Bence gayet sosyal bir amacı var çocuklara doğallığı ve yorelerimizi asilarken bir yandanda hayvan sevgisini konu alıyorlar sahsen çocuklara arkada İngilizce müzik elinde silah olan karakterlere sahip çizgi filmleri. izletmek yerine bu tarz kendi kültürlerini goryp büyümeleri daha mantikli
Pepe mi bizim kulturden pepe nedir arkadaş. Aynı mantıkla devşirmeyiz bizimi aublimal, mesaj olarak veriyorlar. :) Asıl sıkıntı şu ki çocuklar animedenbyoksun buyuyor :) Çocuklar çizgi olan herşey sever japonlar ve koreliler tom ve jerry yerine, naruto death note code geass gibi yetişkinlerin bile izlerken beyinlerini yordukları şeyler izleyip çıtayı baştan yüksek tutuyor ve zekalarını geliştirirken. Bizimkiler peepeee peepeee çok uzuluyor diyor. :) Bencilliğin, çizgi filmi :P bu arada yorumunun altına yazdım yalnış anlama guzel yorumun ama dayanamadım :)
Gerizekalı bir nesil yetiştirmeye çalıştıkları için. Bizim zamanımızdakiler belki fantastikti ama hem hayal gücünü geliştiriyordu hem de hepsinde her bölümde bir anlam çıkarabiliyorduk.
@yalnızprenses_ ee şekerim nerede kalmıştık sdfdsaf :D gumball sevilmez bence oldukça iğrenç bunun nedeni hiç komik olmaması aptalca olması bu yüzden izlerken hiç keyif almıyorum evet dediğin gibi gözleri güzel tatlı oluyor ama sıkıcı bence hele bir dinazor vardı orada iğrenç ya D:
En İyi Cevaplar