AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Ver bakalım kadoş
Merhaba 😊 sen çok cesur bir kadına benziyorsun. Kim ne derse desin kendi doğruların var ve bu yolda ilerliyorsun. Tek kalemde insan silmek gibi bir özelliğe sahipsin. Sevdiğin birkaç kişi dışında diğer insanların senin üzerinde bir tesiri olmuyor bu çok güzel bir şey. Bize de öğretsene böyle olmayı 🤭
Genel olarak bir tavsiyenizi alırım
İnsanlar için o bunu asla yapmaz deme. Herkesten her şeyi bekle. Gizlice gardını al ama bunu da belli etme. Sadece gözlem yap ve hazırlıklı ol.
teşekkür ederim günlük fal yorumu gibi oldu 👍
Hshsjans rica ederim
Seni savaşa hazırlıyor gibi oldu daha çok😂
Yaş itibariyle bunları yaşadım ama genç bir arkadaştan tekrar duymak iyi geldi bazen insan unutabiliyor
Ne güzel. Mutlu oldum😊
👍🖐️🖐️
tabi
Ciddiyet senin için önemli bir kavram. Karşındaki laga luga yapınca ağzının üstüne kürekle vurasın geliyor. Net olacaklar sana , asabını bozmayacaklar. Kendini iyi ifade ediyorsun. İnsanlar sana yaklaşmakta birazcık çekiniyor. Ama sevdiğin kişiye gelince tüm gardını indiriyorsun. O kişiye karşı da biraz temkinli olmanda fayda var
Ayy bugün birebir konuştuğumuz konu. Çok garip oldum Şu an
Başarılı tavsiye teşekkürler 🌹😊
Ricaa ederim💙💙💙
@perhapslovesevgilinin oldugunu duymak beni sasirtti 🙂
@perhapslove
Ne sevgilisi
@perhapslove bugun birebir konustugumuz konu demişsin... bu konu baska kiminle konusulabilir ki?
arkadaşımın kişiliğim hakkındaki yorumuydu. birebir dedim
@perhapslove hm tamam
Ver bakalım
Hayvanlar sana insanlardan daha çok huzur veriyor. Onların yanında kendimi iyi hissediyorsun. Canını sıkan olaylar olunca tartışmak yerine uzaklaşıp kafa dinlemeyi tercih ediyorsun. Sorunları biraz da konuşarak çözmeni tavsiye ediyorum, sürekli içine atma💛
Evet
Biraz inatçı bir kişiliğin var. Herkesin fikrini alıp en son yine kendi bildiğini yapıyorsun. Yakınlarındaki insanların düşüncelerine de önem vermeni tavsiye ediyorum. Zaman içerisinde bu huyunu töpüleyeceğini düşünüyorum 🍀
Yerinde bi tavsiyeydi teşekkür ederim🐼
Rica ederim
Olur ver
Bilgiye ve kültüre çok meraklı bir insansın. Senin cahil insanlara asla tahammülün yok. Böyle insanlarla hemen iletişimi kesebilme potansiyeline sahipsin. Bu aralar mantığını dinlesen çok daha iyi olur. İyi günler 💚
Ver bakalım
Anın tadını çıkaran bir insansın. O an sana ne zevk veriyorsa onu yapıyorsun. Sonuçlarına katlanabilecek kadar da cesursun. Ama biraz düşünerek hareket etmeni tavsiye ediyorum🌷
Eyvallah
Ver bakalım
İnsanların ne dediği ile ilgilenme, işine ve kariyerine odaklan
Veriniz.
Günaydın. Bugünü değerlendirmeye çalış. Güne pozitif başla. Gergin ortamlardan uzak dur. Senin için daha verimli olur💙
Evvvettt😍😍
Bu aralar hayatı sorguluyorsun. Bir anlam arayışındasın sanki , zaman zaman hepimizde oluyor zaten. Yakında bu durumu da aşacaksın. Ama enerjin ve kendine has bir tavrın var bu seni sen yapıyor. Bunu sakın kaybetme 💚
Teşekkür ederim kiiiii🥰🥰🥰🥰🥰😘😘
Rica ederim güzel bayan 😊💙
Olir
Sende gaddarlık var. Bir şeyleri pek umursamıyorsun. Öyle mi olmuş iyi tamam olsun ne yapayım kafasındasın. Baya iyi bir özellik ama bazı durumlarda başına iş açabilir. Bunu biraz değiştirebilirsin😄
Olur.
