@NükleerBaşlıklıAdam ayıp değil bilimsel gerçek. Erkeklerin eski cinsel gücü kalmamış, süre kısa istek azmış. Kadınlar daha istekli daha doyumsuzmuş işler tersine dönmüş gibi.
Soran beyefendi. Hemcinslerinizi bu şekilde aşağılamaya çalışmanız ne acı. Ben burada sizden başka iletişimden yoksun okuduğunu anlamayan başka bir insan göremiyorum. Hiç hoş değil bu tavır üslup.
Gizli soru sormanın kapasite ile alakalı olduğunu düşünen bir insana bir şey anlatamayız kendinizi yormayın beyler. Bu arkadaş ta biraz böyle şey... Değişik.
Kardeşin kendi yazdığın ile çelişki yadiyosun sorunu okuyan kişi zaten aldatıldı gibi anlar kendi hatasını görmeyip kızı suçlar birde herkesle yattığını iddia ediyor ise zaten o erkek internette avlaniyodur bilmem anladın mi
Bakin, kiz erkek farketmeksizin her toplumda iyi koti vardir onemli olan akli basinda insanin dogri secim yapmasidir. Gidip elin salagini pick me sini serserisini bulup bulup akillanmayinca genelleme yapmayin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Siz bire tamam deseydiniz biz de sizden görüp feyz alırdık belki
Esraaaa
Gizliiiiiiii
Esraaaaa
1 kesmedi napalım
İkincisi ile birlik olup ümüğünüzü sıkarlar inş
Töbe de kız
Yetinme yetinmeme meselesi değil. Yanlız kalma korkusu uydu olmaya gönüllü sa, lak çok olurda Terk edilirsem sümkürecek mendil lazım olayı yani
Erkeklerin eski gücü kalmadı pasifler
Aaa ayıp
Eskiden kaç erkeğe verdin de bu tecrube?
@NükleerBaşlıklıAdam ayıp değil bilimsel gerçek.
Erkeklerin eski cinsel gücü kalmamış, süre kısa istek azmış.
Kadınlar daha istekli daha doyumsuzmuş işler tersine dönmüş gibi.
Cesur kız
AA ilginç doğrudur genel olarak böyle olabilir tabi ki
Al işte üsluba bak.
Bilimsel gerçek diye açıklama yaptım beyefendi.
Pasif misinizde agresif çirkin çıkışlar yapıyorsunuz?
Hahhha bak bu güzeldi işte kız halinle çaktın buna 😇😂😂😂
Konu nerelere gelmiş ya kız sadece cinsel gücü ortaya atmış üstüne alınan kiziyo 😊😊
Neden?
Senin bu iddiada mı bilimsel bir gerçeğe dayanıyor?
Nereden vardın bu kanıya?
A. Dalak diyen biri bilimselliği nerden bilsin 😊😊
Tecrübe bilim gerektirmez.
@Kulturlucahil00 bazı insanlar eğitilemez oluyor maalesef.
Eğitilemez olanlar üzerine alınıp çemkire bilir 😅
Gizli soru sormuşsun benim nick açık kim a. canım yorumlarından belli
Soran beyefendi.
Hemcinslerinizi bu şekilde aşağılamaya çalışmanız ne acı.
Ben burada sizden başka iletişimden yoksun okuduğunu anlamayan başka bir insan göremiyorum.
Hiç hoş değil bu tavır üslup.
Senin etrafında haksız olmana rağmen dönerseler aşağılarım
Gizli soru sormanın kapasite ile alakalı olduğunu düşünen bir insana bir şey anlatamayız kendinizi yormayın beyler.
Bu arkadaş ta biraz böyle şey... Değişik.
Hep onlar mı aşağılayacaklar bizi? Kaldı ki ben aşağılamıyorum gerçekleri söylüyorum
Çok kapasiteli olduğuna inanıyorsan hesabın açık yazsaydın görüşünü bayan
Bilim diyorum haksız diyorsun eğitilemezsin.
Bayan değil Kadın diyeceksiniz beyefendi.
Burada sizden başka bayan yok, ben kimseyi baymıyor gayet açıklayıcı olmaya çalışıyorum.
Yahu yeter yaa bir yorum yaptık sürekli bildirim bildirim
Kadınlığı olgunlukla özdeşletirecek kadar fikir sahibi olduğunuzu düşünüyorsunuz demek.
Bir insanı sözde kaputa atmış olmayı rahatlıkla söyleyen bununla övüne bileceğini düşünen bir şahıstan fazla şey bekledim haklısınız.
Bayım.
@NükleerBaşlıklıAdam kusura bakma bildirimi kapat rahatsız olmazsın
Pasif bayan aileden (muamma) aldığı terbiyesi ile yargı dağıtmaya çalıştı.
Kardeşin kendi yazdığın ile çelişki yadiyosun sorunu okuyan kişi zaten aldatıldı gibi anlar kendi hatasını görmeyip kızı suçlar birde herkesle yattığını iddia ediyor ise zaten o erkek internette avlaniyodur bilmem anladın mi
Soruyu soran sensin senin kız tek seninle yetinmemiş sende sizlaniyosun
Uğraşamam seninle hadi şimdi dm den yürü senin saatler başladı
Onunla bir derdim yoktu zaten kadın cinsel obje değildir bunu öğren önce sonra elinden kaciriyon bak acıdım sana
Ahhh bu kızlar ahhh
Yio?
Yooosa neden aldatıyısunuz
Ulan akilli, hepimiz ayni miyiz? senin sevimlerin yanlissa bizene
Ne bağırıyon be tm anladıkl😅
Bakin, kiz erkek farketmeksizin her toplumda iyi koti vardir onemli olan akli basinda insanin dogri secim yapmasidir. Gidip elin salagini pick me sini serserisini bulup bulup akillanmayinca genelleme yapmayin.
Bilmem ben kaç kız tanıdıysam hepsi aynı
Tamam iste sorun sende secimlerin bk gibi ayrica iki uc kisi oyle diye herkes mi oyle oluyor bi git
2,3 mü😂😂
Tamam hadi 5-6 olsun seni mi kiracam
Çok agresifsin eda
Kim soyledi sana bu yalani
Anlarım benn
Sen muneccim misin
Evet😎
Bravo👏
Gözlerinn kahverengi meselaa😁
Eda sapsadıksın tamam anladık
@serpantin sagol ya anladigin icin
Nalaka gozlerim