Karamsarlık benlik değil umut fakirin ekmeğidir benimki her ne kadar pastane ürünlerine doğru gitsede yine de umut güzel şey
Görüşler için teşekkürler soruyuda beğenebilir misiniz😁😁😁
Hayatımda şu ana kadar pire için yorgan yakabileceğim ve beni bir süredir karamsarlığa iten tek bir olay var. Onun içinde tüm gücümle pozitif olmaya çalışıyorum ama çok zor. Fakat onu saymazsak duruma göre ibre iki taraftan birine sıklıkla kayabiliyor.
Umut varsa yaşamaya değer.
İlk anda bir umutsuzluğa düşerim ama bu kısa sürer. Vardır bunda bir hayır derim ve kendime gelmeye, içim kırgın olsada iyi düşünmeye çalışırım. Ne olursa olsun hayat devem ediyor. Pes edip vazgeçecek kadar uzun değil. Yola devem etmek zorundayız.
Mutluyum tabi sahikacigimm olaraktan sjsj
Ahahaah😂😂😂
Cevap
63Cevap
Umut etmek insanı daha pozitif yapar gadası. Karamsar olmak istemem.

Hayat insana sunulmuş bir armağandır diyor Ataol Behramoglunun Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var şiiri görselde
Insan dünü bugünü ve yarını ile bir bütündür
Ve insanı yasama bağlayan en belirgin özelliği umuttur
O ki insanı canlı tutar tüm yaşanılan acılara karşı bir kalkan görevi görür
Zumruduanka kuşu misali küllerinden doğan bir insanim burda bir çok kez yazdım paylaştım
En zor anlarımda hayata bağlayan eser Sevgili İlkay Akkaya nin Eşsiz yorumuyla hayat bulan Güneşin olsun gönlünde eseri binlerce kez dinledim
Tavsiye ederim
Umudu gülümsemeyi hic eksik etmedim yasantimdan sizde etmeyin
Merhaba,
Duruma göre değişlik gösteriyor diyebilirim. Her olayda pireyi deve yapmam tabi ki. Bu konularda genel iyimser bir hava içinde olur. Onun dışında ki zorlanacağım bir durumda karamsarlığa kapılabilirim.
Olumsuzluğun durumuna bağlı. Olmayacak bir şeyse yoluma bakarım. Eğer bir oluru varsa çabalarım. Ama beni bir insan istemiyorsa kendimi küçük düşürmem eyvallah derim.
ikisinde değil, düşünürüm o an sadece anlamak için.
Nötr yaklaşıyorum aslında. Olursa olur olmazsa olmaz gibi.
Yapı itibariyle soğukkanlıyım başıma gelen olumsuz durumlar karşısında.. Kolay kolay demoralize olmam ve gücümü toplayıp yoluma devam ederim.. Bu sanırım biraz da hayat tecrübesiyle alakalı.. Keyifli akşamlar..
Bakış açılarım azıcık değişik benim🙄 moduma göre değişir genelde oluruna bırakırımm😂
hiiç olumlu düşünmem olursa mutku olurum olmazsa üzülmem falan filann😂😂
Umutsuzluğa kapılmak hayat tecrübeme ve edindiğim onca donanıma ihanet olurdu. Her durum oluru olmazı değerlendirilir. Gerçekten bir çıkar yol yoksa da pes etmek de en iyi seçenek olabilir.
Sorunlar çözülmek için vardır benimde en önemli özelliğim , son demine kadar sorunu çözmeye odaklanırım. Sevmem ama ABD de bir söylem vardır zor olanı yaparım imkansız zaman alır düsturunu uygularım.
Bu hayatta her zaman için olumsuzlar içinden her zaman için olumlu düşünceler çıkarmayı çok güzel bir şekilde başarıyorum belki de mutlu olmanın mutluluğu yakalamanın en güzel formülü budur
Durumdan duruma fark ediyor. Ben genelde artı yönlerine bakarım. Olumsuz dahi olsa olumsuzluklardan kendime pay çıkarırım. olumsuz düşünmek zarardan başka bir şey değil.
Olumsuz durumlarda asla karamsar olmam. Çözümlemek için uğraşırım. Sonuç her ne olursa olsun elde ettiğim tecrübe yanıma kar kalır.
Durumun ne olduğuna bağlı. Genellikle olumlu yaklaşırım. Beterin beteri var, daha kötüsü de olabilirdi..
