti nedense. Yok canını verenler varmış yok vatanmış... En başa döndün hemen. Biliyordum zaten böyle olacağını. Lafa gelince "biz yaparız biz gideriz" dersiniz, icraate gelince konuyu değiştirirsiniz.
Ama şunu da bil eğer askere gidersem Allah benim belamı versin.
Evden gidiyorum diye ayrılıp canlı bomba olurum insanları parçalarım daha iyi. Bomba bulamazsam intihar ederim. Ama ne olursa olsun GİTMEM.
Cevap sahibi+1 yılHerşeyden önce senin gibi erkek düşmanları için gitmek çok zoruma gidiyor. Sen burda rujunu sürüp erkeklere nefret kusacaksın, ben orda soğukta karda kışta yazın 45 derece sıcaklıkta botlarla seni koruyacağım öyle mi? Yemin ederim terörist olurum daha iyi...
- +1 yıl
Gitmezsen gitme zaten tüm bu lafların vicdanını rahatlatmak için çok belli. Sporda iyi olsaydım emin ol askerlik okurdum ama kilo sorunum olduğu için maalesef sporda iyi değildim. Ma kızlara zorunlu askerlik çıkarsa da giderim. Sen isteme neyseki bu ülkede isteyenler var vatanını seven değerlerimize sahip çıkan. Senin gibiler de türedi zaten moral bozmaktan bir işe yaramiyorsunuz.
- +1 yıl
Ya ben burada troll takılıyorum çoğu zaman her şeyimi ciddiye almasan... Erkeklere düşman filan değilim tamam?
Cevap sahibi+1 yılNe vicdanı?
Sen bu lafı önce askerlere söyle komutanlara söyle. Hangi komutanda zerre kadar vicdan var?
Ayrıca çok ciddiyim. Oraya gideceğime kendimi öldürürüm. Şurda birkaç yıllık ömrüm kaldı.
Sen kilo falan diyosun ama şişman erkekler de gidiyorlar. Kilom var diyemiyorlar. Ayrıca bende 23 yaşında 55 kiloyum. Senin mantığınla benimde aşırı zayıflıktan gitmemem lazım. Ama senin o "vicdanlı" dediğin tsk zorla götürmek istiyor. Vicdan neresindeyse artık..
"Senin gibiler türedi" diye bişey yok. Hep vardı ama kimse ses çıkaramıyordu linç edilirim korkusuyla. Şimdi çoğu kişi sesini çıkarıyor artık. Hala askerliğe karşı çıkmayan, kadınların kölesi olan yalaka erkekler yok mu? Tabiki var. Ama en az onlar kadar biz de varız. Biz de milyonlarız.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca erkek düşmanısın. Düşman olmasan sende karşı çıkardın. Gitmeyin derdin. Ama vicdanlı insan öyle der sende vicdan yokki.. Türkiye'de erkeklere düşman olmayan bir kadın yok. Hepiniz erkek düşmanısınız. Böyle deyince heme aileyi katarsınız. Evet annem de erkek düşmanı. Beni sevdiğine inanmıyorum. Türk kızları kadar vicdansız bir topluluk tanımadım ben..
- +1 yıl
Anlıyorum napim zorla sevdirmem sana türkleri, senin şu an birçok yanlışın var ama inan düzeltecek zamanım yok ve de zaten biliyorum boşuna olacak çünkü sizin gibiler her defasında yalan dolandan fikir üretecek. Yalanınız da boğulun ancak öyle kurtulursunuz. İyi geceler.
Cevap sahibi+1 yılYalan dolanla işim olmaz. Ben senin tahmin ettiğin gibi biri değilim. Çok dürüst sessiz utangaç sigara bile içmeyen temiz bir insanım. HDP'yle alakam bile yok.
Önce önce sen elini vicdanına koy ve yazdıklarımı bir düşün...
Kendi cinslerim çok gıcık değil mi? ↗- +1 yıl
Erkek yalakası diyoruz biz bunlara
Cevap sahibi+1 yılHayır doğruları yazmış. Yalakalık yapacak olsa gizli yazmazdı.
Tam tersine çoğu erkek yalakalık peşinde. Asıl onları gör. Mesela feminist erkekler... Aynı zihniyettesiniz...
Asıl yalaka onlar işte...- +1 yıl
Burada genelleme yapılmış. Ayrıca egolu kız varsa egosunu şişiren erkek vardır. Erkekler bu kadar kız peşinden koşup şımartmasa bu kızlar böyle olmaz. Ha tabi her erkek böyle demiyorum ama her kız da böyle değildir. Yok hepiniz böylesiniz diyeceksen tamam biziz kötü evet 9 ay karnında bebek taşıyacak olan bizler olurken yine kötü biziz. Bir erkek suçlu arayınca zaten kadını gösterir. Evet lanet olsun bize.
Cevap sahibi+1 yılBaşta iyi yazıyordun sonra yine saçmaladın. 9 ay ne alaka? Kadına bunu zorla mı yaptırıyorlar? Doğurmasın o zaman. Doğurganlık kadının kendi istediği bişey değil. Kendinin çabalayarak kazandığı bir özellik değil. 12 yaşındaki kız da doğurabiliyor bu bir üstünlük değil. Neyse.. Sevgilisi olmayan kızların da egosu var. Hatta sevgilisi olmayan kızlar daha çok erkek düşmanı. Bunların egosunu yükselten yine erkekler mi oluyor? Ben o erkeklerden değilim. Hiçbir kızla muhatap olmuyorum ve hiç sevgilim olmadı.
- +1 yıl
Aynen öyle. Sen bilmezsin san şöyle anlatayım. Başka sosyal hesapta neredeyse bana her ay 100 e yakın mesaj gelirdi. Hepsi de erkek. Çoğunun niyeti cinsellik, diğerleri de dolandirarak yok şahanesin yok meleksin güzelsin ölürüm sana... Neyse anladın... Buna benzer şeyler yazarak tabi kızlar kendini ister istemez bir şey sanmaya başlıyor. Ben şişman olduğum halde çoğu yok ben şişman severim filan diyordu. Yani tabi her erkek böyle demiyorum ama bana bunlar olduysa normal bir kıza neler neler oluyordur. Yani sana her gün birçok kız iltifat etse sende egolanir kendini bir şey sanarsın. Ve konu ne ara buraya geldi?
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum...
+1 yılBen çirkin seviyorum 😅
00 Yorumla
+1 yılErkeğin çirkini daha kötü inan bana
00 YorumlaKalbi guzel olsun gecici guzellik
00 Yorumla
+1 yılO kadarda çirkin değilsindir bence
00 Yorumla
+1 yılMuhabbetin iyi olursa Çirkinliğe gerek kalmaz.
04 Yorumla- +1 yıl
Yok hepsi yalan inan bana
- +1 yıl
Mesela Erkeklerde Erkeğin yüze bakılmayacak tipi var (+keko) Muhabbet sayesinde Kız tavlıyorlar Bu damı yalan
- +1 yıl
Çirkin kız çirkin erkek olmaktan kötü
- +1 yıl
Ego yükselt öyle dersen öyle olursun :d
İnan bana güzellik
02 Yorumla- +1 yıl
Sağol o senin görüşün
- +1 yıl
Ne ye inansın
+1 yılBaş belası oluyor
00 Yorumla
+1 yılÇirkin şansı :))
00 Yorumla
+1 yılsende güzelsin ama
02 Yorumla- +1 yıl
Sağol o seni görüşün
- +1 yıl
sende sağ ol :)
+1 yılTabi ki de bela
00 Yorumla
+1 yılHic sorma be feride
00 Yorumla
+1 yılÇirkin feride
07 Yorumla- +1 yıl
Bilmediğim bir şey yaz
- +1 yıl
Z te limit koyarsan seramik kırılmazmış
- +1 yıl
Neye anlamadım
- +1 yıl
Z- ye
- +1 yıl
O ney
- +1 yıl
Al sana bilmedigin bişey araştır bul
- +1 yıl
Sağol
+1 yılHayır
00 YorumlaÖyle düşünme
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Bela değil
#emre0000 YorumlaMaalesef evet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılkim çirkin
00 Yorumla Bakislardan anlarsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler