Kişilik & Karakter Size bir tavsiyede bulunayım mi? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Gördüğüm kadarı ile 😂 #tavsiyeciprens Güncellemeler+1 yıl Devam 😂 Güncellemeler+1 yıl #tavsiyeciprens Size bir tavsiyede bulunayım mi? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Hiper-Assasin Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ekselanslarının tavsiyelerine her zaman açığız. ⚔ 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Gizliliğe devam et sen fhcj Yorumla Hiper-Assasin +1 yıl En iyisi bu zaten. 👊 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
nazanaslan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl dinliyorum:)? 2 8 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Biraz etrafa bak Nazan dhfj Yorumla nazanaslan +1 yıl off açık değil bu ama prens #açıkolprens :) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eksi almışsın kız fjf Yorumla nazanaslan +1 yıl banane kim bilir hangi hayranın:/ Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂😂😂 Yorumla nazanaslan +1 yıl niye - vereni göremiyorum tühh Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niyeki fhf Yorumla nazanaslan +1 yıl çıkmıyor Yorumla
hellnope Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı. G. ötlük etmediğin sürece tavsiye verebilirsin hazreti prens. 0 12 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Böyle bir üslup kullanma diyebilirim :D Yorumla hellnope +1 yıl Biraz sert olabiliyor üslubum ama dürüstlüğümle tolere ediyor insanlar genelde. Yalancı olmaktan iyidir :))Bu arada eksilemen de hoş olmadı... Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olanı söyledim hem pembeli de eksilemis bir tane fhf Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Artmış hatta fjch Yorumla hellnope +1 yıl Artsın... Zoruna giden eksilmekte özgür..-seni ayrı tutuyorum, eksilmemekte haklısın, sebepsiz kaba davrandım.. Prens kelimesini görünce irite oluyorum. Yorumla hellnope +1 yıl *eksilemekte Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye o kelime ki vjgj Yorumla hellnope +1 yıl Sanırsın prens, bakarsın manyak çıkmış... Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kendim için hiçte bile fjcj Yorumla s GTPrince +1 yıl (: vardır öyle kıl eden kelimeler... Yorumla hellnope +1 yıl @GTPrince 🤦🏻♀️ Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yasion mu kiz sen fj Yorumla
ihtimallerperisis Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl bulunnn 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Aramız iyi seninle bu şekil devam fhfg Yorumla ihtimallerperisis +1 yıl okeeeyyy Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂❤️ Yorumla
Jendeukiee Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl bulun 1 6 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Biraz anlat kendini cjch Yorumla Jendeukiee +1 yıl duygusal olma de Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye ghg Yorumla Jendeukiee +1 yıl aşırı duygusalım bu beni yıpratıyor Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun :) Yorumla Jendeukiee +1 yıl evet Yorumla
sweetdreams25 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl aha timam 1 8 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Senle iyiyiz böyle devam edelim 😂 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl bencede iyi anlaşıyoruz bu aralar sen çok gömüyorum hata hiç gömüyorum Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Gömeyim mi kız seni 😂 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl göm tabi yapabiliyorsan yap Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eksi almışsın 😂 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl yellozlar kıskanmış yine ahh çok kıskanılıyorum şu an Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahah 😂 Yorumla
Kosbela Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 673 cevap paylaştı. Olur. 1 2 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bazı olaylara çok şey yapma :) Yorumla Kosbela +1 yıl Eyvallah. Yorumla
Wesley-Sneijder Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Olur. 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bazı konularda tutumunu belli et fhh Yorumla
Meriiiiimmmm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hadi bklm 1 2 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Biraz konuş kendin hakkında fjv Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eksi almışsın 😂 Yorumla
YeniGlados Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Gelsin tavsiye 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl İmalı laflar yapma bazen fjf Yorumla YeniGlados +1 yıl Pardon ya canını yakmışım🤪 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olanı dedim 😂 Yorumla YeniGlados +1 yıl Aynen ben kendi yaptığımı göremiyordum olanı söylediğin için teşekkürler Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂😂 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. Buyur dostum 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Biraz uğraş bazı konularda vjfh Yorumla Ayhan67 +1 yıl Diyosunnn 😅😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet 😂😂 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Ne gibi dostum 😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kendinle ilgili hufh Yorumla Ayhan67 +1 yıl Anladım 😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂😂 Yorumla
xbutterfly Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl ver prenscik 1 4 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Laf sokmaya çalışma ghfy Yorumla xbutterfly +1 yıl tavsiye mükemmell teşekkür Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bence de 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eksi almışsın 😂 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yolla 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Uyuzluk yapma genelde ghg Yorumla
Milennay Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bulun 1 6 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Daha belli et bazı şeyleri fhf Yorumla Milennay +1 yıl Derken Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kendinle ilgili şeyleri 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eksi almışsın 😂 Yorumla Milennay +1 yıl Umrumda değil Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂 Yorumla
lavinia0001 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Evettt 1 6 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hemen gaza gelme ghf Yorumla lavinia0001 +1 yıl Hangi konuda? Yorumla lavinia0001 +1 yıl :)) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Genel cjcn Yorumla lavinia0001 +1 yıl Napmışım ki ben ggfggv Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yaparsın sen 😂 Yorumla
xwzxwz Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl bulun 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Biraz uğraşsan bazı şeyler için daha iyi olur fhg Yorumla xwzxwz +1 yıl o bazı şeyler ne bilmeden uğraşmam Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Günlük şeyler işte gjg Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Söyle tirrek 0 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Söyle üslup kullanma diyebilirim :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ekselanslarının tavsiyelerine her zaman açığız. ⚔
Gizliliğe devam et sen fhcj
En iyisi bu zaten. 👊
:))
dinliyorum:)?
Biraz etrafa bak Nazan dhfj
off açık değil bu ama prens #açıkolprens :)
Eksi almışsın kız fjf
banane kim bilir hangi hayranın:/
😂😂😂
niye - vereni göremiyorum tühh
Niyeki fhf
çıkmıyor
G. ötlük etmediğin sürece tavsiye verebilirsin hazreti prens.
Böyle bir üslup kullanma diyebilirim :D
Biraz sert olabiliyor üslubum ama dürüstlüğümle tolere ediyor insanlar genelde. Yalancı olmaktan iyidir :))
Bu arada eksilemen de hoş olmadı...
Olanı söyledim hem pembeli de eksilemis bir tane fhf
Artmış hatta fjch
Artsın... Zoruna giden eksilmekte özgür..
-seni ayrı tutuyorum, eksilmemekte haklısın, sebepsiz kaba davrandım.. Prens kelimesini görünce irite oluyorum.
*eksilemekte
Niye o kelime ki vjgj
Sanırsın prens, bakarsın manyak çıkmış...
Kendim için hiçte bile fjcj
(: vardır öyle kıl eden kelimeler...
@GTPrince 🤦🏻♀️
Yasion mu kiz sen fj
bulunnn
Aramız iyi seninle bu şekil devam fhfg
okeeeyyy
😂❤️
bulun
Biraz anlat kendini cjch
duygusal olma de
Niye ghg