Ülkemiz çocuk mu geride kalmış kızlar erkek çıkıyor mantık ne kız olarak mı kız ayarlamak istiyorlar salak saçma işler lütfen düzgün olun erkekler erkek hesabı açsın biseksüel im dedim bir sürü kız eklemiş hepsi erkek yuhh artık
Güncellemeler
+1 yıl
Kimler uyumadı bakalım?
Çok üzücü ya kızların çoğu erkek çıkıyor ne gerek var buna nasıl erkeksiniz siz?
İşte bu erkeklerin kız olarak hesap açması yani çok iğrenç bir olay zaten sosyal medya günümüzde daha da kötü bir hâl alıyor. Böyle durumların yaşanması da üzücü.
Kızlar Ne Diyor
Gerçekten bide o kadar belli ediyorlar ki çok komik 😂
Ama çok saçma ve tam bir canım işi bu normal erkek olan neden yapsın ki mal olması lazım
Öyle zaten kendi IQ seviyeleri yetmediği için düşünemiyorlar, beyinden hormonlar çıkıyor 😂
Evet beyler lütfen hormonlu beyin kullanmayınız lütfen orgamik diyor karataş lütfen orgamik olun
Ay beni güldürdün kız gece gece Allah da seni güldürsün 😂😂
Sağolasın ya
Şaka gibi ama güldürmüyooor
Güldürmeye nedir
İşte bu erkeklerin kız olarak hesap açması yani çok iğrenç bir olay zaten sosyal medya günümüzde daha da kötü bir hâl alıyor. Böyle durumların yaşanması da üzücü.
Ben çözemedim amaçlarını zaten kesin onlarda çözememiş ki etek mi giysek kotlamı dolaşsak diye düşünüyorlar anlaşılan yazık
Troll hesap onlar engelle geç
Ama ne gerek var onu çözemedim mantığı neresinde?
kızlar kızlara daha çok samimi ya ondan o yönde sarkıklık yapıyorlar böyle biriyle karşılaştım
Zaten benim biseksüel olmamdaki en büyük etken beni ben gibi anlayan bir kızın karşıma çıkması oldu
ne güzek :)
İnsanı anlayan biri olması evet çok güzel içten ve samimi
Tamam
Sende mi erkeksin yasemin
Yüzde yüz Türküm ben
Türk erkeği kız kılığına girmez ozaman sen bayansın ok
O yuzden kimseyi eklemiyorum
Ya cidden birde hepsinde Instagram hesabı bile var ne çok meraklılar karı olmaya
Evet maalesef oyle bir merakiz var onu da dogru duzgun biriyle konusamiyoruz
Ama anlamıyorum ben erkek hesabı açıp erkeler le mi laflasam napsam :)
Bilmem zevkine gore :)
Ben biseksüel olduğumu burda rahat rahat söyleyebilirim için seviyorum burayı ama cıvkını çıkarıyorlar
Biseksuel olduguni soylemenin artisi eksisi yok bence
Burda çok biseksüel veya lezbiyen arkadaş çıkıyor veya düşünen onlarla sohbet güzel oluyor dışarda mecbur gizli yim
Anladim peki
Teşekkürler
Rica ederim
🥰🥰🤗
🥰😍🧿❤️💐
❤️❤️❤️❤️
🌹🌹🌹💐
Hahaha kız aşk yaşayacağız az daha devam ederse ❤️🥰🥰❤️🥰
Galiba
Ben buna uygun um ama sen uygun değilsindir 😂😂😂😂
Yok tesekkurler
Bunu biliyorum canım insanın içinde ya vardır ya yoktur o yüzden zorlanıyorum seni 😂😂😂