Çünkü maalesef günümüzde bir çok şey böyle etkisini kaybetti yani eski çizgi filmler oldukça güzeldi fakat şu an ki çizgi filmler hiç de güzel değil senaryo kötü ve eskiden yetişkinlere yönelik de olurdu mesela güzel bir mesaj ya da dostluğun önemi olurdu duygusal olurdu ama şimdi sırf öylesine izlensin diye yapılmış yapımlar var aynısını filmler için de diyebilirim.. 🍀
maalesef sosyal medya bağımlılığı gibi şeylerden dolayı her alanda kaliteli insan azaldı. Çizgi filmler de eskisi gibi kaliteli olmamasının da bir sebebi budur.
Şimdiki çizgi filmlere denk geldiğim zaman bakıyorum da cidden çok kötü.
Ayrıca nedense daha bebekçe. Hani çziinler falan minnoş ponçik çizimlere dönüşmüş genelde. Tam tarif edemedim ama anlaşılmıştır. Bizim zamanımızdakileri düşünüyorum da Samurai Jack olsun Beyblade olsun sertliği vardı.
O samimiyet ve hikaye akışı yok çünkü. Düşün bak Beyblade 1 ve 2. sezon dizi gibiydi ama çizgi film. Şimdilerde ise çizgi filmler tek bölümde tek konu işleyip bitirmekte hani diğer bölümle bağlantısı yok.
Saçma bir şekilde yeni bir düzen geldi. Öncede çizgi filmlerde diyalog olmazdı, biz çocuklar istediğimizi anlar ve yorumlardık. Şimdi afedersiniz s. lağa anlatır gibi anlatıyorlar.
Sorun çizgi filmlerde değil, zamanda.. Biz tv nin başında belirli saat ve günlerde yayınlanan çizgi filmleri heyecanla beklerken ve bundan inanılmaz keyif alırken, şimdiki zamanın çocukları ellerinde tabletle çıkış yapıyor ana rahminden..