Merhaba.. Bazen soyutlanmak istersin herkesten, herşeyden.. O anlarda ne yapıyorsun? Keyifli geceler.. 🍻🤘
#smellsmoke
https://m.youtube.com/watch?v=5z-j3_J30rg
#smellsmoke
https://m.youtube.com/watch?v=5z-j3_J30rg

Görünmez oluyorum. Kendime iç dünyama dönüyorum. Bir bakmışım sevdiğim şarkıyı dinliyorum, yeni bir lezzet deniyorum, listemden bir film seçiyorum, merak ettiğim kitaba başlıyorum
Cevap
22Cevap
kulağıma kulaklarımı takıp..
müzik açıp
amaçsızsa yürüyorum kendimi soyutluyorum bir nevi.
Muhatap olma düzeyini en düşük seviyeye getiriyorum. Çoğu zaman kabuğuma çekiliyorum.
Çevremdekilerden uzaklaşmak için kabuğuma çekilir, reel sosyalleşmeyi bırakır ve sanaldaki kişilerle sohbet etmeyi seçerim.
Çantamı toplayıp ihtiyaçlarımı alıp dağ evime gidiyorum. Yanıma sadece telefonumu ve köpeğimi alıyorum. Gerekmedikçe de telefonuma bakmıyorum.
Yalnız kalıyorum film izliyorum ya da kitap okuyorum. Bazen ikisini birarada yapıyorum.😄
Genellikle soğduğum insandan uzaklaşırım konuşmamaya çalışırım görmemeye çalışırım
Sessizce köşeme çekilirim. Kendi dünyamda dilediğim gibi yaşarım.
Tam beni anlatmış soru uzun bir yolculuk ve imkansızlıkları zorlamak
Herşeye kapatıyorum kendimi dış dünyaya ınsanlara akla gelen hersey içime yöneliyorum
Yataktan çıkmıyorum eşim ilgi gösteriyor birkaç güne düzeliyorum
sessizleşip kendimle baş başa kalmayı tercih ederim
Tek başıma tekneye kaçıp kafamı dinliyorum. Rahatlatıyor iyi geliyor bana
Hiçbirşey , nasıl olsa çöp sineği gibi yine ağzımdan girip burnundan çıkacaklar
Kendi başıma takılırım ve bir yerlere giderim. Hiç olmadı evden dışarı çıkmam.
ahahaha koptum ya 😂😂 Aman aman sevgiliyi salla gel beraber tur atalım ahshahs 😂😂
Kendi kabuğuma çekilirim. Çığlık çığlığa susarım. Derin bir sessizlik içinde bağırırım. Öyle hep yaptıklarımı yapar yani 👻
Bir an önce bu durumu sorguluyorum ve iletişimi kesmekten öte muhatap olmamakla beraber her şeyi başka bir şekilde yaşıyorum.
Gece vakti kulaklık takıp sokak sokak dolaşmak kadar rahatlatan bir şey yok.
Film, dizi izliyorum. Çok nadir kitaba dalıyorum.
uzaktan yok oluyorum.
Cok basit ormanlik bi alana gidip 2 3 bira icerim
Kıçımı dönüyorum nabacam:)
Tüm sosyal ağları kapatıyorum aramızdaki
Uzaklaşıyorum kabuguma cekiliyorum ve iyi geliyo
Genelde kendimi okumaya veriyorum.
Kabuğuma çekiliyorum.
Uyuyorum.
Çatıya cikiyom
gecelere sığınıyorum
Uxun yürüyüşler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?