İnsanlarla arana küçük bir duvar örüyorsun sanki. Bu yüzden çoğu kişi seni eleştirmekten ve bir şeyler söylemekten çekiniyor. Birazcık esnek olabilirsin 😀 öylesine diyorum yanlış çıkarsa takılmayın
Teşekkür ederim yorumun için. Çekinmeyin benden yav😀
Hahshahshan
Kanka yüzünde bir ciddiyet var ama
Öyle, sululuğu sevmem 😁
Biliyorum
Nerden biliyorsun?
Yorumlarında ve konuşmanda bir cıvıklık görmedim çünkü
Anladım 🙂
Olur.
Nasıl umursamaz olurum? Her şeyi kafaya takıyorum.
Hassas bir insan için umursamaz olmak biraz zor ama imkansız değil. Kafana taktığın şey her neyse halının altına süpürmek yerine bunların üstüne gitmelisin. Biriyle aran kötü ise onunla güzel bir üslupla konuşmayı dene, bir şeyi yanlış yaptıysan telafi etmeye çalış veya ders al bir daha yapmamaya özen göster, gelecek kaygısı yaşıyorsan bugünden başla fikir üretmeye. Acaba ben ne yaparsam mutlu olurum, hangi seçenek bana daha uygun diye düşün. Eğer insanları umursuyorsan insanlar önce kendi pisliklerini temizlemeli diye düşün. Herkes herkesi eleştiriyor zaten boşver. iki gün konuşurlar sonra susarlar. Takılma 💛
Teşekkür ederim. 💖
Rica ederim 😊
Evet.
Merhaba canım 💙 bu aralar aklın çok karışık. Sevgilinle olan sorunlarınızdan dolayı manipülasyona uğramış durumdasın. Seni suçlu hissetirmeye çalışıyor. İlk defa ara veriyorsunuz sanırım. Muhtemelen ayrılmak istiyor ama bunu söylemeye de cesaret edemiyor. Ayrılığa hazırlıklı olmanı tavsiye ediyorum.
Ver tabi
Biraz asi bir insansın. Bazı durumlarda çok ciddiye alıp aniden yükselebiliyorsun bu da seni şımarık bi gibi gösteriyor. Biraz daha sakin kalmayı denemelisin
Teşekkürler
Rica ederim
İnsan konusunda tavsiye lutfn..
İnsanları hiçbir zaman tam anlamıyla çözemeyiz. Hem daha kendimizi bile tam olarak çözemiyoruz. Ama şunu söylemeliyim ki en kötü insan bile güzel bir üslupla söylediğin şeye olumlu tepkiler verir. O yüzden insanlarla olan iletişimimiz oldukça önem taşıyor. Kimseye çıkar için yaklaşmamalı ve içten pazarlıklı olmamak gerek. Gerçekler acı da olsa söylemeliyiz ki karşımızdaki insan gelişebilsin. Hayatında seni olumsuz etkileyen insanlar varsa onlarla iletişimini azaltman senin için daha iyi olur 💕🎈
Guseldi, teşekkürler ❣️
Rica ederimmm
ver bakalım
Çevrende seni düşünen onlarca insan var. Asıl olayı sen göremiyor olabilirsin. Burnunun dikine gitmek yerine biraz da onların dediklerine kulak ver. Yoksa hatalar yapabilirsin.
Teşekkür ettim
Rica ettim
Olur
İnsanlar sana samimiyetsiz geliyor. Sen de onlara ciddiyetsiz olarak karşılık veriyorsun. Hayatında ciddiye aldığın insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Yakında önüne yeni fırsatlar çıkabilir, bunları ciddiye alman gerekecek 🎈
Falcı olsana çok kazanırsın 😄
gdhsfjhgdcjhgd hadi canım
gfjhfgjfghgh yok artıkk
Bi müşterin hazır dkdkdlls
hahahah
Ver bakalım 🙂
Her şeye muhalefetsin. Birazcık diğer insanları da dinle. Evet tecrübelerine ve bilgilerine çok güveniyorsun ama herkes senin kadar şanslı değil, kimisi yolun çok başında kimisi ise neler yaşadıysa ders alamamış durumda. Sabırlı olman lazım.
Tanışıyormuyuz
Hahaha hayır
Tanısan bukadar isabetli olmazdi 🙂
Yaa teşekkür ederim. Şımartmayın beni😊
Aa olurmuu hiçç, asıl ben teşekkur ederiim yüzüme tükürmediğin kalmış 🙂
He..
Biraz gizemli takılıyorsun. İnsanlar senin içindeki gerçek kişiliği bilemedikleri için kolay kolay samimi olamıyor. Bunu biraz kırmalısın
Peki bana?
Hayattan tat almaya bak. Sindire sindire yaşa ve istediğin şeyler için çabala, çabalarsan olacaktır unutma 🍀
Yaa teşekkür ederim💜
Rica ederim 💕
Gizliyim ama olur
Bu aralar mekan değiştirmek sana iyi gelebilir. Ya da biraz sosyalleşmek?
Ver ver
İnsanlar bazen acımasız olabiliyor. Artık eleştirilere çok takılmaman lazım. İnsanlar konuşur ve gider. Sen kendinden eminsen onları umursama. Sana sen lazımsın unutma 💕
Olur 18
Kendine daha çok değer ver daha çok ilgi göster. Kariyerin konusunda biraz daha çabalarsan istediğini alacaksın. İnan...
Hoppp
Bazen düşünmeden hareket ediyorsun. Bazı konular hayatının akışını değiştirebilir. Üzerinde biraz düşünmeni gerektirebilir. Bilgisi olanlardan tavsiye alabilirsin. Aceleci olma. Kendine güvenen bir insansın ve fikirlerine önem veriyorsun ama dediğim gibi çevrendekilere de biraz kulak versen daha güvenli olur 🌷
Ama kopyala yapıştır olmadikie 😊
Nasıl yani
Eğer söylediklerim kopyalanıp yapıştırılmış gibi ise bunu bir iltifat olarak algılarım. Çünkü bunu doğaçlama yazdım ve 30 saniyemi almadı
Ozaman tebrik ederim 😊
😊🌸
Verebilirsin
Aslında çok mütevazı bir insansın ama gizli bir egon var. Bu ego herkesin görebileceği bir şey değil. Bunu seninle tartışmaya giren, yarışma halinde olan veya seni sinirlendiren birisi görebilir ancak. Bu konuda biraz yumuşayabilirsin.
Ben yine de gördüm oraya takılma😂
Doğrudur belki teşekkürler
Rica ederim kdmdmd
Lütfen.
Bu aralar her şey üst üste gelmiş. Bu dönem kısa sürecek gibi. İçindeki gücü hisset. Bunların da üstesinden geleceksin. Ve yeni fırsatlara hazır ol.
Teşekkür ederim 🤗
Rica ederim. Doğru şeyler söylemiş miyim bari 😂
Fal cafe aç tiryakin olayım
😄 bayılırım aslında böyle şeylere ama yapamam gibi sldldlgkfkd
Canın sıkıldıkça bana yap 😅 günlük 2 kahvede içiyorum istersen ss de atarım sana. İnanmam tabi o ayrı 😅
Hahahah ben bakıyordum zaten. Biraz sallıyordum ama bazen tutuyordu 🤭
Sen bilirsin teklif var ısrar yok 😅
Ver coşkuyu
Sana bi önerim olacak, hayatından mikropları at😉
Teşekkürler canım çoktan attım 😊
Helal olsun 👏
Ver bakalımmm
Merhaba adaşım 😉 sen adaşım olduğu için sana kıyak geçicem. Sen muhteşem bir insansın. Gerek tatlılığın gerek akıllılığın ve güzelliğin. Her şeyinle on numara beş yıldızsın. Ben sana tavsiye veremem sen ver bana❤️❤️❤️
😌😌
Sagol
Ver kanka
Hayat kısa. Bu hayatı doyasıya yaşa ve seni rahatsız eden her şeye rahatça hayır de. Kaybettiğin en fazla yanlış insanlar olur bebeğim
Sağol caney
Rica ederim aşkım
Verebilirsin (:
Duygusal bir insansın ama bazen duygusuz davranabiliyorsun. Buna sen de şaşırıyorsun. Bazı şeyler seni o an değil daha sonraki süreçte etkileyebiliyor. Bu da dengeni biraz şaşırtıyor. Çevrene karşı saygılı ve samimi olmaya çalışıyorsun ama bazı insanlar seni çok zorluyor. O insanlara yol ver diyorum, seni sinir etmesinler daha fazla
Ya kardoş haklısın ama çevremde ailemden başka kimse yok be gülüm napalım onlar da zor olsalar yıpratsalar da baş tacılar. Bazı travmalar etkiledi beni evet duygu durumum çok değişiyor o nedenle sorunum bu bir tek (:
Travmaların etkisinden kurtulursun inşallah canım. Çevrende seni üzen diğer insanlar olmamasına sevindim yine de 😊
Profilimde dikkat ettiysen hep isyanlardayım çevrem yok diye ama bana getirirsi beni üzen kimse olmuyor işte😅 zaman harşeyin ilacı diyorlar umarım ikimiz için de öyle olur. Bence senin bir sıkıntın var gibime geliyor canım ondan insanlarla ilgileniyormuşsun gibi anlatmak istersen bende seni dinlerim 😇
Profilini incelemeden yorum yapmıştım görmemişim kusura bakma 😄 insanlarla şuanda herhangi bir sıkıntım yok. Sıkıntım olan insan da zaten hayatımda değil. Olursa anlatırım tabi ki 💕 teşekkürler güzel duaların için de💙
Rica ederim. Bende yorumun için teşekkür ederim iyi geceler 🌙❤️
İyi geceler ✨✨
Ver bakimm
Özgür ruhlu birisin. Bu ruhunun arkaaonda dünyanın tadını dibine kadar çıkarmak isteyen bir çocuk var. Ama imkanların el vermez bazen. Senin gezip görme merakın çok fazla. Güzel bir birikim yaparak bu isteğin gerçekleştirebilirsin 😊
Beynimi okudun sanki ya istiyordum bu anlattıklarının
😊 umarım bir gün olur
Ayy inşallah yaa çok çok teşekkür ederim yaa
Rica ederim 🎈
Varol kadoş
Ahahah eyvallah. Sen de
Eyvallah Eyvallah kadoş
Berrrrtttt
Adın romantik ama bazen odunluk da yapabiliyorsun. Bunu kendin fark etmiyorsun ama çevrendeki insanlar bozulabiliyor. Bu konuda birazcık daha tutarlı olabilirsin 🌸
Evett yazmıştım nerde odunluk yaptım
Ya ben seni tanımıyorum ki. Öylesine söylüyorum 😂😂 hatam varsa affola
Ya bende ne dedim bu kızarsa bana odun dedi dedim
Ay hayır neden kızayım sana durduk yere 😄
😂😂😂😂
ver ihtiyacim var
Selamlarrr. Bu aralar biraz boşlamış gibisin. Hayatında yeni bir dönem başlayabilir. Biraz değişiklik yapman sana iyi gelir. Ve sevdiklerine daha çok zaman ayırmanı tavsiye ediyorum. Onların sana ihtiyacı var
Ver.
Güzel günler gelecek, sen bunu hak ediyorsun. Mutluluk çok yakında sadece sabret🎈
Olabilir
Hayatında edindiğin tecrübeler seni daha dingin bir insan hâline getirmiş. Artık eskisi kadar fevri çıkışların yok. Bazı insanlar umrunda bile değil. Saygıyı ve sevgiyi hak edene veriyorsun. Sadece birazcık daha enerjik ol öyle on numara olursun
Ver.
Çevrendekileri pek umursamıyorsun. Biraz vurdumduymazsın. Bir miktar da ayran gönüllüsün. Bunları törpülesen daha iyi olur
Ver bakim
Nasıl kız tavlanır
Merhaba
Kızlar neye tav olur hımm. Öncelikle üslup çok önemli. Saygılı bir şekilde konuşup zekice espiriler yapmak, ona değer verdiğini hissettirmek, çok sıkboğaz etmeden onu düşündüğünü belli edecek konuşmalar yapmak, iltifat etmek ve biraz da fedakarlık yapmak gerekecektir. Kendin için ise özbakımını ihmal etme. Kendine has bir tarzın olursa avantajın daha da artar. Yapmacık olma. Bir kadını tavlayabilmek için şekilden şekile girme. Dik dur özgüvenli ol. Kadınlar özgüvenli erkekleri severler
Ver bkayım. @Kadoooş
Hareketli bir insansın. Enerjin çok fazla. Ama bazen durup düşünmek gerekebilir. Hayatta biraz daha ağır olmanı tavsiye ediyorum :)
Evet enerjili ve hareketliyim ama son 1 aydır yatıp duruyorum. Daha ağır olursam koalo olacağım🤣
pandemiden dolayı böyle oldun fgejhfgejgdkjgdec
Öyle ama yalnızlığımın pandemiyle alakası.
