Kişilik & Karakter Sana bir tavsiyede bulunayım mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sana bir tavsiye vereceğim, kulağına küpe, yoluna yoldaş et onu... Sana bir tavsiyede bulunayım mı? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Bulun tabi ki de dikkatle dinliyorum 0 0 Yorumla
kendalliste_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl bulunma cunku hayat hesapla degil nasiple yasanir😌😌 1 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Bulun bakalım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yeni yıl planlarınız arasında bir masaja gitmek olabilir. :) Yorumla Gamsızkedersiz46 +1 yıl Bulursam giderim 😊 Yorumla
Catherinen Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Tavsiyelere açığım... 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Mutlu olmak için daha çok gülmelisin. Bu az seninki. Yorumla Catherinen +1 yıl Belkide haklı olabilirsin... Teşekkürler Yorumla
Ayça34y Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evet 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Profil fotoğrafını değiştirebilirsin. Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Tabii, buyur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kova olmak ayrıcalık değildir, onu bilerek yaşa xd Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Hayııır ayrıcalıktır :D bu sayılmaz ya nerden biliyosun :)) Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bulun bakalım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Seni sen olduğun için seven insanların kıymetini bil, ihmal etme onları. Yorumla khaixx +1 yıl Aşırı dercede katılıyorum Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bulunn. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Motora binerken bundan sonra dikkat et ve İzmir'den kısa süre içerisinde taşınmaya çalış. :) Yorumla Girlymami +1 yıl Memleketimde yaşamıyorum Manisa'da yaşıyorum memleketime gezmeye gitmiştim o zmn Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Olur bulun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İki yıl içinde kesinlikle evlen, senin buna ihtiyacın var artık Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Niye? Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Olur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Her şeyi kafana bu kadar takmayı bırak, hayat sandığından daha kısa... Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Her şeyi kafama taktığımı nereden biliyorsun tebrikler jdkdjd Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl bulun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir daha sen sen ol, düğün sahiplerine dikkat et, yanlış düğüne girme. :D Yorumla electraheartt +1 yıl mdmfnddhhs yuh nerden biliyosun ya Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Bulun bakalım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Doğada gezerken, eğlenceli müzikler dinlemeyi ihmal etme. Yorumla AngelInHeaven90 +1 yıl Peki. Teşekkür ederim 😊 Yorumla
coktaşedeilya Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hadi bakalım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaburgaların ve sırtın tam anlamıyla düzelene kadar, evden çıkmamaya çalış. Çıkıyorsan ekstra dikkatli ol... Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olur.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bulun tabi ki de dikkatle dinliyorum
bulunma cunku hayat hesapla degil nasiple yasanir😌😌
Bulun bakalım
Yeni yıl planlarınız arasında bir masaja gitmek olabilir. :)
Bulursam giderim 😊
Tavsiyelere açığım...
Mutlu olmak için daha çok gülmelisin. Bu az seninki.
Belkide haklı olabilirsin... Teşekkürler
Evet
Profil fotoğrafını değiştirebilirsin.
Tabii, buyur
Kova olmak ayrıcalık değildir, onu bilerek yaşa xd
Hayııır ayrıcalıktır :D bu sayılmaz ya nerden biliyosun :))
Bulun bakalım
Seni sen olduğun için seven insanların kıymetini bil, ihmal etme onları.
Aşırı dercede katılıyorum
Bulunn.
Motora binerken bundan sonra dikkat et ve İzmir'den kısa süre içerisinde taşınmaya çalış. :)
Memleketimde yaşamıyorum Manisa'da yaşıyorum memleketime gezmeye gitmiştim o zmn
Olur bulun
İki yıl içinde kesinlikle evlen, senin buna ihtiyacın var artık
Niye?
Olur
Her şeyi kafana bu kadar takmayı bırak, hayat sandığından daha kısa...
Her şeyi kafama taktığımı nereden biliyorsun tebrikler jdkdjd
bulun
Bir daha sen sen ol, düğün sahiplerine dikkat et, yanlış düğüne girme. :D
mdmfnddhhs yuh nerden biliyosun ya
Bulun bakalım
Doğada gezerken, eğlenceli müzikler dinlemeyi ihmal etme.
Peki. Teşekkür ederim 😊
Hadi bakalım
Kaburgaların ve sırtın tam anlamıyla düzelene kadar, evden çıkmamaya çalış. Çıkıyorsan ekstra dikkatli ol...
Bulun bakalım
Buyur
Olur..
Bulun bakalım