Gizli Üye(30-35)+1 yılLutfen yardimci olscak hayatta lazim olan tavsiyeler ver
18 Yorumla- +1 yıl
Hayatta önceliğin kendin olsun. Hep kendine yatırım yap gerek maddi gerek manevi. Çünkü herkes ama herkes gidebilir. Sana ancak sen lazımsın ve en mantıklı yatırım kendine yaptığın yatırımdır. İnsanlara fazla anlam yükleme milyonlarca insan var biri gelir biri gider. Kalbini kıranları da Allah'a havale et. Onlara seni üzme fırsatı verme👉👈
Cevap sahibi+1 yılCok güzel huzurlu tavsiyeler verdin. Bu dediklerinin hepsinin tersini yaptım ve zararlı üzütünlü ciktım. Tavsiyelerine uyacagım cunkü cok guzel tavsiyeler bunlar. Artik kimsenin beni uzmesine izin vermeyeceğim. Yazdiklarini not edip bu kurala göre yasayacağım
Cevap sahibi+1 yılCok teşekkur ederim guzel tavsiyelerin icin. Cok haklısın bir gelecek olana birde gelmiş olana care yok. Hatalardan ders cikarttik ve tekrarlayamayacagız. Ilki hata olur ikincisi olursa aptallik olur. Sayende moralim bozuktu artik bu tavsiyelerle kendime olan ozguvenimi yeniden kazanscagim bu güzel sozler benim yol gostericim olacak. Tekrardan tesekkur ederim artik daha pozitif ve aslanlar gibi dimdik duracagım
Cevap sahibi+1 yılAmin güzel insan. Tesekkur ederim guzel dileklerin icin cok mutluyum Şu an insanin kendi olan guveni arttiginda mutlu oluyormus demek. Bana diledigin güzel dilekler icin Allah bana ne verdiyse sana 100000 katinı versin
Cevap sahibi+1 yılAllah senden de razi olsun⚘⚘⚘
En İyi Cevaplar
Lütfen :)
14 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Bana içinden gelen her türlü tavsiyeyi verebilirsin Kadoooş
124 Yorumla
+1 yılBana hangi konuda tavsiye vereceğini biliyorsun zaten 😉😊😊
16 Yorumla- +1 yıl
Cok tesekur ederim inşallah 👏👏🌹
- +1 yıl
❤cok hossun tesekur ederim ⚘
- +1 yıl
Neden uymadin 😉😃
+1 yılNasıl bi tavsiye vereceğine bağlı. Ama zarar gelmez.
Kovboy Kaçar ♘13 Yorumla- +1 yıl
Hayal gücüm iyi, güzel isabet ettin. Sanatla yeterince ilgileniyorum. Teşekkürler.
Kovboy Kaçar ♘
20 yaşındaki bir kız çocuğundan ne öğreneceğim bakalım
113 Yorumla
+1 yılpeki verirmisin banada ya da anlatırımsın anne şevkati nasıl birşey :) ya da dost arkadaş kimbilir belki ilişki nasıl birşey 8 yaşında sokaklara düştümde şu an yaşım 21 baktım mutlu olamıyorum yaktım daha fazla kendimi başkaları olsun diye :) tavsiye verirmisin ne kapatır bunların yerini
10 YorumlaNe olacak benim bu halim istediğim biri arzuladıgım seyler ne zaman olacak? Gecmişten kalma kırgınlıklar yüzünden kilitlenmiş durumdayım.
01 Yorumla- +1 yıl
Haksızlığa uğradığını düşünüyorum. Haksızlık karşısında sabret, elbet sana bunları yapan bir gün pişman olacak. Eğer senin vicdanın rahatsa gerisini Allah'a bırak. Diyelim bu dünyada olmadı, öbür tarafta hak yerini bulur. Daha yaşın çok genç umudunu asla yitirme. Kalk aynadaki o güçlü insana bir bak. Bu yaşa kadar nelere göğüs gerdiğini bir düşün , ne çıkmaz sokaklardan döndüğünü düşün. Sonra elini kalbine götür ve de ki" durmak yok, pes etmek yok. Her şey çok güzel olacak çünkü sen çok güçlüsün"
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Telefonumun ekranını sürekli kırıyorum.
Bana maliyeti telefonun 3 katı olmuştur ne yapmalı.😀010 Yorumla
+1 yılsen önce kendine tavsiye ver canım. sonra başkalarına bakarsın
06 Yorumla- +1 yıl
çünkü aptal olan her şeye ve herkese bu kadar tepki veriyorum.
