İçeriği boş, sonunun saçma yere gideceği belli sohbetlerden uzak dururum her zaman. Özellikle bilmedikleri konularda çene yoran insanlarla selamlaşmıyorum bile.. Bir de psikoloji ile alakalı konularda yardım talep edip, iki konuşma sonra cinselliğe varan, bu konuları açmaya çalışan insanları da hiç haz etmiyorum. Gayen neyse baştan söyle, ona göre hiç başlamayalım sohbete; hoşlanmıyorum böylelerinden.
Hoş buldum :) Hatırlamana şaşırdım doğrusu, evet sağlık ile alakalı konularla mücadele halindeydim ki hala daha öyle. İşten vakit buldukça giriyorum şimdi de..
Dertlerini, sıkıntılarını bana anlatan insanlardan sıkılıyorum genel olarak. Psikolog olarak görüyorlar beni herhal, kimin morali bozulsa benim zilimi çalışıyor. E arkadaşım benim de kendime ait bir yaşamım var, kendime ayırdığım bir vakit var, illa dergahımızdan kovmak mı gerekiyor bunu idrak edebilmen için? Ben en ufak bir sıkıntımı bile anlatmam hayatta. En fazla boynum tutulur, başım arıyordur ve kötü hissediyorumdur, laf arasında söylerim. Konusunu dahi açmam. Millet ne meraklı dertlerini anlatmaya. İstemiyorum arkadaşım ya rahat bırak beni ya istemiyorum ya
Detay odaklı konuşmalardan kaçıyorum. Genelde kadınların anlattıyor malesef. Ayşe'yle pazarda domates alırken karşılaştık , 2 kilo ben aldım , 2 kilo da ayşe aldı gibi cümleler duyuyorum. Ayşe nin 2 kilo domates aldığını anlatıyo. Bunu sohbet zannediyorlar :D
En sevmediğim muhabbettir benimde. Hem aşk hem de siyaset. Gereksiz iki konu. Yani o kadar konuşulacak konu varken neden bu iki dar sohbete sıkışır ki insanlar. Bir türlü anlam veremiyorum.
Futbol veya araba konuları hiç dikkatimi çekmiyor. Bu tarz sohbetler olduğu zaman köşeme çekilirim. Sevdiğim birisi ise veya değer verdiğim birisi ise ne konuştuğumuzun bir önemi yok sıkılmam -_-
Sıkılmak değil de bayıyor. Sürekli dinlediğim konular olduğu için. Sevgili işleri ve aşkla ilgili boş muhabbetler... Boş diyorum çünkü 'knk ben aşık olduuum' diye gelenlerin hepsi ağlayarak 'benden ayrıldıııı' diye geliyor. Yani bunun aşk olmadığını bilen entellektüel kişilerle her konuda konuşabilirim yeter ki zeka içersin 🌸
konuşmayı sevdiğim konular lol zula sosyal medya konuları aşk konuları siyaset konuları futbolu pek sevmem ama konuşurum arabaları hiç sevmem çünkü bilgim yok ne diyor ln bu diyorum çoğu zaman