Hiç bir açıdan yok kendi ayaklarımız üstünde durabilirz.
Ille de ilişki arıyorsanız maskülen kadınları tercih edin erkeklere bin basarlar
Haksız mıyım
Haklısın
Katılmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiç bir açıdan yok kendi ayaklarımız üstünde durabilirz.
Ille de ilişki arıyorsanız maskülen kadınları tercih edin erkeklere bin basarlar
Haksız mıyım
Feministlige gerek yok knk , ben diyomuyum kadınlara ihtiyacimiz yok diye. Hayat kısa. Bir an önce mutlu anılar biriktirmek , romantizm Yasamak , sevilmek varken , böyle düşüncelere gerek var mı Allahıi seversen. Ye iç gez toz , Opus , seviş , gül ağla ama oturup bunları düşünme , kimseye faydası yok anla
Cevap
10Cevap
Benim kızlara ihtiyacım var kadınlar olmadan dünya çok kötü bir yer olurdu zaten benim için öyle. ama bence kadınların erkeklere ihtiyacı yok
erkeklerin hicbir ise yaradigi yok cidden. fiziksel olarak gucluyuz diyorlar dogrudur ama daha kalkip iki yumurta bile kiramazlar coraplarini bile sepete atamazlar. bos teneke.
Sonuna kadar katıldığım önerme ama redaksiyona ihtiyacı var bakınız cümle şöyle olmalı " benim hayatımdaki erkekler hiçbir işe yaramıyor ". Baban ve hayatına aldığın oğlan çocukları işe yaramaz olabilir ama bunu tüm erkeklere atfetmek toyluğun ötesinde acınası bir cehaletin de göstergesi. Nitekim içinde bulunduğun bina dahil olmak üzere etrafında gördüğün tüm yapıları erkekler inşa etti, iç çamaşırına kadar her türlü konfeksiyon işinde erkeklerin rolü vardı, ekmeğini suyunu kapıcının erkek çocuğu getirdi ve dahası...
katılmıyorum erkeklerinde kadınlara kadınlarında erkekelere ihtiyacı vardır homoseksüel değilse tabi
Ay yok ya.. karıyla kızla işim olmaz.. yüzde yüz erkek isterim.. ne o öyle..
"Katılmıyorum" diyenlerin ezikliği der, başka bir şey demem.
Haklısın canım
Tercih meselesi, bide ruhsal durum. Benim dunyamda kadinin yerini baskasi dolduramaz.
Erkek kadın için kadın erkek için yaratılmış bu nasıl bir kafa tövbe estağfurullah
erkek-kadın bir yapbozun parçaları gibidir ayırmaya çalışmayın doğanın tabiatına aykırı
Ben oyumu haklısına verdim sizi beceren olmayınca ozaman sokakta çıplak gezersiniz
Erkeklerin de kadınlara ihtiyacı olmadığı söylenebilir.
Erkeksiz bir şey yapamazsınız çocuk bile yaparken bize ihtiyacınız oluyor lez kardeşim
Bence kimsenin Allah'tan başka hickimseye ihtiyacı yok ama onlarsiz da olmuyor gibi
erkekler kadinlarin sefkarine. kadinlar erkegin korumasina muhtac. bos beles soru sormayin pittigini deldiklerim
Feminist saçmalıklarla bezenmiş eşcinsellik propagandası mı bu?
Yok ya erkekler iyi ki var
@SBEÇ914 rica ederim
İllaki vardir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?