- +1 yıl
birgün aptallık yaparsam verirsin.
- +1 yıl
tamam sen anır o zaman
Ver bakalım Bana her konuda tavsiye Neyi bekliyorum
02 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için de güzel salla bakalım 😊😊😊
13 Yorumla- +1 yıl
Herşeyin hayırlısı bakalım.
İlgin için teşekkür ederim 🥰
+1 yılAşk konusunda verirmisin?
16 Yorumla- +1 yıl
Siz yine içinizden geldiği gibi tavsiye verseniz
- +1 yıl
Peki😊 aşkta kazanmak da vardır kaybetmek de. İlk önce hayatının aşkını bulduğunu zannedersin, sonrasında sıradan bir insan olduğunu sezersin. Kalbine çok yüklenirsin aşkta, mantığına çok kulak vermezsin. Bazen mantığımızı da dinlememiz gerekir. Aceleci davranmamalı, kendimizi hemen kaptırmamalıyız. İyice tanımadan kimseye bağlanmamalıyız. Ve saçma insanlara anlam yüklemektense doğru düzgün birine sevgimizi vermeliyiz, vaktimizi geçirmeliyiz ki ilişki yaşadığımıza değsin. Ben genel bir tavsiye veriyorum. Aşk konusunda ben de oldukça başarısız bir insanım 😂 ama kendi hatalarım ve tecrübelerimden de yola çıkarak sana birkaç tavsiye verdim. İyi günler diliyorum 🤩🍀
- +1 yıl
Çok teşekkürler , aileden birini dinler gibi hissettim kendimi , her şey gönlünce olsun , sağlıcakla kal 🙏🏻
- +1 yıl
İyi geceler
Nasıl tak diye buradayım saniyede yee...
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGeldik , ver bakalım 😊
16 Yorumla- +1 yıl
Güzel geri dönüş için teşekkür ederim, peki bu intibalara nereden vardın? 🌷🌷
- +1 yıl
Rica ederim. Kusur ne demek , bilakis memnun oldum. Bir çok insan gibi dalga geçen değil duyarlı bir insansınız. İnce düşünceleisiniz. Bu şekilde yazdığınızı haliyle tahmin ettim lakin bazı insanların , hislerinin kuvvetli olduğunda hepimizin malumu. Esasen kilo problemim ciddi anlamda yok , sadece bölgesel belki bir iki kilo. Belki ilgilenmem gerektigi halde ilgi eksikligi yasattiklarim vardır ama bu durum kasıt değil hayatın yoğunluğu ile oluyordur. Mümkün mertebe değer verdiklerime karşı ilgili duyarlı olmaya çalışırım 😊
- +1 yıl
Çok teşekkür ediyorum. Mutlu yarınlar diliyorum iyi akşamlar 🏵️😊
+1 yılVer tabi tavsiyeye açığım her zaman :)
13 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğin insanlara karşı çok korumacısın. Herkese karşı onları sabunabilirsin. Haksızlığa tahammülün yok. Haksızlık karşısında yavrusu elinden almış bir kaplan gibi saldırmaya hazırlanıyorsun. İnsanlara çok taviz vermemeni tavsiye ediyorum. İnsanlar şımarabilen varlıklar. O yüzden herkesi hak ettiği yere koymanı öneririm 🌸
- +1 yıl
Taviz konusunda kesinlikle haklısın. Teşekkürler.
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. İsterim ne tavsiye verecek sin
14 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılTavsiyeni yerler 😂😃🙂
110 Yorumla- +1 yıl
Ver me 😂
Verme verme verme akıl verme
Vereceksen huzur ver, vereceksen huzur ver
Verme verme verme akıl verme
Vereceksen huzur ver, vereceksen huzur ver - +1 yıl
Kız o espiri Tarkan'ın şarkı sözü 🙂😉
- +1 yıl
Kız ne köylüsü 🙂 Böyle köylüye kurban olsunlar😉
- +1 yıl
Bende Anadolu Delikanlısı 😉🙂
- Kişilik & Karakter konusunda 783 cevap paylaştı.