Cok pratik zekali oldugumu soylerler her durumda hemen kestirmesen bi cikis yolu bulabilirim bu da guclu bi karaktere sebel oluyor
Düşünmemek daha iyi. Umut yer bitirir insanının için hadi olsun hadi olsun diye. Karamsarlık zaten hayattan tat almayı engeller. En iyisi düşünmemek.
Karamsarlık bana göre değil
ben umut bulur sonra çözüm bulurumGüçlü ve mutlu olmanın bir yolunu bulurum
Olabilecek her aksiliğe kendimi hazırlarım. Günü gelince çiziksiz atlatırım o durumu. Yani öncesinde önlemi alır, ona göre davranırım.
Karamsar değilimdir. Ama polyannada değil. Önce çıkış yolu ararım bulamazsam sorunu öyle kabullenmeye çalışırım.
O olay hakkında olabilecek en kötü senaryoyu kurarım. Bazen karamsarlığımda düşündüklerim şeytanın aklına gelmeyecek cinsten oluyor
Şahikammmmmmmmmmmmmmm çikolatalı yılanım 😭😭😭😭😭
pozıtıf olmaya calısırım ama olay negatıfe donduyse zorlamam yorar cunku.
Ne demişler nefes aldığın sürece her zaman umut vardır. Umudu sevinci asla kaybetmemek lazım
Umut enson ölür diye bir Rus atasözünü söylemek isterim.
benim zayıf yönlerimden biri bu. çabuk karamsar oluyorum.
Konuyaa göreee değişkenlik gösteriyor bazen karamsar bazen umutluuu..
Umut fakirin ekmeği işte😅
Ediyorum bakalım umut etmek güzel şey😄
Her duruma pozitif yaklaşırım.
Her olay muhakkak çözülür.. umutla bakarım.. tarzım öyle
her zaman en kötüsünü düşünürüm en fazla ne olabilir ki diye planımı düşüncemi o şekilde yürütürüm
Yerine göre değişiyor. Ama yalan yok genelde karamsar yaklaşıyorum
Duruma göre değişiklik gösterse de çoğu zaman karamsarim
Ben kötü bişi oldu mu o şeyi düşünmüyorum akışına bırakıyom o yüzdennn bilmiyorumm
Objektif ve mantık çerçevesi içinde bakarım olaylara ne olumlu ne olumsuz ön yargılarım yoktur
Çünkü dünyaya bir kere geliyorus hayatı doya doya her anın her geçen günün saatin dakkanin saniyenin her aldığın nefesin geri dönüşü tekrarı yoktur en önemli zamandır zamanın iyi harcamalisin tadını çıkararak 🙂
Olumlama meditasyonu yaparak hayatımdan uzak tutuyorum
Umuda bin kurşun sıksa da ölüm unutma umuda kurşun izlemez gülüm
Karamsar olurum iyi olumlu gelirse sevincim artar. olumsuz olursa zaten kendimi hazırlamıştım fazla uzulmem
Nötrüm artık gittiği yere kadar
Her zaman ufakta olsa umudum oluyor
Umutluyum. Umudum bittiği yerde inadım başlar.
Mantık çerçevesinde umutluyum, yani karamsar.
Artik umudum filan kalmadı.
Sabırlı, dirayetli ve kararlı biriyimdir.
Karamsarlık benim öz kardeşimdir
Kolay kolay karamsarlığa düşmem
Bu ülke ile umut bir arada olmaz.
Benim Şahika mı rahat bırakırmısın.
Konudan konuya değişiklik gösterir
Umutluda Şahika olması peki 😄 umutlu diyorum
artık umutlu olamıyoruz maalesef...
Bir daha koyma şu Nesrin in fotoğrafını
@Berivann6 o değil de neden kapalı senin kapin
Soruma gel bari de
Bildirim gitmesin artik
Zayıf vücutlu kadınlar daha mi çekici ne? ↗
Her çıkmaza bir çözüm yolu bulurum.
Hala nefes alıyorsam umut var demektir 🙋♂️
Umutlu olduğum durumlar daha fazla.
Duruma göre değişiyor genelde umutlu.
Umudumu kaybetmem, sonuçta son sözü Allah söyler
Umudumu hiç yitirmedim, umutluyum.
Valla bence bir terazi olarak umutluyum
İkiside degil aslinda temkinli yaklasirim.
Karamsarlık doğamda yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?