#smellsmoke

Bence her insan için hatalarını kabul etmek çok zor bir durum. Benim için de öyle. Bu yüzden bazı durumlarda haksız olduğumu farkediyorsam, karşındakini dinlemekle yetiniyorum, bazı durumlarda ise direkt olarak karşındakine kendisinin haklı olduğunu söylüyorum.
Hatalarımı sahiplenirim. Hatta kendime fazla yüklenirim. Pişmanlık da çok yaşarım bu yüzden. Dersimi alır, bir daha aynı hatayı yapmamaya niyet edip kendimi affetmeye çalışırım.
Evet bu konuda çekinmem meydandanda ayrılmam. Neysem oyum. Yanlıiımlada doğrumlada👒
Rica ederim 🌺
Haksız olduğumda bunu kabul eder, özür dilemem gereken yerde de özür dilemekten çekinmem..
Her zaman her konu da haklıyım diyen bir kişi, aslında hiç bir zaman haklı değildir :)
Rica ederim 😊🍀
Cevap
25Cevap
Yediğim her haltı kabullenirim. Hatta bilinmesini isterim.
Yanlış bir şey varsa özür bile dilerim.
Aslında özür dilemeye bile gerek yok. Yeter ki yaptığımız yanlışları fark edip bunu tekrar etmemek.
Vallla ilk başta gider yaparım. Sonra tek başıma kalıp alkol alır. Duygusala bağlar ve muhasebesini yapar ve yüzleşirim.
Hatalarımı hep kabullenirim hata yaptıysam yaptım gerek özel gerek iş hayatımda bu böyle hatalıysam hatalıyım bitti bukadar kıvırmanın anlamı yok
Hipnoz olup sorunlarımdan kurtulmaya da gücüm var ama nasıl olacak bilemiyorum.
Evet tabiki. Hatalı olduğum zaman bunlarla yüzleşirim. Bunların herbirinden ders çıkarırım.
Her insanın bir yanlışı vardır. Ve bir gün hepsi ortaya çıkar.. Öyle veya böyle..
Onları evlatlık edinecek kadar yürekliyim hatta Aslan yürekli Richardım
Hatalarımla yüzleşirim tabii ama ders almam. Onu değiştirmem. Beni ben yapan şeyler hatalarım.
Evet kesinlikle durdum dururumda bence insanlarda böyle yapmalı
Kesinlikle o benim. Yaptığım şeye evet yaptım derim.
evet bütün hatalarımın arkasındayım yine olsa yine yaparım
Hatalı haksız olduğum konularda utanır mahcubiyet duyarım üste çıkmaya çalışmam.
Evet yanlışlarımın arkasında durmayı ve yüzleşmeyi yapıyorum.
Yanlışa düşme bikere hiç bitmiyor kabul edip arkasında duruyorum ama eşşekçe bazen yine aynı yanlışa düşebiliyorum.
~Evet, yanlışlarımdan utanmam. Sadece haksızsam özür dilerim 👻
Marhaba, evet çok kez durdum. Yine de durabilirim.
İnsan birşey yapıp ve yaptının arkasında duramıyorsa o adam boş teneke gibi dir yanlış ve dogru larınla yaşayacak sın hayatı
Yanlislarimin yanlis oldugunu bile bile kararliligimdan dolayi yine olsa yine yaparim diyecek kadar arkasindayim
İstiyerek hiç bir zaman kimseye yanlış yapmam karakterim buna müsait değil.
İstemeyerek olursa özür dilemesini bilen insanlardanım.
Hatalıysam arkasında durmasını bilirim hatamin
Elbette yuzlesir oz elestiri yaparim..
İçime içime kusuyorm, evet yürekliyim.
Hatalarımın arkasındayım
Evet
Evett
Herzaman hemde...
Hatamı kabul ederim
evet yürekliyim
Herzaman😎
Yanlisimin arkasinda niye durim.
Yurekliyim.