Hayatınızda pişmanlığa ne kadar yer var, yaptıklarınızdan pişman mısınız?

..
..

Olmuyor...

olmayacak..
Bunun farkındayım..
yaptığım söylediğim yaşadığım..
Yaşattığım..
Hiçbir şeyden pişman değilim
yeniden olsa yine yaparım.

Pişmanlık olan olmuş biten bitmiş durumundan sonraki gelen bir histir şunu şöyle yapsaydım şu sözü şu şekilde değil de daha farklı şekilde söyleseydim daha fazla çabalasaydım içimdekilerin hepsini bir nefese deseydim
Daha fazla sevseydim isteklerine değer verseydim daha fazla çabalasaydım onu kaybetmeseydim diye binlerce soru ve binlerce yeni sonuç kafanda canlandırma aşamasıdır..
Oysa döndüremeyeceğin tek şey zamandır.. bunun farkına varınca gerçeklerle yüzleşince artık olmayacağını anlayacaktır..

Ancak pişmanlığın getirmiş olduğu yükle herkes baş edemez altında kalan ezilen çok olur kafasında yarattığı ihtimaller sonrasında yeniden bir şans elde etmek için belki de terk edildiği o yere geri döner çabalar.. bu daha büyük bir pişmanlığın habercisidir çoğu zaman..

Kimisi de asla pişman olmaz ne söylediklerinden ne yaptıklarından ne olduysa istedim yaptım olmadıysa olmadı ama ne yaşadıysam güzel yaşadım.. deyip hayatına devam eder.

Peki sizin hayatınızda pişmanlığa ne kadar yer var yaptıklarınızdan pişman olur musunuz?
En son ne konuda pişman oldunuz mesela?
#DengesizBirAdam
Hayatınızda pişmanlığa ne kadar yer var, yaptıklarınızdan pişman mısınız?