+1 yılUmudumu yitirmeme konusunda olsub
13 Yorumla- +1 yıl
Hayat sana ne yaşatırsa yaşatsın sen bunların içinden omuzların dik bir şekilde çıkmışsın. Eskiden yaşadıklarını düşün. Bunca şeyi atlattın! Şimdi de aynı şekilde atlatıyorsun. Bak hâlâ nefes alıyorsun. İster hata yap ister saflık et her ne yaptıysan düzeltme imkanın var bu hayatta. Tecrübelerin seni daha da güçlendirsin. Umudunu kendin yarat. İnsanlardan bekleme. Sen çok güçlü bir insansın, onlar yıkılsa da sen hep dik duracaksın. Seni asla güçsüz göremeyecekler. Aslansın sen aslan💪😊
- +1 yıl
Ben bu gazla dag delerim ferhat gibi. cok sagol iyi geldi😄
+1 yılVer bakalım dünya gozeli
12 Yorumla- +1 yıl
Başkasıyla karıştırdın herhal kurban. Ölüye böyle şeyler söylenmez.
Tabi olur buyrun bakalım
16 Yorumla- +1 yıl
Maceracı bir insansın. Yaşın kaç olursa olsun hayattan hep tat almaya çalışan bir insan olacaksın. Aşırı resmiyet sevmiyorsun insan biraz doğal olmalı senin için. Rahat birisin ama yeri geldiği zaman ciddi olabiliyorsun. Tek tavsiyem şu ki biraz daha çabalarsan hayatında daha güzel şeyler olacak sadece birazcık dişini sık
+1 yılGenel anlamda içinden ne geliyorsa söyle
14 Yorumla- +1 yıl
Sevdiklerimi niye paylaşayım hepsi benim 😁
- +1 yıl
😂😄
+1 yılBir tavsiye alsam nasil bir tavsiye olur acaba
110 Yorumla- +1 yıl
Vallahi kanka super analiz etmisin beni takler gercekten bu benim xdxd
- +1 yıl
Way yaaa bende biri beni analiz etti sanıyorum
- +1 yıl
Yok koc burcuyum ben
- +1 yıl
Sen peki hangi burc
- +1 yıl
😉😉😉
konuyu da sen belirlersen daha güzel olur :)
17 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı. Yasakları çiğniyorum bununla ilgili tavsiye lütfen
13 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kızlar konusunda fikir alabilirim. 🤓
13 Yorumla- +1 yıl
Kızlar değer görülmeyi sever. Espirili ve zeki erkekleri sever. Ne çok ilgiyle boğ ne de ilgiszilikle kendinden uzaklaştır. Orta noktasını bul. Arada küçük de olsa sürprizler yap. Ve en önemli tavsiyem de şudur ki "seni asla bırakmayacağım, sana kurban olurum , sen benimsin, seni bırakmam" gibi saçmalıklara hiç girme. Doğal ol aşırı umut verme. Yapabileceklerin ve yapamayacakların net olsun. Karşındaki kişi seni sen olduğun için sevmeli zaten.
Ne çok tavsiye istiyen varmış ver bana da verr
16 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılAcıyı unutmanın yolunu söyle bana
13 Yorumla- +1 yıl
Bir şairin dizelerle anlattığı gibi güzelce açıklamışsın teşekkür ederim ama o zaman çabuk gelmeli böyle zor oluyor :/
+1 yılVerebilirsin bekliyorum
16 Yorumla- +1 yıl
Yani ne bilim güncel hayattan bir tavsiye burçla ilgili olabilir falan
- +1 yıl
Evet yükselen de ikizler
- +1 yıl
Biraz dengesizsin. Bir gün mutlu isen ertesi gün ortada bir neden yokken mutsuz olabiliyorsun. Başına gelen olumsuzlukları kafanda çok büyütüyorsun bu yüzden kendini yoruyorsun. Her hata senin gelişmen için. İnsanların ne dedikleri değil senin vicdanının sesi önemli. Kimseye kolay kolay bağlanmamaya çalış. Bir insanı tamamen tanımadan sevme, içinde ne var bilemeyiz. Bir de çok güzel yemekler yapıyorsun nerden geliyor bu hamaratlık bakim 😉
- +1 yıl
Ya evet mesela arkadaşım mesajıma cevap yazmassa bunu baya sorun ediyorum yemek iyi yaparım ama dengesiz olduğum pek söylenemez
Teşekkür ederim cevap için
Haydi veeerrr veeerrr 😁
12 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok kalsın, bana hiç bir insan tavsiye vermesin mümkünse senin gibi erkeklere yavşayan biri Aslaa
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUğraşamam seninle
Cevap sahibi+1 yılErkeklere yavşayan sensin...
Cevap sahibi+1 yılTamam, bir şey demiyorum sen haklısın özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlaşılma
Cevap sahibi+1 yılSeni biriyle karıştırdım pardon o kız bana özelden yazdı onun hesapı seninkine benzemiş, çok özür dilerim canım
Cevap sahibi+1 yılBen seni biriyle karıştırdım ve kızım
Cevap sahibi+1 yılEvet karışırtırdım
+1 yılTamam ver. Ama kahin gibi ol :)
13 Yorumla- +1 yıl
Hahahah kahin gibi olamam ama güzel sallayabilirim... Öncelikle çocuksu bir ruha sahipsin ve keskin bir zekan var, buna pratik zeka da diyebiliriz. İnsanları manüpile etme konusunda çok iyisin. İyi bir tartışmacı ve iyi bir savunucusun, kendini savunmak sana güç veriyor. Ama bunların fazlası hep zarar. Karşındaki insanları daha dikkatli dinlemelisin.
- +1 yıl
Biz seninle tanışıyoruz galiba 😄
Valla iyi tuttu🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılVersene ya uydursanda olur.
11 Yorumla
+1 yılhadı ver ver ver :D
23 Yorumla- +1 yıl
Merhabalar ❤️ rahatlık senin için çok önemli. İnsanların senin yanında çekingen ve mesafeli olmasını istemiyorsun. Her şey çok doğal olmalı. Aynı zamanda dobra bir kadınsın. Harika da bir enerjin var. Sana tek tavsiyem nazar boncuğu takman, lütfen ihmal etme😄🎈
- +1 yıl
tsk ederım balım
- +1 yıl
🌸
Kişilik & Karakter konusunda 504 cevap paylaştı. Olabilirrr
13 YorumlaVer bakalım
113 Yorumla- +1 yıl
Pardon iç olarak ise dürüst yalansız olmalı bir kadın ne kötülük hata yapsa bile dürüst olduğu sürece kabul ederim sebebi bu devirde kimse dürüst değil sorsan dürüstler yalan istemiyorum sebebi ise güvensiz ilişkide yalan olur güven olan yerde yalan olmaz çünkü güvenip kendini biliyorsan çekinecek birşeyin yok saklayacak onun dışında anlayışlı kültürlü mantıklı konuşan yeri geldiğinde çocuksu yeri geldiğinde olgun davranan kendini bilen vede gittiği yerin haberini verdin devir kötü gözüm arkada kalmasın aynı şekil bende veririm bir olay olursa açıklasın
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılVer bakalım
11 Yorumla- +1 yıl
Hayata biraz daha pozitif bakmayı denemelisin 🌸
+1 yılOlur merak ettim. 🤔
12 Yorumla- +1 yıl
İçine sindiremediğin birtakım haksızlıklara uğramışsın. Bir şekilde üstesinden gelmişsin ama gelene kadar da için paramparça olmuş. Artık bu konuda rahat olma zamanın geldi. Adalet yerini elbet bulacak biraz sabret. İnsanlara olan güvenini sarsacak olaylar yaşamışsın ama merak etme her şey eskisinden daha güzel olacak ✨✨✨
- +1 yıl
😇😇😇
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılElbette
12 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 💖
Olur
13 Yorumla
+1 yılBanada bi tavsiyen var mı?
13 Yorumla- +1 yıl
Sadeliği çok seven bir insansın. Her ne olacaksa mütevazi ve sade olsun istiyorsun. Gerek hayatına girmiş ve girecek olan kadınlarda gerekse yaşayacağın mekanda en başta dikkat ettiğin şey sadelik ve doğallık olmuş. Kendi iç dünyanda bambaşka bir kişiliğin daha var ve bunu keşfetmeye çalışıyorsun sürekli. Çevrendeki insanlara karşı daha dikkatli olmanı öneririm, gözünü dört aç
- +1 yıl
İyiydi tavsiyen için sağol 😉
+1 yılOlur
15 Yorumla- +1 yıl
Kediden belli mi oluyormus 😄 yok ben boyle iyiyim 3 4 yildir asosyalim zaten artik alistim tavsiyen icin sagol 😊
+1 yılVer bakalım @kadooos
13 Yorumla- +1 yıl
teşekür ederim olgunlaşmışsın sen böyle konuşmayı nerden öğrendin @kadooos
+1 yılKesinlikle istiyorum 😊
18 Yorumla- +1 yıl
Wow etkileyici 😍
- +1 yıl
Hemde çok😎
- +1 yıl
Kalbinin güzelliğiyle yorum yapmışsın hoşuma gitti 😉😊
- +1 yıl
❤️
+1 yılVerin bakalım...
12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum.
Evet
15 Yorumla
+1 yılVer kadoş
11 Yorumla- +1 yıl
Hayata karşı farklı bir bakış açın var. Kendi tarzını oluşturmaya devam et, fikirlerin belki de çoğu insanın hoşuna gidecek. Olaylara biraz yüzeysel bakıyorsun. Bir konuda çok fazla takılmak yerine üstünü karalayabiliyorsun. Belki de bazen biraz daha ince düşünmek gerekiyordur. Buna gayret edebilirsin. Sana daha iyi gelir.
Ver bakalim
11 Yorumla- +1 yıl
Neden bilmiyorum ama hafiften bir ego sezdim sende. Kendini beğenen bir arkadaşımızsın. Arkadaşlık konusunda çok iyisin ama ilişkilerinde istediğini alamamışsın. Biraz hayatı yaşama, tadını çıkarma , yeme içme gezme peşindesin. Hayattan tat almak için elinden geleni yapıyorsun bu güzel bir şey. Ama sana tek tavsiyem biraz daha ciddiye al şu hayatı😂🤭
+1 yılVer bakalım
12 Yorumla- +1 yıl
Hadi bakalım 😂
+1 yılVer bakalım
11 Yorumla
+1 yılVer bakalım
11 Yorumla
+1 yılyolla
11 YorumlaOlur ver
11 Yorumla
+1 yılver konu fark etmez :)
12 Yorumla- +1 yıl
doğru söylüyorsun krall :)
+1 yılOlur ya
11 YorumlaVer bakiim
17 Yorumla- +1 yıl
Kendine has bir havan var. İnsanlar sana saygı duyuyor. Güzel bir arkadaş olabileceğini düşünüyorum. İlişkiler konusunda da duygusal bir insansın ama gerektiği yerde bir insanı anında silebiliyorsun, yanlışa tahammülün yok. Bu konuda biraz daha sabırlı olman gerekebilir. Gezmeyi ve film izlemeyi çok seversin. Çay da vazgeçilmez içeceğindir 💕
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ver bakım
14 YorumlaOlurr
12 Yorumla
+1 yılÖzgüven ile ilgili olabilir
18 Yorumla- +1 yıl
Hangi konuda özgüven sıkıntısı çekiyorsun bilmiyorum ama. Genel olarak özgüven denen şey insanın kendisiyle alakalıdır. Çevrendeki insanların söyledikleri şeylere çok duyarlı olma. Kendine özen göster. Kendini sev. Güzel bir çevren olsun. Arkadaşlıkların sağlam olsun mesela. İnsanları gözlemle. Sözlerinin arkasında duran bir insan ol. Ve hayatta hep bir tane hedefin olsun. Bu hedef için de çalışmayı ihmal etme. Ne kendini hırpalayacak kadar zorla ne de boşverecek kadar rahatla. Her şey nasiptir bu hayatta bir şeyi başaramadığın zaman bunda da bir hayır ara. Ve onlar yapıyorsa sen de yaparsın, unutma
- +1 yıl
Vay çok güzel yazmıssın okurken agladım😅
- +1 yıl
Yok ya benle alakası yok burda buri boyle bisey sormus aklıma o geldi bende özgüven yazdım bu arada o resimdeki sensen baya tatlısın yavv😍
- +1 yıl
Sana bisey sorucam kutudan bana yazarmısın
- +1 yıl
Bu arada ben de teşekkür ederim 🤗
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir..
11 Yorumla
+1 yılOlur ver
13 Yorumla- +1 yıl
Fotodaki sensen çok güzel bir arkadaşımızsın. İnsanlar senin sinirlerinle oynuyor, bazen bu yapılanlar şaka gibi geliyor, bazı insanlara şaşıp kalıyorsun. Ama insanlar böyledir. Seni üzecek kimseyle yoluna devam etmemeni tavsiye ediyorum. Birtakım sarsılmalar oldu ama sen hâlâ çıtırsın bunu da halledersin🌈
- +1 yıl
Arkadakini öylesine koydum ya stresli gergin değilim:)) teşekkürler yorum içinn
Ver bakalım
14 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım