ben küçükken tsubasa diye bir futbol çizgi filmi izledimi japonların yaptığı. Adam topu sürüyor saha hiç bitmiyor ben de merak ediyorum saha ne zaman bitecek diye :D Bir de iki kişi aynı anda topa vuruyor top turbo hızında gidiyor :D
Mesaj içerikli yapılıyor olabilir. Bence halkı anlatıyor, güç halkta ama bunu göremiyorlar o kadar alışmışlar sorgulamayı unutmuşlar ki kendilerine hizmet etmek için var olan hükümetler den korkuyorlar onlara karşı çıkamıyorlar, çünkü gücün kendilerinde olduğunun farkında değiller
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çünkü çizgi film.. Çizgi filmde mantık aramak zaten bir hata. Sence burada bir mantık var mı?
İşte çocuklara subliminal mesajlar veriyorlar. Mesela bu fotoda öğrenilmiş çaresizliği anlatıyorlar. Mantık hataları yaparak çocukların mantıklı düşünme ve sorgulama yeteneklerini öldürüyo... şaka lan şaka ne bileyim ben çizgi film işte tatava yapma izle geç bebe
Bunu nasil olsa cocuklar izliyor onlarda anlamaz diyorlar herhal
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Öyle bir durumda ben olsam ben de çıkmam. Hadi şirine aptallığından çıkamıyor, peki dünden razı gibi oturan erkek şirin? Hatta şirinenin dışarı çıkmasından çok endişeli baksana.