Ver bakalım
Selam Toprak. Sen eğlenceli bir insansın. Hayatı akışına bırakıyorsun. Akışına bırakıyorsun derken sorumsuz olduğunu söylemek istemiyorum aksine sorumluluklarının da bilincindesin. İçinde masum bir çocuk var. O çocuğu asla kaybetmemeni tavsiye ediyorum 🐝
Olur kaybetmem :)
Merakla bekliyorum
Merhaba Murat. Bu aralar sanki artık yoruldum dercesine bakıyor gözlerin. Biraz dinlenme zamanın gelmedi mi? Durumun veya zamanın varsa güzel bir tatile çıkıp kafa dinlemeni tavsiye ediyorum
ver istersen
Olur 😊
Yardımsever olmanla biliniyorsun. Annelik hormonların çok fazla. Herkesi düşünmeye çalışma. İnsanlar doyumsuzdur herkesi memnun edemezsin
Nasıl bu kadar bilebilirsiniz 😂
Hahahah bilmem
Ver!!!
Merhaba. Bu aralar insanlardan soğumuş gibi bir havan var. Canını sıkan insanlara açıkça bunu söylemelisin, içine atmak bünyene zarar verecek. Belki orta yolu bulursunuz. Güzel bir tatil yapma planın var gibi umarım bu yaz dilediğin olur 😊
Olur ver
Başına gelen olaylara olumlu yönden bakmaya gayret et. Böylece daha mutlu olacaksın. Biraz da sakin kalmaya çalış. Öfkeli zamanlarında derin derin nefes al. Acele hareket etme sakın.
Çok agresif öfkeli biriyim. Dediköerin bende etkisiz. Çok kez denedim yok olmuyor. Yinede tavsiyen için teşekkür
Rica ederim. Tutturabildiğime ne kadar sevinsem de çok kez deneyip de sinirine hakim olamamana üzüldüm. Belki biraz daha zamanı vardır 😊
Yok be yaş 25 hep aynıyım çocukluğumdan beri hep aynıyım. Psikolog bile kovdu beni odasından. Sen önce kendini sakin tut sonra hasta kabul et dingil dedim 🤣😅😂
Oha😂😂 sende deli cesareti var
Napim kız valla önce adam olsun sonra hasta iyileştirsin kendilerine faydaları yok o müptezellerin 🤣😅😂
Evet hele devlet hastanelerindekiler bir halt yapmıyor. Ben onlardan daha çok ilgilenirim be. Anca ilaç yazıyorlar
Bizim gibilere senin gibi anlayışlı biri lazım. Yeri gelir yükselirim ama karşımdaki kim olursa olsun bir fiske vurmam dokunmam zarar vermem.
😊 teşekkür ederim. Aslında sinir bende de var ama bunu töpülemehe çalışıyorum. İçten içe insanı bitiren bir şey. Mümkün olduğu kadar seni rahatsız eden insanlarla iletişim kurmamanı ve kendinle ilgilenmeni tavsiye ederim.
Ben kimseyle muhatap olmuyorum kendi dünyamda tek başımayım 😊 konuşmak iyi geldi teşekkürler🤫
İyi yapıyorsun. Rica ederimm
Eyvallah kardeş 😎🌹
Verr
Ailesel sorunların olabilir, orta yolu bulmaya çalış. Onlar seni çok seviyor, sadece iyiliğini düşünüyorlar. Birazcık duvarlarını kırmalısınız ve onları dinlemelisin
Olur ama ciddi olsun
Beni stalklamayı bırak😅😅
Ahahaha amaaa nedeeeennn😂
Çok bildirim geliyor😄
Haa ben de hala donus yapmadigina gore gelmiyor zannetim. Tamamdir hersey yolunda😂
Ver.
Aran açık olduğu insanlarla orta yolu bulmalısın. Hayat çok kısa.
Ver gelsin
Artık daha da olgunlaşmış olduğunu düşünüyorsun. Her şeyden ders alıp yoluna devam etmek istiyorsun. Bence de bunu yap , tecrübelerin sana doğru yolu gösterecektir.
Yol olsa bulacağız bakmalım
Bana yok mu
Verme
Elbette. Sen bilirsin 😊🙏
Hayir verme
Tamam